Matka mého přítele mě nemá v lásce

Anonymní
13.10.21 18:35

Matka mého přítele mě nemá v lásce

Ahoj mám přítele s jsme spolu skoro 9 měsíců. Oba ještě bydlíme u rodičů a jezdíme k sobě. Já mám rodiče spolu, ale přítel má rodiče rozvedené. Jezdíme za obouma. Jeho taťka je super chlap a jeho přítelkyně taky už jsme si potykali. Mám je dost ráda a pořád nám říkají jak nám to přejí. Jeho matka je úplný opak. Úplně mě nemusí. Nevím proč a její přítel mě snad nesnáší. Když jsem u jeho mamky snažím se tam pomáhat. Má aji bratra který mě nesnáší což mě, ale nezajímá. Mého přítele jeho VLASTNÍ bratr šikanoval a psychicky týral. Jeho mamka to samí. Mrzí mě, že nemáme dobrý vztah. Máte nějaké rady jak je třeba zlepšit? Děkuje

Terka z Prahy :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
13.10.21 18:38

Nejezdit tam, nic lepšího se poradit nedá…

• Citovat
  • Upravit
1266
13.10.21 18:45

Nesnáší tě zjevně dost lidí, asi bys se mohla nad sebou taky zamyslet, jestli není chyba i někde na tvé straně. Zatím jenom ta tvoje ublíženost působí nesympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.21 18:48
@Anonymní píše:
Ahoj mám přítele s jsme spolu skoro 9 měsíců. Oba ještě bydlíme u rodičů a jezdíme k sobě. Já mám rodiče spolu, ale přítel má rodiče rozvedené. Jezdíme za obouma. Jeho taťka je super chlap a jeho přítelkyně taky už jsme si potykali. Mám je dost ráda a pořád nám říkají jak nám to přejí. Jeho matka je úplný opak. Úplně mě nemusí. Nevím proč a její přítel mě snad nesnáší. Když jsem u jeho mamky snažím se tam pomáhat. Má aji bratra který mě nesnáší což mě, ale nezajímá. Mého přítele jeho VLASTNÍ bratr šikanoval a psychicky týral. Jeho mamka to samí. Mrzí mě, že nemáme dobrý vztah. Máte nějaké rady jak je třeba zlepšit? DěkujeTerka z Prahy :)

To je jako u nas. Zkratka jsme s manzelem eliminovali styk s jeho mamou a jeho bratrem na nezbytne minimum :?

• Citovat
  • Upravit
3796
13.10.21 18:53

Nejezdit, kontakt omezit na minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5592
13.10.21 18:57

Nevím kolik Ti je působíš dost nevyzrále/mladě.
Nevím jak často u kterých rodičů býváte na víkendy, ale uvědom si, že ne každý je zvědavý na to, aby měl každou chvíli doma na víkend nasáčkovaného v podstatě cizího člověka. V práci je to dneska náročné a spousta lidí, pokud jim už není 20-30 si prostě o víkendu chce a potřebuje hlavně odpočinout, chce mít klid a soukromí.
Přítel žije u maminky, nebo u taťky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35382
13.10.21 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj mám přítele s jsme spolu skoro 9 měsíců. Oba ještě bydlíme u rodičů a jezdíme k sobě. Já mám rodiče spolu, ale přítel má rodiče rozvedené. Jezdíme za obouma. Jeho taťka je super chlap a jeho přítelkyně taky už jsme si potykali. Mám je dost ráda a pořád nám říkají jak nám to přejí. Jeho matka je úplný opak. Úplně mě nemusí. Nevím proč a její přítel mě snad nesnáší. Když jsem u jeho mamky snažím se tam pomáhat. Má aji bratra který mě nesnáší což mě, ale nezajímá. Mého přítele jeho VLASTNÍ bratr šikanoval a psychicky týral. Jeho mamka to samí. Mrzí mě, že nemáme dobrý vztah. Máte nějaké rady jak je třeba zlepšit? DěkujeTerka z Prahy :)

Proč jezdíš někam, kde tě evidentně nikdo nemá rád? Tak tam nejezdi, a vyřešeno :nevim: Přítel tam jezdí proč? Když ho šikanoval a psychicky týral brácha, i máma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.10.21 19:14

Dobrý den, jmenuji se vtěrka a budu u vás bydlet. Proč lezeš někam, kde o tebe nestojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15449
13.10.21 19:23
@Anonymní píše:

Tak to už v životě chodí, nemusí tě mít všichni rádi. V tomhle případě to má jednoduché řešení, nejezdi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.21 19:26
@Anonymní píše:

Terko a nemůžeš tam přijet jen na návštěvu - káva a jet pryč? Já bych byla celá urvaná, kdyby mi do mého 3+1 na víkend syn nakvartýroval svou přítulku, co neumí ani pravopis, ale bude spát u mého chlapečka v pokojíčku a chtít, abych si s ní potykala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.21 19:28

@greenapple @greenapple nejsem ublížená.. jen mě to mrzí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.21 19:30

@prokr jezdím tak tak jednou až dvakrát do týdne.. Více jezdíme k taťkovi tam jsem prý vítáni vždy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.21 19:32

@arinecka bydlí stále u nich. Nedávno mu bylo 18

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.21 19:35

@prokr nejezdím na víkendy. Jsem tam tak maximálně 2 hodiny. Pomůžu a jedu domů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5592
13.10.21 19:48
@Anonymní píše:
@arinecka bydlí stále u nich. Nedávno mu bylo píše: Více

Proč teda nebydlí přítel u táty, když je to u něho všechno tak skvělý, zatímco u maminy je všechno špatně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí