Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jsi zaměstnaná na dobu neurčitou, tak stejné podmínky platí, pokud nastoupíš do 3 let věku prvního.
@martina.se A kdyz to nestihnu? Otehotnim dejme tomu az synovi budou tri?
To je dobrý, to mě pobavilo…kdyby si každý založil téma pro svůj dotaz, protože ačkoliv to tu už je nechce se mu to číst
.
@Anonymní píše:
Co třeba jít do práce ![]()
@Antonie Bolavá píše:
@martina.se já myslím, že je to do čtyŕ let
do 4 ne, protože rodičák je do 3 let věku dítěte, pak návrat do práce.
@Anonymní píše:
vrátíš se do práce, odděláš čas do nástupu na mateřskou ![]()
Mam za to, ze kdyz nestihnu porodit do 3 let syna, tedy do konce rodicovske, tak uz pak narok na PPM zanika??Do prace bych se nevratila jako tehotna, sla bych na nemocenskou. Takze bych pak mela az rodicovskou?
@Anonymní píše:
Mam za to, ze kdyz nestihnu porodit do 3 let syna, tedy do konce rodicovske, tak uz pak narok na PPM zanika??Do prace bych se nevratila jako tehotna, sla bych na nemocenskou. Takze bych pak mela az rodicovskou?
Kdybys šla na nemocenskou, tak mateřskou dostaneš
@martina.se píše:
do 4 ne, protože rodičák je do 3 let věku dítěte, pak návrat do práce.
To jo, ale myslím že ta mateřská se počítá stejně, když je to do čtyř let. Mám pocit že jsem to tu někde četla ![]()
@Antonie Bolavá Dekuji.Ja myslela, ze musim navazat jinak narok na PPM zanika. Takze to tak neni.
Nebo jsem dokonce před třemi lety zakládala jednu z těch diskusí, co se zakladatelce nechce číst ![]()
@Anonymní píše:
Ještě nejsi těhotná a už víš, že půjdeš na nemocenskou?
Pisi nove tema, jelikoz se mi nechtej cist jiz napsana. Porad nechapu, jak je to s PPM na druhe dite.Mam rodicak do 3 let syna. Dokdy se musi narodit druhe dite, abych mela zase narok na PPM? A ta PPM bude ve stejne vysi jako prvni? Jinak jsem zamestnana na dobu neurcitou. Anonym-zatim nejsem ani tehotna.
Chceme se zacit snazit, az v lete.