Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normalme to chodi za cely mesic. Krome prvniho a posledniho, tak to vetsinou nevyjde tak, ze nastoupis 1. a konci ti posledniho. Ale tobe urco nekonci, takze je to nejaky nesmysl ![]()
A to jsi poznala z popisu platby, že je to PPM od 1. do 20.6.? Částka odpovídá? Za duben ti přišla? Nežádala jsi z více zaměstnání? ![]()
@Lendeš ano z popisu platby a částka odpovídá, a je to jen z jednoho zaměstnání. Nemohli se splést? Že to poslali za 20 dní… ![]()
Ahoj, mě dneska přišlo to samé. Taky jenom za 20 dnů. Říkám si, že je to nějaké divné. Uvidím, jestli prijde zbytek a pak to kdyžtak budu řešit.
@PetaVala @Tapicka
A pod kterou OSSZ spadate? Ja jsem pod Prahou nevim kterou a nic mi teda neprislo, ale treba maji nejakej problem na jedne pobocce a tak to prijde vsem ![]()
Já právě spadam pod Jihlavu, takže máme pobočku jinou. Tak nevím kde udělali chybu. Třeba mojí kamarádce tady, tak taky nepřišlo nic.
@PetaVala a nenarodilo se ti teď nějak dítě? Že by to třeba skrz to počítali jinak
Nene, malý se narodil v lednu. A mateřská mi končí právě až příští měsíc 21.
@Tapicka s porodem to vubec nesouvisi
Planujete to nektera resit?
Já počkám do výplatního termínu, jestli mi přijde zbytek za červen a pak to budu případně řešit.
Ahoj, tak teď mi přišla zbyla částka mateřské, částka souhlasí. Nevím proč to poslali takhle na dvakrát, ale řešit to nebudu.
Nebyla jste na nemocenské? Mě takhle přišla nemocenská poslední před mateřskou. Za celý měsíc v termínu výplaty a za posledních 7 dní v tom samém měsíci kolem 20 tého.
Na nemocenské jsem byla předtím, než jsem nastoupila na mateřskou. Ale to bylo už v prosinci a mateřskou mám od 7.1. No je to divné, že to takhle přišlo…