Móda na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2006
5.3.20 21:10

@stinga Me to přijde takový trochu fádní. Ale já mám styl nestyl. Manžel tomu říká pokus o styl, který nevyšel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.3.20 21:11

@Micilin nazvala bych to ležérní pohodlí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76656
5.3.20 21:22
@Micilin píše:
@stinga Me to přijde takový trochu fádní. Ale já mám styl nestyl. Manžel tomu říká pokus o styl, který nevyšel :cert:

já jsem taková, že nerada řeším módu, šaty nosím pouze na ples, a pořád jezdím autem nebo na kole, takže mně to vyhovuje - kdybych si oblekla něco elegantního nebo šaty, tak bych to prostě nebyla já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
5.3.20 21:33

@stinga Tomu rozumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
5.3.20 22:22

@stinga @triss86 To, ale přece není o džínách. Můžete si vzít hezké kalhoty černé, společenské, k tomu bílé Basic tričko, tenisky a kabelku. Fotka byla pro představu. Nebo naopak Cargo kalhoty a košili atd..

• Citovat
  • Upravit
17472
6.3.20 00:04

@alena1995 proč se teď obyčejnýmu triku dává ten přívlastek basic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.3.20 00:23
@Lulina999 píše:
Nosím to, co předtím. Proč bych to jako měla měnit? :lol: :pankac: :cert:

Ty hokejky nad očima, jak se ted rika obočí jste mela i před detma? Nerýpu, jen mě to zajímá… ;)

• Citovat
  • Upravit
alena1995
6.3.20 01:31

@Tamtama Basic=základ (základní „kousek“ šatníku). Zkrátka se to v módě takhle vyjadřuje. Řešíte úplný nesmysly. Toto slovo se nepoužívá „teď“, ale už spoustu let. Je možné, že k Vám to teprve teď došlo. :)

• Citovat
  • Upravit
1326
6.3.20 06:22

@Hanka1 Samozřejmě, i jsem se „chlubila“ v jiné diskuzi o obočí ;-) Moje obočí mi z části chybí, stíny jsou naprd, tak maluju tužkou (a poloprůhledné tužky se nedělají, že :mrgreen:). Svoje obočí nesnášim, ale moc na výběr nemám. Po hodně letech zvažování jdu v květnu na microblading.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.3.20 13:04
@Lulina999 píše:
@Hanka1 Samozřejmě, i jsem se „chlubila“ v jiné diskuzi o obočí ;-) Moje obočí mi z části chybí, stíny jsou naprd, tak maluju tužkou (a poloprůhledné tužky se nedělají, že :mrgreen:). Svoje obočí nesnášim, ale moc na výběr nemám. Po hodně letech zvažování jdu v květnu na microblading.

Microblading je dobra volba, vypada prirozene… :palec: tak at jsi od kvetna se svym obocim spokojena…

• Citovat
  • Upravit
1326
6.3.20 13:15

@Hanka1 Díky, snad se povede, ale horší než teď to být asi nemůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí