Sociální příplatek,zrušení??

marra
9.12.11 09:14

Sociální příplatek,zrušení??

Hezky den,minuly tyden jsem byla na socialce,a pani mi rekla,ze bude zrusen socialni priplatek,ale ze mi vic nerekne,jelikoz sama vi prd :roll: Nevíte nektera jak to tedy bude?jestli uz je neco odsouhlasene,nebo naopak se jeste jedna? Pokud ho vemou,tak to uz bude opravdu ukiazovat inteligenci nasich poslancu :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
9.12.11 09:18

Marro :mavam: ty myslíš doplatek do životního minima? Soc. příplatek už dávno není! :zed: Tu mi kamarádka pár dnů zpět říkala, že se sociálky asi budou rušit a převezme to pracák, ale že taky přesně ještě neví nic… Je sama s dítětem a bez práce tak jsem zvědavá jaké změny ta naše vrchnost přichystala :roll:

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
9.12.11 09:19

Marro,nespletla jsi se?Socialni priplatek uz davno neni.

• Citovat
  • Upravit
marra
9.12.11 09:22

A tak socialni priplatzek zustal,nemocnym detem ne?vzdyt ho pobiram :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
9.12.11 09:24

Jo ták, tak o tom nevím nic :nevim: Přeju hodně zdaru, byť je to boj s větrnými mlýny :roll:

• Citovat
  • Upravit
marra
9.12.11 09:24

ww ja ti nevim,ja se spis divim,ze se porad ta vlada tak enjak drzi :nevim: mne osobne to co ted pachaji prijde hyenismus,a jelikoz mam nemocneho syna,do skolky ho nevemou,a hlidani nemam,tak asi budeme zrat omitku :zed: :zed: ja fakt nevim jestli vezmou uz i tohle na nemocne deti,tak co budeme delat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
9.12.11 09:31

Marro a máš doplatek do životního minima? Víš, aspoň něco když už nic :nevim: Tam jsou ale přísné kritéria, a přece toho dokážou jistí ehmmm zneužívat :cert: My jsme byli před pár lety na doplatku a špatně jsme se teda neměli :nevim: Ale nechci radit a být zvědavá, ty jistě víš… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
9.12.11 09:34
marra píše:
ww ja ti nevim,ja se spis divim,ze se porad ta vlada tak enjak drzi :nevim: mne osobne to co ted pachaji prijde hyenismus,a jelikoz mam nemocneho syna,do skolky ho nevemou,a hlidani nemam,tak asi budeme zrat omitku :zed: :zed: ja fakt nevim jestli vezmou uz i tohle na nemocne deti,tak co budeme delat :nevim:

Marro,tak to se omlouvam,nevedela jsem,ze mas nemocneho kluka :oops: .Mame v rodine nemocne (postizene) dite a jeho matce na socialce rekli,ze kdyby se umel postavit (nechodi),treba jen o berlich,tak priplatek od ledna 2012 nedostane.Nedavno jsem narazila na nejakou diskusi,kde psalo hodne zenskych,ktere jsou doma s detma s DS,ze jim social taky vezmou,protoze se bude davat pouze rodinam,kde dite proste nechodi,neumi se o sebe vubec postarat.
Nasla jsem jen tohle
 http://www.finance.cz/…i-priplatek/

• Citovat
  • Upravit
8566
9.12.11 09:34

Ahoj marro, zkušenost nemám ale na netu jsem našla toto. „Sociální příplatek bude s účinností od 1.1.2011 do 31.12.2012 náležet pouze rodinám se zdravotně postiženým členem, tzn. v případech: kdy rodič pečuje o dlouhodobě nemocné dítě, dlouhodobě zdravotně postižené dítě či dlouhodobě těžce zdravotně postižené dítě. A také v případech, kdy alespoň jeden z rodičů je dlouhodobě těžce zdravotně postižený, nebo samotní rodiče jsou nezaopatřeným dítětem, které je dlouhodobě zdravotně postižené nebo dlouhodobě nemocné. “

Takže podle tohoto bys měla ještě rok příplatek pobírat.. Co se děje nového ale ještě asi nikdo neví viz. pracovnice socky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.12.11 09:35

Nene nemam,jelikoz bydlim v jednom dome s rodici,a ti maji ,,vysoke" prijmy :? takze vlastne nemam narok,prej :nevim: maji me udajne zivit rodice :roll: :roll: a nebo uz mi taky jedna mila pani na socce rekla,ze mam dat kluky do decaku a vyrcet do Ameriky vydelat si penize :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
marra
9.12.11 09:38

Aham,no tak mi zdravotne postizeni jsme,ale chodime,ikdyz blbe :nevim: ale mame nekolik jinych pridruzenych nemoci,tak ja fakt nevim,asi se necham prekvapit,me vadi,ze nechaji lidi v nejistote,a pak to proste suse oznami,a delejte si co chcete :cert:

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
9.12.11 09:43
marra píše:
Aham,no tak mi zdravotne postizeni jsme,ale chodime,ikdyz blbe :nevim: ale mame nekolik jinych pridruzenych nemoci,tak ja fakt nevim,asi se necham prekvapit,me vadi,ze nechaji lidi v nejistote,a pak to proste suse oznami,a delejte si co chcete :cert:

Marro,to je mi lito,ale treba to nechaji,jenze mas pravdu no,pak to proste z niceho nic oznami a konec,starejte se jak chcete.I v te diskusi,jak psaly ty zenske se rozcilovaly,kam maji dat deti,nektere jsou bez manzela,nemaji hlidani,dite potrebuje specialni peci,skolky treba v okoli takto zamere nemaji,no fakt des,taky me to teda rozcililo :poblion: .

• Citovat
  • Upravit
marra
9.12.11 10:09

Mě jen docela prekvapuje,ze treba,neprobehla jeste nejaka stavka,nebo ze se nejak lidi nevzbourili,jinak me je z toho taky na :poblion: :poblion: A stojím si za nazorem,kdyz teda nemuzeme cekat zadnou pomoc od statu,at udelaji jine zakony pro neplatici otce,zakony jsou postavene na hlavu a tatinkove nam na ni serou :cert: :cert: o pripadnych skolkach,ci praci pro maminke s nemocnyma detma,nebudu se ani rozepisovat,nas stat je postavenej na hlavu a ti co sedi v cele jso udle meho (doplne si nejvulgarnejsi slovo) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
marra
9.12.11 10:18

http://www.postizenedeti.cz/…em-po-112012 Holky vkladam tady nejake presnejsi info,treba se nekomu bude hodit,chapu to dobre,ze socialni priplatek se sice zrusi,ale bude akorat pretransformovan :lol: na neco jineho? :think:

• Citovat
  • Upravit
marra
9.12.11 10:20

Jinak mi mame prozatim druhej stupen,v lednu nas ceka ve zline vysetreni a v unoru jeste v ove,tak jsem z toho ted trosku leden,jestli dvojkam prispevek zustane :think: ja si tady tak pisu sama se sebou co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat