Sociální příplatek,zrušení??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Marro
ty myslíš doplatek do životního minima? Soc. příplatek už dávno není!
Tu mi kamarádka pár dnů zpět říkala, že se sociálky asi budou rušit a převezme to pracák, ale že taky přesně ještě neví nic… Je sama s dítětem a bez práce tak jsem zvědavá jaké změny ta naše vrchnost přichystala ![]()
- Citovat
- Upravit
A tak socialni priplatzek zustal,nemocnym detem ne?vzdyt ho pobiram ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo ták, tak o tom nevím nic
Přeju hodně zdaru, byť je to boj s větrnými mlýny ![]()
- Citovat
- Upravit
ww ja ti nevim,ja se spis divim,ze se porad ta vlada tak enjak drzi
mne osobne to co ted pachaji prijde hyenismus,a jelikoz mam nemocneho syna,do skolky ho nevemou,a hlidani nemam,tak asi budeme zrat omitku
ja fakt nevim jestli vezmou uz i tohle na nemocne deti,tak co budeme delat ![]()
- Citovat
- Upravit
Marro a máš doplatek do životního minima? Víš, aspoň něco když už nic
Tam jsou ale přísné kritéria, a přece toho dokážou jistí ehmmm zneužívat
My jsme byli před pár lety na doplatku a špatně jsme se teda neměli
Ale nechci radit a být zvědavá, ty jistě víš… ![]()
- Citovat
- Upravit
marra píše:
ww ja ti nevim,ja se spis divim,ze se porad ta vlada tak enjak drzimne osobne to co ted pachaji prijde hyenismus,a jelikoz mam nemocneho syna,do skolky ho nevemou,a hlidani nemam,tak asi budeme zrat omitku
![]()
ja fakt nevim jestli vezmou uz i tohle na nemocne deti,tak co budeme delat
Marro,tak to se omlouvam,nevedela jsem,ze mas nemocneho kluka
.Mame v rodine nemocne (postizene) dite a jeho matce na socialce rekli,ze kdyby se umel postavit (nechodi),treba jen o berlich,tak priplatek od ledna 2012 nedostane.Nedavno jsem narazila na nejakou diskusi,kde psalo hodne zenskych,ktere jsou doma s detma s DS,ze jim social taky vezmou,protoze se bude davat pouze rodinam,kde dite proste nechodi,neumi se o sebe vubec postarat.
Nasla jsem jen tohle
http://www.finance.cz/…i-priplatek/
- Citovat
- Upravit
Ahoj marro, zkušenost nemám ale na netu jsem našla toto. „Sociální příplatek bude s účinností od 1.1.2011 do 31.12.2012 náležet pouze rodinám se zdravotně postiženým členem, tzn. v případech: kdy rodič pečuje o dlouhodobě nemocné dítě, dlouhodobě zdravotně postižené dítě či dlouhodobě těžce zdravotně postižené dítě. A také v případech, kdy alespoň jeden z rodičů je dlouhodobě těžce zdravotně postižený, nebo samotní rodiče jsou nezaopatřeným dítětem, které je dlouhodobě zdravotně postižené nebo dlouhodobě nemocné. “
Takže podle tohoto bys měla ještě rok příplatek pobírat.. Co se děje nového ale ještě asi nikdo neví viz. pracovnice socky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene nemam,jelikoz bydlim v jednom dome s rodici,a ti maji ,,vysoke" prijmy
takze vlastne nemam narok,prej
maji me udajne zivit rodice
a nebo uz mi taky jedna mila pani na socce rekla,ze mam dat kluky do decaku a vyrcet do Ameriky vydelat si penize
![]()
- Citovat
- Upravit
Aham,no tak mi zdravotne postizeni jsme,ale chodime,ikdyz blbe
ale mame nekolik jinych pridruzenych nemoci,tak ja fakt nevim,asi se necham prekvapit,me vadi,ze nechaji lidi v nejistote,a pak to proste suse oznami,a delejte si co chcete ![]()
- Citovat
- Upravit
marra píše:
Aham,no tak mi zdravotne postizeni jsme,ale chodime,ikdyz blbeale mame nekolik jinych pridruzenych nemoci,tak ja fakt nevim,asi se necham prekvapit,me vadi,ze nechaji lidi v nejistote,a pak to proste suse oznami,a delejte si co chcete
Marro,to je mi lito,ale treba to nechaji,jenze mas pravdu no,pak to proste z niceho nic oznami a konec,starejte se jak chcete.I v te diskusi,jak psaly ty zenske se rozcilovaly,kam maji dat deti,nektere jsou bez manzela,nemaji hlidani,dite potrebuje specialni peci,skolky treba v okoli takto zamere nemaji,no fakt des,taky me to teda rozcililo
.
- Citovat
- Upravit
Mě jen docela prekvapuje,ze treba,neprobehla jeste nejaka stavka,nebo ze se nejak lidi nevzbourili,jinak me je z toho taky na
A stojím si za nazorem,kdyz teda nemuzeme cekat zadnou pomoc od statu,at udelaji jine zakony pro neplatici otce,zakony jsou postavene na hlavu a tatinkove nam na ni serou
o pripadnych skolkach,ci praci pro maminke s nemocnyma detma,nebudu se ani rozepisovat,nas stat je postavenej na hlavu a ti co sedi v cele jso udle meho (doplne si nejvulgarnejsi slovo) ![]()
- Citovat
- Upravit
http://www.postizenedeti.cz/…em-po-112012 Holky vkladam tady nejake presnejsi info,treba se nekomu bude hodit,chapu to dobre,ze socialni priplatek se sice zrusi,ale bude akorat pretransformovan
na neco jineho? ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak mi mame prozatim druhej stupen,v lednu nas ceka ve zline vysetreni a v unoru jeste v ove,tak jsem z toho ted trosku leden,jestli dvojkam prispevek zustane
ja si tady tak pisu sama se sebou co ![]()
- Citovat
- Upravit
Hezky den,minuly tyden jsem byla na socialce,a pani mi rekla,ze bude zrusen socialni priplatek,ale ze mi vic nerekne,jelikoz sama vi prd
Nevíte nektera jak to tedy bude?jestli uz je neco odsouhlasene,nebo naopak se jeste jedna? Pokud ho vemou,tak to uz bude opravdu ukiazovat inteligenci nasich poslancu