Móda na mateřské

1671
20.2.20 15:01

Móda na mateřské

Co nosíte a co se Vám osvědčilo na MD? Mě přídě že všechny oblékají to samé legíny dlouhý top a nebo úzké rifle a delší bunda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
20.2.20 15:02

Normální oblečení jako před detma, přece nebudu měnit šatník jen proto, že nechodím do práce a sem doma s detma :D takže podle nálady, někdy džíny a tenisky, nekdy minišaty a podpatky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 15:09

:palec: no já svůj šatník dala do charity předtím XS a teď M-L. A boty nemůžu podpatky 1 dítě je moc rychle mám obavy že ho nechytim a druhé teď začalo chodit. Ještě musím čekat na podpatky. Minisaty když se naučí to menší pořádně chodit. Tak to vidím za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
20.2.20 15:12

To, co před dětmi. Přiznám se, že žádný na netu stokrát omlety případ: před detmi nádherná dobře oblečená kočka a po dětech strašidlo v teplákach v okolí nemám. Žena, co byla hezká a chodila dobře oblečená před dětmi, se oblékala stejně dobře i po dětech. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16201
20.2.20 15:13

Tak vzhledem k tomu, že jsem na MD chodila denně minimálně 8-10km s kočárkem, tak pro mě byly prvořadé pohodlné boty (a v zimě dostatečně teplé). Jinak jsem používala stejný šatník jako před dětmi ve volném čase (i před dětmi jsem po příchodu z práce ráda odhodila kostým a silonky a oblékla si džíny a triko). Legíny ani úzké džíny nenosím, protože mi nesluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
20.2.20 15:19

Nosím to, co předtím. Proč bych to jako měla měnit? :lol: :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180

Nosím to stejný… úzký džíny, triko, mikinu. Do práce džíny zachovalý, na koncerty a večírky s dírama :mrgreen: Mám furt stejnej styl. Všechno černý, akorát tenisky, korále a nehty barevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková

Peclive jsem do fusaku povesila vse formalni vcetne jehel a kozajd nad kolena apod. a dotahala jsem vse neformalni. Styl jsem si ponechala, nemam rada ve meste outdoorove obleceni ani na maminkach :?

• Citovat
  • Upravit
1671
20.2.20 15:20
@Lalelale píše:
To, co před dětmi. Přiznám se, že žádný na netu stokrát omlety případ: před detmi nádherná dobře oblečená kočka a po dětech strašidlo v teplákach v okolí nemám. Žena, co byla hezká a chodila dobře oblečená před dětmi, se oblékala stejně dobře i po dětech. :nevim:

Mě právě přídě že vše je stejně 5 let to samé. Jak koukám na módu nijak se neposunula. Je pravda že pěkné ženy můžou obléct co chtějí a vypadají dobře a ještě když je štíhlá hubená.
Já třeba doma jsem strašák+ tepláky. Nejvyšší čas to oživit. Nebavi mě jen botasky rifle tričko. Sportovní kalhoty vypadají víc jak tepláky než kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.20 15:22

Jako strašák jsem chodila doma i před dítětem, stejně tak jako na ven se vždycky trochu nahodim, aby se mě lidi na ulicích nebáli :mrgreen:
Akorát jsem si začala na mateřský zase po letech užívat trička s potiskem, ty si do práce dovolit nemůžu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 15:26
@Lulina999 píše:
Nosím to, co předtím. Proč bych to jako měla měnit? :lol: :pankac: :cert:

Vy klidně i pytel a i tak budete dobře vypadat. hezky vlasy+ obličej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 15:29
@Zmatena.prvomatka píše:
Jako strašák jsem chodila doma i před dítětem, stejně tak jako na ven se vždycky trochu nahodim, aby se mě lidi na ulicích nebáli :mrgreen:
Akorát jsem si začala na mateřský zase po letech užívat trička s potiskem, ty si do práce dovolit nemůžu 😂

Já taky když někam jdu říkám. Musím rasenku učesat at se mě lidi nebojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
20.2.20 15:30

@rena621 já nosím to samé oblečení jako před těhotenstvím. Jen jsem si koupila pár nových tenisek :mrgreen: na podpatkách bych synátora venku nestíhala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
20.2.20 15:31

@rena621 Tak teď se červenám :oops: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 15:33
@Lulina999 píše: