Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já teda začala nosit na mateřské šaty a sukně, elegantní i sportovní oblečení, kvalitnější i dražší, což jsem před mateřskou flákala ![]()
@kavenka píše:
@rena621 já nosím to samé oblečení jako před těhotenstvím. Jen jsem si koupila pár nových tenisekna podpatkách bych synátora venku nestíhala
Jj já musím i velikost oblečení měnit 10kg nahoru i když všude utíkám nebudu mít váhu jak předtím ale to mi nevadí mám uzastne děti jako odškodné. Nebaví mě legíny ani rifle.
@Makca87 píše:
Tak já teda začala nosit na mateřské šaty a sukně, elegantní i sportovní oblečení, kvalitnější i dražší, což jsem před mateřskou flákala
Tak to začínám uvažovat taky. Které e-shopy máte ověřené. Ať se inspiruji
@Lily Evans píše:
Nosím to stejný… úzký džíny, triko, mikinu. Do práce džíny zachovalý, na koncerty a večírky s díramaMám furt stejnej styl. Všechno černý, akorát tenisky, korále a nehty barevný.
Milují černí i hodně nosím, ale v létě mi vadí (teplo)
Kvůli kojení všechna trika šla do kontejneru na oblečení
místo nich jsem nosila jen výstřihy a kojící trika a šaty. Ted jsem těhotná, takže cokoliv do čeho se vlezu (jsou to spíš plachty než trička).
@PaníKadrnožková píše:
Peclive jsem do fusaku povesila vse formalni vcetne jehel a kozajd nad kolena apod. a dotahala jsem vse neformalni. Styl jsem si ponechala, nemam rada ve meste outdoorove obleceni ani na maminkach
Outdoorové bundy se mi líbí ale i kalhotama to vypadá divně ve městě.
@Leillinka píše:
Kvůli kojení všechna trika šla do kontejneru na oblečenímísto nich jsem nosila jen výstřihy a kojící trika a šaty. Ted jsem těhotná, takže cokoliv do čeho se vlezu (jsou to spíš plachty než trička).
Na kojení se mi osvědčili elastické trička s výstřihem a vždy případě potřeby vytáhnout a pak se kojení ukončilo a byly to plachty než tricka. Presne tak. V těhotenství jsem šaty milovala.
Tak tohle jsem nikdy nezkoumala.
Nosim veci, ktere mi jsou pohodlne a libi se mi.
Vzdycky jsem byla na saty a sukne.
Co jsem pri detech zmenila, tak jsem zacla nosit ruzne pohodlnejsi boty a uz mi to zustalo. Moje velmi vysoke krapy mi zustaly na ozdobu botniku
, kdyz si je obcas vezmu, tak beru nahradni pohodlne, ze treba po hodine nejdyl dvou mi nebavi a boli nohy.
@Kelsey píše:
Tak tohle jsem nikdy nezkoumala.
Nosim veci, ktere mi jsou pohodlne a libi se mi.
Vzdycky jsem byla na saty a sukne.
Co jsem pri detech zmenila, tak jsem zacla nosit ruzne pohodlnejsi boty a uz mi to zustalo. Moje velmi vysoke krapy mi zustaly na ozdobu botniku, kdyz si je obcas vezmu, tak beru nahradni pohodlne, ze treba po hodine nejdyl dvou mi nebavi a boli nohy.
Boty pohodlné a teď v zimě i teplé. boty jsou moje veliká slabost.taky milujete Batu?
@Leillinka já teda normální trička moc nenosím, na kojení nejraději tílka, stahnu ramínko a hotovo ![]()
Oblikam se lip, kvalitnejsi obleceni, premyslim co mi, slusi a co ne. Nosim hodne saty, sukne. Je to u tim, ze uz jsem dospela a nemenim styl kazdyho pul roku, nosim to co se mi libi.Boty na podpatku nenosim.
@rena621 píše:
Tak to začínám uvažovat taky. Které e-shopy máte ověřené. Ať se inspiruji
Většinou nakupuji na zoot.cz, glami.cz a vinted.cz (tam je nové oblečení, i z druhé ruky, od Vietnamců, až po sourozence Ponerovi třeba… )
.
@Makca87 píše:
Většinou nakupuji na zoot.cz, glami.cz a vinted.cz (tam je nové oblečení, i z druhé ruky, od Vietnamců, až po sourozence Ponerovi třeba… ).
@scentini píše:
Oblikam se lip, kvalitnejsi obleceni, premyslim co mi, slusi a co ne. Nosim hodne saty, sukne. Je to u tim, ze uz jsem dospela a nemenim styl kazdyho pul roku, nosim to co se mi libi.Boty na podpatku nenosim.
Jak mám děti a věci je víc a víc. Přestává mě bavit materialismus a taký mám ráda kvalitu (hlavně boty) nemám ráda obtažené věci a nejlíp nadčasové oblečení které se hodí jak ven tak do společnosti.