Mateřská v 17letech na účet matky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
9.12.11 19:27

mateřská v 17.

dobrý den chtěla jsem se zeptat, moje matka bere na účet mojí mateřskou. chtěla jsem se zeptat jestli mám nárok změěnit tip účtu jestli můžu rozhodovat o svojí mateřské jestli k tomu nepotřebuju matku. sem zoufalá děkuju. :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
9.12.11 19:31

Já teda nevím,ale myslím si že do 18-ti let ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
9.12.11 19:37

A co se nechat zplnoletnit? To jako tvoje máma hospodaří s tvojí mateřskou? A ty u ní bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.12.11 19:40

Maminka hospodaří s tvojí mateřskou-a ty myslíš,že jí nic s miminkem nestojíte?Bydlíte u ní,stravujete se,obléká vás?
Co by si chtěla změnit?Odstěhovat se?Hospodařit sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.12.11 19:50

ona mi bere celou mateřskou ! to vym že stojíme hodně příspívat budu ale ne aby mi brala celou md. to se mi vůbec nelíbí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.12.11 19:51

bydlim u ní protože mi není 18. splnoletnit.. to by byl soud a máma by nesouhlasila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
9.12.11 19:52
alena2500 píše:
ona mi bere celou mateřskou ! to vym že stojíme hodně příspívat budu ale ne aby mi brala celou md. to se mi vůbec nelíbí :(

A kolik Ti dělá ta mateřská? Třeba to pokryje všechny náklady co s vámi máma má. Ono plínky, oblečení, jídlo atd. není zadarmo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
9.12.11 19:53

A mluvila jsi o tom s ní? Předpokládám, že ona všechno nakupuje, je jasný, že musíš mít nějaký peníze pro sebe, ale ony ty věci fakt stojej dost a v 17 předpokládám, že nemáš matřeskou, ale rodičák a to není moc peněz. Schválně popros mamku at ti udělá seznam, co vše kupuje a kolik to stojí a uvidíš, že to není tak jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
9.12.11 19:56

No, myslím že do 18-ti máš smůlu. Na druhou stranu se mámě nedivím, není to jen jídlo, co jí stojíte, ale vem v potaz bydlení, topení, vodu, elektřinu atd., kdyby jsi od ní šla do podnájmu, tak nemáš možná ani na jídlo. Nebo u ní po této stránce strádáte? Nehledě na to, že dříve jsi psala, že jste v přítelem lítali v drogách..jestli to mamka ví, možná má strach, že když budeš mít peníze, že se k tomu znova vrátíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.12.11 20:39

Tak já nevím, jestli bydlíš u matky, a jak tady píšou holky, bydlení a jídlo a všecko kolem toho něco stojí, to je fakt…kojíš? Nebo kupuješ umělé mléko? :think: Všecko je drahé …ale na druhou stranu je fakt, že alespoň nějaké kapesné by ti mohla dávat, nevím, no, ale myslím třeba na osobní potřeby atd… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.12.11 20:47

Tak pokud je pravda to, co píše jowana, tak se mamce nedivím a určitě to dělá pro tvoje dobro, to možná pochopíš až za pár let. Náklady na miminko jsou opravdu nemalé a taky se určitě stará i o tebe. A co se týče rodičáku, to opravdu moc peněz není.
Když něco nutně potřebuješ a řekneš si, dostaneš od mamky na to peníze?

Mimochodem, kdybys neměla dítě,taky bys od státu nedostala ani korunu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.12.11 20:55

Pokus se zeptat na socialnim odboru jestli to jde,pri prochazce se tam stav :kytka: jinak :kytka: myslim si ,ze matce by si mela davat nejaky prispevek na najem,a zbytek si poplatit sama,alespon nebudes neustale stat za mamincinou sukni,ale naucis se hospodarit,sama pak poznas jak je vse drahe,ja nejak nechapu o co jde tve mamce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1937
9.12.11 21:05
marra píše:
Pokus se zeptat na socialnim odboru jestli to jde,pri prochazce se tam stav :kytka: jinak :kytka: myslim si ,ze matce by si mela davat nejaky prispevek na najem,a zbytek si poplatit sama,alespon nebudes neustale stat za mamincinou sukni,ale naucis se hospodarit,sama pak poznas jak je vse drahe,ja nejak nechapu o co jde tve mamce :nevim:

s největší pravděpodobností jde její mamce o tohle https://www.emimino.cz/…ogach-63722/ …má prostě strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.12.11 21:32
alena2500 píše:
ona mi bere celou mateřskou ! to vym že stojíme hodně příspívat budu ale ne aby mi brala celou md. to se mi vůbec nelíbí :(

Ono mateřská nebude nijak vysoká.A myslím,že maminka za vás utratí jistě víc,než je tvoje mateřská.A tatínek dítěte ti nic nepřispívá?Bydlí s tebou u tvojí maminky?
Máš představu,že by si mateřskou dostávala ty a něco mamince dávala-ale to co maminka potřebuje,aby na vás nedoplácela,tak na to tvoje mateřská nestačí.Takže aby ty i maminka jste na tom byly spravedlivě,tak by si musela dát mamince celou mateřskou + ještě něco doplatit.Tak v čem je problém?Proč by měla chodit tobě a ty by si jí měla celou dávat mamince?Tak jí dostává rovnou maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.12.11 22:53

Hm,tak jsem preletela diskusi,kde pises o svych problemech s fetactvim,timto mamku chapu,a obdivuji ji,ze i presto jakou si udelala botu se o vas stara,mela by si ji libat prdel,a drzte hubu a krok,a s laskou se starat o svou dceru,Bohuzel me napada jen same zlo,kdyz si predstavim kam by materska hned putovala,bohuzel budu na tom asi stejne jako tvoje mamina a neverila bych ti.Preju ti aby si co nejdrive dospela a drog se jiz nikdy nedotkla.Jen jsem se chtela zeptat mas zdrave dite?ja totiz nic takoveho jako ty nedelala,cele tehotenstvi jsem byla ukazkova,.a dite mam nemocne,tak jen takove male ot :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat