Mateřská a stereotyp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
14.12.08 19:41

Holky,

tak já jdu s pravdou ven - založila jsem tohle téma, protože mám za úkol napsat článek do časopisu. V lednovém čísle vyjde první část - pozitiva a negativa mateřské. A pokračování má právě být o tom, jak se s tím umí maminky „poprat“, co všechno dělají atd.
K tomu psaní jsem se dostala proto, že švagrová je šéfredaktorka a že se mě ta témata úzce týkají a jsem právě mezi maminkama, které tyto problémy řeší (včetně mě). A musím říct, že Vaše reakce jsou fakt super a děkuji za ně!!! Já mám dítě - nespavce - takže mi bylo na začátku - prvních šest měsíců hodně hodně hodně ouvej. Teď už bych taky neměnila. Ale občas prostě krize přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
14.12.08 20:40

Macko, prozraď, kde to vyjde? :D Jestli to z nějakého důvodu nechceš psát do fóra, tak jenom krátce do SZ, já jsem zvědavá. :wink:

Mišuno , díky za připomenutí toho pracovního stereotypu, už dlouho jsem se ve firmě nebyla podívat a nějak zapomínám.
Stereotyp s dítkem v domácnosti si užívám podstatně víc, jsem mnohem spokojenější a klidnější. Myslím, že já po konci mateřské už nebudu usilovat o svoji původní pozici ve firmě (jestli bude ta pozice ještě existovat a firma neodejde z ČR…), protože bych to těžko zvládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
23.12.08 11:55

HOLKY POZOR!!!

Kino přesunuli na 14.1.09!! Info na www.cinemacity.cz

Veselé Vánoce !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
24.12.08 21:31

Holky, já rozhodně jdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
30.12.08 19:16

Holky,

rezervujete si nějak ty lístky? Já jsem to na tom webu nenašla - teda asi zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
31.12.08 06:35

Ahoj, co já tam byla, tak nebylo potřeba rezervovat. Je to od 10, tak dorazit alespoň na půl a není problém.

tak se tam sejdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.1.09 09:51

Holky, časopis vyšel, článek je na světě, dokonce vyšel i na Slovensku. A já bych Vám chtěla moc a moc poděkovat!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová