Mateřská demence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
9.12.15 13:05
@Nafrněná píše:
Demence je neumět si vypnout sledování toho daného člověka pokud ti to vadí… demence je o tom zakládat dementní diskuzi na stránce o miminech :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
9.12.15 13:05

Osobně mi připadá blbý už jen to, že někdo dává veřejně na net fotky někoho, kdo se nemůže bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.12.15 13:06
@Jitulinka.1 píše:
Hele já tu nestojím o nějaké snažení mě urazit ;) Slušně jsem se zeptala jestli je to nemoc nebo moda? Protože plno lidem to leze na nervy nejem mě, tak jsem založila diskuzi zde kde je plno maminek :andel: Prostě mi to přijde ujetý dávat fotky převalující se ho mimnka v postýlce a nebo to jak kaká :roll:

A ty zase urážíš ty maminky a taky Ti to přijde normální…BTW: už máš dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
9.12.15 13:07

Veřejně… to je otázka co je veřejně, to, že to sdílím mezi rodinu to je veřejné? naši rodiče ukazovali naše fotky taky kudy chodili, akorát si to každý musel prohlédnout v ruce :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
9.12.15 13:08
@Nafrněná píše:
přesně tak, já tam mám padesát přátel, jen rodina, nikdo jiný nevidí nic krom profilovky, ani si mě nikdo cizí nemůže přidat do přátel, zprávy přijmout taky nemusím… jsem v kontaktu s tím s kým chci, nechápu proč tohle někdo může nenávidět…

Mám to stejně, akorát si mě může přidat kdo chce, jen to prostě nepřijímám, fotky tam nemám krom profilovky žádné, stejně jako jiné osobní informace. Když mě náhodou někdo točí (ano, dost mých kamarádek momentálně plodí děti a 30 fotek mimina denně mě nebere), tak si zruším sledování a mám svatý pokoj.
Facebook nemůže za to, že ho někdo neumí používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@Jitulinka.1 píše:
Hele já tu nestojím o nějaké snažení mě urazit ;) Slušně jsem se zeptala jestli je to nemoc nebo moda? Protože plno lidem to leze na nervy nejem mě, tak jsem založila diskuzi zde kde je plno maminek :andel: Prostě mi to přijde ujetý dávat fotky převalující se ho mimnka v postýlce a nebo to jak kaká :roll:

8o :lol: Je celkem jedno o co stojíš, tohle je veřejná diskuse, kde si může každý napsat svůj názor. Na FB taky nestojíš o fotky mimin a máš je tam (myslím ty od těch přátel o kterých zakládáš tuto diskusi). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775

@radkka Tohle jsem měla na mysli!…Jinak pokud sem se někoho dotkla tak se omlouvám ale prostě lásku k dítěti můžou ženy projevit i jinak. Pokud někomu příjde tahle diskuze dementní nenutím ho aby sem přispíval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
9.12.15 13:09

Jak uz tu nekdo psal FB je nemoc! :-) nemam ho a ziju, at si tam kazdy dela co chce, ale ja u toho byt nemusim :-) a kdyz ti to vadi, vypni sledovani a mas klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 13:09

@Jitulinka.1 Tak proč si nezrušíš sledování? Budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
9.12.15 13:11
@radkka píše:
@Jitulinka.1 Tak proč si nezrušíš sledování? Budeš mít klid.

jí to štve protože se asi snaží o mimčo a nejde to… jinak teda já bych raději viděla fotky miminek než ksichty a vystrčené kozy

• Citovat
  • Upravit
2101
9.12.15 13:13

Nikoho takovyho neznam, asi mam v pratelich normalni lidi :mrgreen: a kdyz mi nejaky prispevky od nekoho vadily, tak jsem si vypla sledovani :nevim: nic tezkyho a ani nic, nad cim bych se musela rozcilovat :nevim:
At si tam kazdy dava co chce kdy chce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
9.12.15 13:16

@radkka Jasný :D ale spíš mi jde o to proč to ty ženský dělají? Udivuje mi že je to baví vyfotit 20 fotek stejné polohy dítěte a dát to na fb :? že na to mají čas každých pár minut tam něco přidávat. Ráda se kouknu na miminko ale opravdu stačí 3 fotky za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 13:16
@Nafrněná píše:
jí to štve protože se asi snaží o mimčo a nejde to… jinak teda já bych raději viděla fotky miminek než ksichty a vystrčené kozy

Tak takové ani v přátelích nemám a když tam nějaká taková pipka pronikne, tak je nemilosrdně odstraněna :jazyk:

Já se o dítě nesnažím a také mě to štve, ráda vidím, že někdo z mých přátel má miminko, ráda vidím pár fotek, ale některé jsou opravdu jak nemocné. Třicet fotek z porodnice, jak miminko leží v postýlce, dalších třicet, jak leží v autosedačce při odchodu z porodnice a pak cca čtyřicet pět z prvního výjezdu kočárkem, na to fakt nemám sílu :mrgreen: Na všech těch fotkách to dítě vypadá stejně, akorát má pokaždý jiný ohoz. A takhle to pokračuje…první položení do postýlky, první pasení, první papání příkrmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.12.15 13:18

Demence mi teda přijde vcelku silné slovo jen pro to, že někdo dává na fcb fotky svého dítěte :roll:… Myslím, že není přeci tak těžké si vypnout sledování toho člověka, nebo si ho smazat z přátel. Když už Ti přijde, že někdo z Tvých přátel je dementní protože tam dává fotky svého dítěte a tohle si o něm myslíš, tak si ho smaž.
Jinak mě osobně zrovna baví koukat na fotky mimin :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
9.12.15 13:18
@Nafrněná píše:
Veřejně… to je otázka co je veřejně, to, že to sdílím mezi rodinu to je veřejné? naši rodiče ukazovali naše fotky taky kudy chodili, akorát si to každý musel prohlédnout v ruce :lol:

Tak to asi nebude ten případ, co zakladatelka řeší. Když si ségra na profil sdílený pouze rodinou vyvěsí fotku, jak se narodila má neteř, tak to ocením. Ale na FB jsou lidi, který na zeď, kterou vidí fakt každej, klidě dají fotky mimina s rozcapenýma nožičkama. To bude asi to, co zakladatelka řeší. Před časem tady proběhla diskuse na téma, že na nějakým portále pro matky s dětma si můžeš vyvěsit fotogalerii dítěte, ke který má přístup každý a byl tam např. detailní průběh přebalování totálně zes. dítěte. To bylo fakt moc. A to, že tam píšou data narození, jméno a příjmení a město bydliště, už je fakt bez komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí