Móda na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1671
20.2.20 17:00
@lebambule píše:
Zacla mě asi v 5.mesici bolet pata a ani tri měsíce po porodu to nepolevilo, s námahou se to zhoršuje, v noci na záchod vyloženě pajdam… Bojim se i o achillovku, uz jsem ji kdysi mela skoro operovanou… Nejsem ani tlustá, prostě nevim. Čeká mě ortopedické vysetreni. Boty uz mam jen kvalitni, nosim i podpatenky, doma ani krok bez ortopedických pantofli, o podpatcích si ted můžu nechat zdat…
Jinak tepláky vlastním, ale nejak nemám odvahu je nosit… To uz doma radši leginy, v tech nevypadam jak Mařka…

Doma nikdo neví co máme na sobě a partner to přežije :lol: a ani nemá na výběr. Určitě ortopedie pomůže. I poradi jaké boty. Zlepší se to určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.2.20 17:20

To co pred tim. Tenisky, džíny, triko a bunda. Jehly jsem nenosila nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 17:25
@lachtanice86 píše:
To co pred tim. Tenisky, džíny, triko a bunda. Jehly jsem nenosila nikdy.

No já taky a už chci změnu. Víc nosit kalhoty slušivé ho střihu. Tuniky se mi líbí a šaty sportovní se mi teď začali líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
20.2.20 17:36

Ja jsem teda bohužel ten případ strašidla na md. Před dítětem satecky, podpatecky. O vikendu pohory a oblečení na hory nebo cyklo. Džíny jsem vytáhla tak jednou za měsíc.

Teď mám džíny každý den, už jsem dvoje prosoupala. Doma leginy nebo tepláky. Cokoli hezkého nemá smysl, je to hned špinavé od jídla nebo od písku. Podpatky s ročním nee. Hezké věci čekají ve skříni, až půjdu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
20.2.20 17:47

Tak u mě přišla změna spíš s novým partnerem. Třeba sportovní zimní bundu jsem nosila dřív, kdežto teď jsem ji nevytáhla, ani softshelku už moc nenosím. Koupila jsem si trenckoty, kabátky, kozenou bundu..V létě nosím dost sukně, šaty..Teda loni moc ne, kvůli kojení. Letos snad už zase vytáhnu. Legíny a tričko nosím nadoma.
Podpatky nosím občas, když jdeme ven i s manželem. Ale na procházky s kočárkem denně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
20.2.20 17:50
@rena621 píše:
Mě teď pomohlo řasy nalepit i když to je fujky na prave řasy pro světle ženy to je k nezaplacení+zabarvit obočí. Přídě mi že to pomohlo. Vlasy jsem měla dlouhé taký ale délkou mi pak přišli řídké tak museli se zkrátit krk mi myslím poděkoval. Ale úplně se oblikam jak kluk a tepláky jsem si natolik oblíbila že už mi začali vadit rifle.

Tak já mám vlasy na dvě hlavy, jak mi s oblibou říkává babi už od dětství a obočí mám černý a hustý i když mám modrý oči a jsem bílá jak stěna :mrgreen: já jsem to samí, nejradši mám trika se superhrdinama a podobně :mrgreen: jsem odjakživa pohodlná a rifle nosím hlavně do města, taky si je neoblíkám pořád a je to podle mě ok. Jsem se sebou spokojená jak jsem, chlap si mě takovou vybral takže taky neremcá, sám je takovej kapitán teplák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 18:02
@smarket píše:
Tak já mám vlasy na dvě hlavy, jak mi s oblibou říkává babi už od dětství a obočí mám černý a hustý i když mám modrý oči a jsem bílá jak stěna :mrgreen: já jsem to samí, nejradši mám trika se superhrdinama a podobně :mrgreen: jsem odjakživa pohodlná a rifle nosím hlavně do města, taky si je neoblíkám pořád a je to podle mě ok. Jsem se sebou spokojená jak jsem, chlap si mě takovou vybral takže taky neremcá, sám je takovej kapitán teplák :mrgreen:

Kapitán teplak to je dobrý :potlesk:
Mě rifle teď začali vadit :think: musím vymyslet něco místo ních. Vzhledem působím přej mladé tak tričko s potiskem nedám na sebe pak vypadám jak nezletilá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 20:23

Jezis, to je tema presne pro me! Co se mi narodily deti, mam chut vypadat lip a ne jak nejaka mamina.. :lol:
Takze postupne menim satnik. Nemate tip na nejake blogy treba? Nebo kde brat informace?

• Citovat
  • Upravit
alena1995
5.3.20 20:43

Za mě sportovní elegance. Vypadá dobře na jakékoliv ženské, pokud umi alespoň trošku kombinovat a stačí k tomu pár kousků.

• Citovat
  • Upravit
2006
5.3.20 20:56

Je to pěkný, ale může mi někdo vysvětlit, proč se modelum s džínama apod. říká sportovní styl? Zkoušela jste některá v těhlech hadrech sportovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.3.20 21:01

U mě se dětmi nic moc nezměnilo. Já si našla svůj styl už někdy ve věku 20+ a je takový, že ho můžu v klidu nosit do věku 80+ :lol: Miluju šaty, hlavně košilové a nebo zavinovací, ideálně trochu vintage styl. V zimě k nim teplý kvalitní vlněný kabát, jaro trenčkot a nebo křivák/džínová bunda. Jediné, co se změnilo, jsou boty, dřív jsem nevyšla bez podpatků, od mateřské nosím bf boty. Nedávno mi manžel říkal, že snad u nás všechny ženské chodí v uniformě, že to je strašná nuda na ulici a i když jsem se nad tím nikdy v minulosti nijak nezamýšlela, musela jsem mu dát trochu za pravdu. Jednou jsem v centru města zkoušela, kolik žen na sobě nemá skinny džíny, tenisky a parku/sportovní bundu a z prvních třiceti jen jedna vypadala jinak… Takže za mě víc šatů a sukní do ulic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
5.3.20 21:02
@alena1995 píše:
Za mě sportovní elegance. Vypadá dobře na jakékoliv ženské, pokud umi alespoň trošku kombinovat a stačí k tomu pár kousků.

takhle nějak se oblékám už cca 14 let, akorát jsem teda silnější než ty modelky, ale že by to byla nějaká sportovní elegance - ne, tak bych to opravdu nenazvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.3.20 21:04

@Micilin já teda zas v tom pojmu „sportovní elegance“ nechápu tu část s tou elegancí. Džníny jsou pro mě prostě volnočasové kalhoty, ať se zkombinují s čímkoliv, elegantní podle mě nejsou ani za zlaté prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
5.3.20 21:05
@Micilin píše:
Je to pěkný, ale může mi někdo vysvětlit, proč se modelum s džínama apod. říká sportovní styl? Zkoušela jste některá v těhlech hadrech sportovat?

no přesně, to co je na fotkách je nejběžnější oblékání holek - i já se tak oblékám - nazvala bych to možná „ležérní styl“, prostě nic moc, je to pohodlné, je to rychlé, je to dobře kombinovatelné, ale elegance fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
5.3.20 21:08

@triss86 Takže co to teda je? Ani sportovní, ani elegance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí