Mateřská demence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
9.12.15 13:19

@Nafrněná Co to je za hloupost? :D Myslim že láska k dítěti se dá projevit i jinak něž na fb :roll: Myslím si že každá inteligentní maminka nebude dávat 50 fotek denně na fb svého miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 13:19
@Jitulinka.1 píše:
@radkka Jasný :D ale spíš mi jde o to proč to ty ženský dělají? Udivuje mi že je to baví vyfotit 20 fotek stejné polohy dítěte a dát to na fb :? že na to mají čas každých pár minut tam něco přidávat. Ráda se kouknu na miminko ale opravdu stačí 3 fotky za den.

Mně by stačilo 12 fotek za rok :mrgreen: Chtějí se pochlubit, jsou nadšené, je to střed jejich vesmíru… všimni si, že tohle netrvá věčně, od prvního roku dítěte počet fotek klesá, aspoň u mých kamarádek. Ale možná je to tím, že je dítě mrštnější a už to není taková sranda, nafotit denně 30 fotek :lol: Já na facebook nedávám žádné fotky, jsem za to dost kritizovaná, ale prostě nedávám, takže ani tomuhle snad nikdy nepodlehnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
9.12.15 13:20

Nikoho takovýho na fcb nemám, každý se rád pochlubí svým dítkem, to je asi normální, prostě jednou za čas se tam objeví jedna dvě fotky, to mi přijde uplně ok, takže asi záleží co máš za"přátelé".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
9.12.15 13:21

@Jitulinka.1 Protože mají dneska všichni digitál a dělají cvak, cvak, cvak. Pro mě je třeba noční můra když mi u někoho na návštěvě hostitel navrhne prohlížení jakýchkoliv fotek. I svatba už je horor, 500 fotek nevěsty se ženichem v parku je už prostě moc. Dovolená ještě horší, my a moře 1-150
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 13:21
@zuzukobylka píše:
Nikoho takovýho na fcb nemám, každý se rád pochlubí svým dítkem, to je asi normální, prostě jednou za čas se tam objeví jedna dvě fotky, to mi přijde uplně ok, takže asi záleží co máš za"přátelé".

Mně to třeba dělala švagrová, která je jinak naprosto normální, holt se s prvorozeňátkem nudila, teď má dvě šídla a facebook zeje prázdnotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
9.12.15 13:23
@MartinaIrena píše:
Tak to asi nebude ten případ, co zakladatelka řeší. Když si ségra na profil sdílený pouze rodinou vyvěsí fotku, jak se narodila má neteř, tak to ocením. Ale na FB jsou lidi, který na zeď, kterou vidí fakt každej, klidě dají fotky mimina s rozcapenýma nožičkama. To bude asi to, co zakladatelka řeší. Před časem tady proběhla diskuse na téma, že na nějakým portále pro matky s dětma si můžeš vyvěsit fotogalerii dítěte, ke který má přístup každý a byl tam např. detailní průběh přebalování totálně zes. dítěte. To bylo fakt moc. A to, že tam píšou data narození, jméno a příjmení a město bydliště, už je fakt bez komentáře.

to máš pravdu, však se podívej tady do fotoalb, teď se navíc předhánějí kdo vloží víc fotek aby dostali tu cenu od adminů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
9.12.15 13:24
@MartinaIrena píše:
@Jitulinka.1 Protože mají dneska všichni digitál a dělají cvak, cvak, cvak. Pro mě je třeba noční můra když mi u někoho na návštěvě hostitel navrhne prohlížení jakýchkoliv fotek. I svatba už je horor, 500 fotek nevěsty se ženichem v parku je už prostě moc. Dovolená ještě horší, my a moře 1-150 :zed:

kdyby jen fotky ale to už jsou i videa s komentářem ve videu plus živě :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
9.12.15 13:24
@Terdul píše:
Zadny fotky-muj clovek :palec:.

Profilovku tam mám, jednu jedinou, pět let starou :oops: Ale jinak nic a samozřejmě nastaven zákaz označování mé osoby na fotkách přátel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.12.15 13:26

@Jitulinka.1 Někdo tam cpe děti, někdo sám sebe fotí z milióny úhlů, někdo tam furt cpe nějaké citáty z řádu lásky, nebo co to je. Každý máme něco, pak jsou ti, kteří tam stále nic nemají a nadávají, jak tam všichni všechno cpou..Když ti to vadí, tak si ji odeber, nebo zruš sledování, není nic jednoduššího.. Otázka: Copak sdílíš ty? Jistě se najde něco, co přijde na hlavu druhému…Asi nemáš dítě viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
@radkka píše:
Mně to třeba dělala švagrová, která je jinak naprosto normální, holt se s prvorozeňátkem nudila, teď má dvě šídla a facebook zeje prázdnotou.

Ono je to tak všeobecně. První dítě se většinou fotí stále a moc, píše se mu vzorný deníček a každý další dítě už bývá co do focení slabší. Já se teda snažím děti nešidit, ale času je fakt míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@MartinaIrena píše:
@Jitulinka.1 Protože mají dneska všichni digitál a dělají cvak, cvak, cvak. Pro mě je třeba noční můra když mi u někoho na návštěvě hostitel navrhne prohlížení jakýchkoliv fotek. I svatba už je horor, 500 fotek nevěsty se ženichem v parku je už prostě moc. Dovolená ještě horší, my a moře 1-150 :zed:

Mluvíš mi z duše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45724

Tak nevim co to mate nekteri za přátele, ja nikoho kdo by dával 50 fotek decka denne nemam. Ani tri denne i to mi prijde prilis. Vetsina mých přátel nedává deti bud vubec, nekdo jednou za mesic, nekdo jedno foto tydne a tak. Vic urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gianela
9.12.15 13:27

@Jitulinka.1 viem o čom píšeš…poznám pár takých ženských..tiež mi to nepripadá uplne normální tak vehementne o každej minute života svojho decka informovať celý svet svet, ale nejak ma to nerozčiluje, len sa na tom občas pobavím a o dotyčnom si myslím svoje :mrgreen: ˇpodla mojho názoru by sa ženská až tak moc nemala viazať na mimino a zajímať sa občas aj o iné (i keď hormony sú svine)… a pre rýpavých..mám díťe..už skoro 6 let :P…ale to je môj názor, keď sa nekomu nalúbi, je mi to jedno :mavam:

Příspěvek upraven 09.12.15 v 13:29

• Citovat
  • Upravit
775
9.12.15 13:28

@radkka :D Ty to umíš přesně vystihnout :hug: @MartinaIrena To mi taky děsí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 13:29
@Jitulinka.1 píše: