Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co nosíte a co se Vám osvědčilo na MD? Mě přídě že všechny oblékají to samé legíny dlouhý top a nebo úzké rifle a delší bunda.
Normální oblečení jako před detma, přece nebudu měnit šatník jen proto, že nechodím do práce a sem doma s detma
takže podle nálady, někdy džíny a tenisky, nekdy minišaty a podpatky ![]()
no já svůj šatník dala do charity předtím XS a teď M-L. A boty nemůžu podpatky 1 dítě je moc rychle mám obavy že ho nechytim a druhé teď začalo chodit. Ještě musím čekat na podpatky. Minisaty když se naučí to menší pořádně chodit. Tak to vidím za rok.
To, co před dětmi. Přiznám se, že žádný na netu stokrát omlety případ: před detmi nádherná dobře oblečená kočka a po dětech strašidlo v teplákach v okolí nemám. Žena, co byla hezká a chodila dobře oblečená před dětmi, se oblékala stejně dobře i po dětech. ![]()
Tak vzhledem k tomu, že jsem na MD chodila denně minimálně 8-10km s kočárkem, tak pro mě byly prvořadé pohodlné boty (a v zimě dostatečně teplé). Jinak jsem používala stejný šatník jako před dětmi ve volném čase (i před dětmi jsem po příchodu z práce ráda odhodila kostým a silonky a oblékla si džíny a triko). Legíny ani úzké džíny nenosím, protože mi nesluší.
Nosím to stejný… úzký džíny, triko, mikinu. Do práce džíny zachovalý, na koncerty a večírky s dírama
Mám furt stejnej styl. Všechno černý, akorát tenisky, korále a nehty barevný.
Peclive jsem do fusaku povesila vse formalni vcetne jehel a kozajd nad kolena apod. a dotahala jsem vse neformalni. Styl jsem si ponechala, nemam rada ve meste outdoorove obleceni ani na maminkach ![]()
@Lalelale píše:
To, co před dětmi. Přiznám se, že žádný na netu stokrát omlety případ: před detmi nádherná dobře oblečená kočka a po dětech strašidlo v teplákach v okolí nemám. Žena, co byla hezká a chodila dobře oblečená před dětmi, se oblékala stejně dobře i po dětech.
Mě právě přídě že vše je stejně 5 let to samé. Jak koukám na módu nijak se neposunula. Je pravda že pěkné ženy můžou obléct co chtějí a vypadají dobře a ještě když je štíhlá hubená.
Já třeba doma jsem strašák+ tepláky. Nejvyšší čas to oživit. Nebavi mě jen botasky rifle tričko. Sportovní kalhoty vypadají víc jak tepláky než kalhoty
Jako strašák jsem chodila doma i před dítětem, stejně tak jako na ven se vždycky trochu nahodim, aby se mě lidi na ulicích nebáli ![]()
Akorát jsem si začala na mateřský zase po letech užívat trička s potiskem, ty si do práce dovolit nemůžu 😂
@Lulina999 píše:
Nosím to, co předtím. Proč bych to jako měla měnit?![]()
![]()
Vy klidně i pytel a i tak budete dobře vypadat. hezky vlasy+ obličej
@Zmatena.prvomatka píše:
Jako strašák jsem chodila doma i před dítětem, stejně tak jako na ven se vždycky trochu nahodim, aby se mě lidi na ulicích nebáli
Akorát jsem si začala na mateřský zase po letech užívat trička s potiskem, ty si do práce dovolit nemůžu 😂
Já taky když někam jdu říkám. Musím rasenku učesat at se mě lidi nebojí.
@rena621 já nosím to samé oblečení jako před těhotenstvím. Jen jsem si koupila pár nových tenisek
na podpatkách bych synátora venku nestíhala ![]()
@Lulina999 píše:
@rena621 Tak teď se červenámDěkuji
Nemáte zač ať se daří ![]()