Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
vybírám matraci pro mimčo. U malého máme nějakou s aloe vera ale dostali jsme ji už po kamaradce tak moc nevim co je zač
pro dalsi mimi ted shanim a rada bych kvalitni. poradite co je nejlepsi, ale zase ne predrazene. koukala jsem na tuto - http://www.maxim-kocarky.cz/…zne-rozmery/ . klidne ale piste jine - dle zkusenosti. diky moc ![]()
Máme kokosovou matraci. je příjemně tvrdá, neproleží se a je přirozeně antibakteriální. stála asi 750 kč a kupovali jsme v Praze v Babiez
My máme taky kokosovou a u našich, kam občas jedeme na víkend, máme normální molitanovou, kokosová je tvrdá, molitanová měkká, ale ty malý děti to stejně nějak nezmáčknou, jak jsou lehoučký, teda ta kokosová by měla bejt zdravější
stála tušim 700 -800kč… jinak známá mi říkala, že jejich dítě spalo mnohem líp na té měkčí, já nic takovýho nepozoruju ![]()
Doma máme kokosovou, na chalupě normální molitanovou z Ikea. Prcek spal dobře v obou ![]()
@AnnaP píše:
Holky a co ta polo kokosová?
ono je lepší jet si tu matraci osahat. mě se třeba ta kokosová a omak moc nezdála, připadá mi taková píchavá, ale syn na ní spí krásně. jak je na molitanu tak se vrtí a je neklidný. uvažovala jsem o kombinaci kokos-pohanka, ale nesehnala jsem jí
My měli do půl roka molitanovou a v pořádku, ani se neprohnula.
Do malé postýlky to podle mě nemá smysl moc řešit, dítě je lehounké. Kvalitní matrace stačí až do větší postele, třeba od toho roku a půl, dvou let.
Ja mam kokos, pohanka, molitan vprostred. Prijemne tvrda, neprolezi se, antibakterialni, pratelny svrchni dil… Stala 700 a levnym matracim neverim. A molitan bych nikdy nedala jako horejsi vrstvu. Vzdycky pouze jako prostredni.
Koupila jsem tvrdší Gumotex, vyšla po slevě na tisícovku a maximální spokojenost