Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga Me to přijde takový trochu fádní. Ale já mám styl nestyl. Manžel tomu říká pokus o styl, který nevyšel ![]()
@Micilin píše:
@stinga Me to přijde takový trochu fádní. Ale já mám styl nestyl. Manžel tomu říká pokus o styl, který nevyšel
já jsem taková, že nerada řeším módu, šaty nosím pouze na ples, a pořád jezdím autem nebo na kole, takže mně to vyhovuje - kdybych si oblekla něco elegantního nebo šaty, tak bych to prostě nebyla já ![]()
@alena1995 proč se teď obyčejnýmu triku dává ten přívlastek basic? ![]()
@Lulina999 píše:
Nosím to, co předtím. Proč bych to jako měla měnit?![]()
![]()
Ty hokejky nad očima, jak se ted rika obočí jste mela i před detma? Nerýpu, jen mě to zajímá… ![]()
@Tamtama Basic=základ (základní „kousek“ šatníku). Zkrátka se to v módě takhle vyjadřuje. Řešíte úplný nesmysly. Toto slovo se nepoužívá „teď“, ale už spoustu let. Je možné, že k Vám to teprve teď došlo. ![]()
@Hanka1 Samozřejmě, i jsem se „chlubila“ v jiné diskuzi o obočí
Moje obočí mi z části chybí, stíny jsou naprd, tak maluju tužkou (a poloprůhledné tužky se nedělají, že
). Svoje obočí nesnášim, ale moc na výběr nemám. Po hodně letech zvažování jdu v květnu na microblading.
@Lulina999 píše:
@Hanka1 Samozřejmě, i jsem se „chlubila“ v jiné diskuzi o obočíMoje obočí mi z části chybí, stíny jsou naprd, tak maluju tužkou (a poloprůhledné tužky se nedělají, že
). Svoje obočí nesnášim, ale moc na výběr nemám. Po hodně letech zvažování jdu v květnu na microblading.
Microblading je dobra volba, vypada prirozene…
tak at jsi od kvetna se svym obocim spokojena…
@Hanka1 Díky, snad se povede, ale horší než teď to být asi nemůže ![]()