Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
a´t si každý dělá, co chce. no a nevím, tohle ze svého okolí neznám, snad jen u jednoho páru, kde se narodilo vyloženě vymodlené dítě, a to pak i docela chápu
Demence je neumět si vypnout sledování toho daného člověka pokud ti to vadí… demence je o tom zakládat dementní diskuzi na stránce o miminech ![]()
@Jitulinka.1 Je to nemoc
Už to, že někam vystavuje veřejně svoje soukromí bohužel nemoc této doby při tom místo focení a čekání na komentáře na FB tak bych šla raděj s prckem na procházku ![]()
Tak já si myslím, že to co dam na FB je moje věc. Je to můj FB ne ostatních. Je to každýho věc, každý se chce pochlubit. Pokud se ti to nelíbí tak si FB zrus. Vážně by mě zajímalo jak pestrý máš život když resis tohle.
Někdo to zase pořád zaflákává fotkama z pařeb.. jiý třeba fotkama jídel.. to je pořád něco.. mimochodem to co si na FB dává každý je jeho věc, když ti to vad, bud si onoho člověka odstran z přátel nebo si omez jeho příšpěvky ![]()
@Bibi239 píše:
Z meho pohledu je nemoc samotne FB.
Nemocný je člověk, který haní něco, co evidentně neumí používat.
Mně přijdou zase dementní fotky s duckface… ale je to věc názoru, samozřejmě…
@radkka píše:
Nemocný je člověk, který haní něco, co evidentně neumí používat.
přesně tak, já tam mám padesát přátel, jen rodina, nikdo jiný nevidí nic krom profilovky, ani si mě nikdo cizí nemůže přidat do přátel, zprávy přijmout taky nemusím… jsem v kontaktu s tím s kým chci, nechápu proč tohle někdo může nenávidět…
Také mi to vadí, mám u těhle lidí zrušené sledování. Nevadí mi, když se někdo pochlubí miminem, ale mít plnou zeď týdenního mimina, vyfoceného z každého možného i nemožného úhlu, to je moc ![]()
Hele já tu nestojím o nějaké snažení mě urazit
Slušně jsem se zeptala jestli je to nemoc nebo moda? Protože plno lidem to leze na nervy nejem mě, tak jsem založila diskuzi zde kde je plno maminek
Prostě mi to přijde ujetý dávat fotky převalující se ho mimnka v postýlce a nebo to jak kaká ![]()
Dobrý den, chci se zeptat zda je to nějaká mateřská demence nebo moda? Když se někomu narodí ditě a začne potom na facebook každý den dávat 50 fotek svého dítěte jak se převaluje v postýlce nebo jak chrní v kočárku
A furt píše jak to dítě miluje a nikomu ho nedá atd.
Docela mi to totiž leze na nervy když vidim že člověk než má dítě na facebook skoro nic nepřidá a najednou má mimino a za den tam stačí zaflákat všem fb tim jak jeho dítě spí nebo kaká a píše blboviny. Myslím že láska k dítěti se dá projevit i jinak než zaflákávat dennodenně někomu fb svýma dětma
a stejně si myslim že to nikoho nezajímá. Vim ted mě tu plno lidí za tohle sežere ale prostě mi to přijde divný, beru třeba 3 fotky denně ale dávat na fb 50 fotek to už je nemoc
.