Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníKadrnožková píše:
Tak ja myslela, ze tu placnes fotku svych sandalku od Jimmy Choo a ona s Baťoune, španelske boty od Bati nemam rada. Momentalne bych vykoupila treba Hôgla, vcetne kabelek, pak Vagabond, par italskych kousku pro pietro… pak par odevsaď jinaď
Jsou i přesná čísla, nebo se neříká počet párů? Minule jsem viděla úžastny vtip fotka botníka zaplněná ženskými boty a v rohů 1 pár mužských bot. Pod obrázkem text - diskriminace o které muž nesmí mluvit.
Já nejvíc nakupovala áčkové sukně a šaty na aboutyou.cz Není to sice přímo móda pro dospělé, ale nosila jsem do 9.mesíce jen toto ![]()
No a nedávno jsem narazila na projekt podporit.cz, který pomáhá on-line nákupy neziskovým projektům a vás to nestojí nic navíc.. stačí si jen stáhnout tento doplněk
https://chrome.google.com/…chhnhfchlcnf?… a ono Vás to pokaždé upozorní, když navštívíte e-shop přes který když nakoupíte, tak nějaké % jde na dobrou věc.. Takže jsem nákupem oblečení a věcí pro miminko celkově přispěla skoro přes 4 tisíce, které by normálně stejně šly těm firmám..
@veronikanov píše:
Já nejvíc nakupovala áčkové sukně a šaty na aboutyou.cz Není to sice přímo móda pro dospělé, ale nosila jsem do 9.mesíce jen totoNo a nedávno jsem narazila na projekt podporit.cz, který pomáhá on-line nákupy neziskovým projektům a vás to nestojí nic navíc.. stačí si jen stáhnout tento doplněk
https://chrome.google.com/…chhnhfchlcnf?… a ono Vás to pokaždé upozorní, když navštívíte e-shop přes který když nakoupíte, tak nějaké % jde na dobrou věc.. Takže jsem nákupem oblečení a věcí pro miminko celkově přispěla skoro přes 4 tisíce, které by normálně stejně šly těm firmám..
Děkují za tip hněd na mrknu.
about you milion věci a nedokážu vybrat a nebo to pak nemůžu dohledat chce to půl dne než něco najdu.
@rena621 píše:
Jak mám děti a věci je víc a víc. Přestává mě bavit materialismus a taký mám ráda kvalitu (hlavně boty) nemám ráda obtažené věci a nejlíp nadčasové oblečení které se hodí jak ven tak do společnosti.
Ja spoustu obleceni dala pryc, uz mam jen veci co fakt nosim. Ja ujizdim na spodnim pradle, svetrech, kabelkach. A zupany, travim v nich dost casu
.
Tak já nosím taky furt to samí, rifle a mikiny s kapucí, v létě volný trika, tenisky. Ale já se tak oblíkám odjakživa, jsem spíš jak kluk v tomhle směru, ani tepláky mi nejsou vůbec cizí
Zvlášť teď, když se synem furt zevlujeme na pískovišti. Samozřejmě nenosím nějaký vytahaný příšery ani na ten písek
o vlasy se teda hodně starám, mám je hodně dlouhý a od 20 jsem šedivá takže pravidelně barvím, líčím se ( zlehka né žádný konturování a podobný umělecký díla) i když jdu před barák do obchodu, ono to taky dost pomáhá ![]()
@smarket píše:
Tak já nosím taky furt to samí, rifle a mikiny s kapucí, v létě volný trika, tenisky. Ale já se tak oblíkám odjakživa, jsem spíš jak kluk v tomhle směru, ani tepláky mi nejsou vůbec cizíZvlášť teď, když se synem furt zevlujeme na pískovišti. Samozřejmě nenosím nějaký vytahaný příšery ani na ten písek
o vlasy se teda hodně starám, mám je hodně dlouhý a od 20 jsem šedivá takže pravidelně barvím, líčím se ( zlehka né žádný konturování a podobný umělecký díla) i když jdu před barák do obchodu, ono to taky dost pomáhá
Mě teď pomohlo řasy nalepit i když to je fujky na prave řasy pro světle ženy to je k nezaplacení+zabarvit obočí. Přídě mi že to pomohlo. Vlasy jsem měla dlouhé taký ale délkou mi pak přišli řídké tak museli se zkrátit krk mi myslím poděkoval. Ale úplně se oblikam jak kluk a tepláky jsem si natolik oblíbila že už mi začali vadit rifle.
@rena621 píše:
Boty pohodlné a teď v zimě i teplé. boty jsou moje veliká slabost.taky milujete Batu?
Ano Bata je moje srdcovka. Jsem totiz rodak a zboznuji jeho odkaz
.
@rena621 píše:
Co nosíte a co se Vám osvědčilo na MD? Mě přídě že všechny oblékají to samé legíny dlouhý top a nebo úzké rifle a delší bunda.
Nosím krajkovany kožený korzet, manzestrovou sukni, teď v zimě na to povian.
@scentini píše:
Ja spoustu obleceni dala pryc, uz mam jen veci co fakt nosim. Ja ujizdim na spodnim pradle, svetrech, kabelkach. A zupany, travim v nich dost casu.
Každá máme něco (boty
) mám zakázané chodit do obuvi.
Nosila jsem hodně saty, hlavně do práce, ty ted nenosím, protože kojim, takze tomu jsem se přizpůsobit musela. Možná chodím trošku sportovněji, ležérneji, driv jsem byla skoro furt business casual… Mam to rada furt, ale mam ted potíže s chodidly, tak se to odvíjí spíš od bot vsechno
Ale jinak to vlastně neřeším, tepláky a mikiny jsem v civilizaci nikdy nenosila ani pred detmi.
@Bubla Bůčková píše:
Nosím krajkovany kožený korzet, manzestrovou sukni, teď v zimě na to povian.
@lebambule píše:
Nosila jsem hodně saty, hlavně do práce, ty ted nenosím, protože kojim, takze tomu jsem se přizpůsobit musela. Možná chodím trošku sportovněji, ležérneji, driv jsem byla skoro furt business casual… Mam to rada furt, ale mam ted potíže s chodidly, tak se to odvíjí spíš od bot vsechnoAle jinak to vlastně neřeším, tepláky a mikiny jsem v civilizaci nikdy nenosila ani pred detmi.
Já chodím v tepkakoch smetí vyhazovat jinak ne. Šaty jsem nejvíc nosila v těhotenství a některé byly super i na kojení. Problémy s chodidly to považuji za velký problém když nás celý den nesou. Přeji ať je brzo líb.
@rena621 píše:
Já chodím v tepkakoch smetí vyhazovat jinak ne. Šaty jsem nejvíc nosila v těhotenství a některé byly super i na kojení. Problémy s chodidly to považuji za velký problém když nás celý den nesou. Přeji ať je brzo líb.
Zacla mě asi v 5.mesici bolet pata a ani tri měsíce po porodu to nepolevilo, s námahou se to zhoršuje, v noci na záchod vyloženě pajdam… Bojim se i o achillovku, uz jsem ji kdysi mela skoro operovanou… Nejsem ani tlustá, prostě nevim. Čeká mě ortopedické vysetreni. Boty uz mam jen kvalitni, nosim i podpatenky, doma ani krok bez ortopedických pantofli, o podpatcích si ted můžu nechat zdat…
Jinak tepláky vlastním, ale nejak nemám odvahu je nosit… To uz doma radši leginy, v tech nevypadam jak Mařka…
Tak ja myslela, ze tu placnes fotku svych sandalku od Jimmy Choo a ona s Baťou
ne, španelske boty od Bati nemam rada. Momentalne bych vykoupila treba Hôgla, vcetne kabelek, pak Vagabond, par italskych kousku pro pietro… pak par odevsaď jinaď