Matrace do velké postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11966
19.10.10 22:15

Ela plus máme na manželské posteli a spokojenost velká… tady z té firmy máme matrace celá rodina a zatím opravdu jen spokojenost…

Já fakt nevím… zase mi přijde šílený, že když máme matraci do postele 200×220 za 6500kč, aby maloch měl do jedné postele za 5000kč… ale zdraví je zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
19.10.10 22:18

http://www.matrace-ostas.cz/…ena-pena-c-3

Kterou z tady té nabídky?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.10.10 22:23
Alenka píše:
Ja osobne bych nesla ani do jedne. Ale samozrejme zalezi, jake mate moznosti do matrace investovat. V obchode nam prodavacka rikala, ze pojena polyuretanová pěna neni moc kvalitni. Nejak to vysvetlovala, ale uz fakt nevim, presne jak. Jak jsem psala, neuvazuju o tom, ze matraci budu po 8 letech menit, takze proto jsme koupili drazsi, stala cca 5tisic. Nekde tu nekdo psal o tom, ze casto se ty matrace slehavaji, jak rodice sedavaji na kraji a ctou detem. U nas to nehrozi, mame zvysenou postel.
Kazdopadne pokud bys nemohla investovat vic, tak se priklanim k tomu jak pise Aknel Ela plus, kde je aspon vetrani. Prijde mi, ze je dost nizka. Na tvem miste bych ji chtela videt a vyzkouset.Aknel, jak jsi to myslela?

Myslis, to ze mi ta posledni veta prijde hodne zarazejici? Prijde mi zarazejici, ze lidi kupuji pro deti ty nejlevnejsi matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.10.10 22:33
adus píše:
http://www.matrace-ostas.cz/…ena-pena-c-3Kterou z tady té nabídky?:)

Nejlip na me pusobi asi sabrina. Zonovanou nechci a ty ostatni bez zon mi pripadaji malo odvetrany. Na druhou stranu ta sabrina je jen stredne tvrda. Radsi bych tvrdou matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.10.10 09:24

Me ta Sabrina prijde asi nejlepsi a vzhledem k tomu, ze ja zas nepreferuju tvrdou matraci, tak stredni tvrdost je podle me vhodna. Jukla jsem na net, jak to s tou tvrdosti je, ale tezko rict. Nekdo rika ze tvrdsi nekdo naopak mekkou. Byla o tom jinde diskuze a pry, ze tvrdou by melo mit dite do 2 let, pak uz spis mekci, aby byla pater v rovine. Ale samozrejme by se do te matrace dite nemelo totalne zaborit. Kdyztak vam to muzu hodit do SZ, at tady nedelam nejake nepravosti s cizimi diskuzemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
20.10.10 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
20.10.10 14:34
adus píše:
http://www.interier-shop.cz/…-economy.htm ???

Mě se líbí víc ta Sabina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
20.10.10 15:27

Tak my jsme malému koupili matraci Atlanta, jádrem je polyuretanová pěna s příčnými otvory, hrní vrstvy matrace jsou oboustranně tvořeny viscoelastickou pěnou odlišných tuhostí. Ta líná pěna je prostě super. Malý na ní spí jako v bavlnce a přiznám se, že když si k němu sem tam lehnu, abych ho utišila, tak předu jako kočka. Leží se na ní fakt báječně.

Odkaz: http://www.matrace-drevocal.cz/…e-2010-2.pdf

Přeji šťastnou ruku při výběru. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
20.10.10 15:31

Omlouvám se za překlep. :oops:

Jen ještě dodám, že jsem nikde nestudovala, jaká tvrdost matrace je pro dítě vhodná. :oops: Ale v obchodě mi tuto matraci odkývali. Otázka ale je, zda by mi neodkývali vše. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
20.10.10 15:32

LESSI-děkuji za odkaz… jenže tu co máte, je zonová a ta není pro děti moc vhodná, řekli mi to jak tady holky, tak dnes všichni prodejci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
20.10.10 15:37

Ano? Tak to jsi mě moc nepotěšila. :cry: Ale asi každý má na to názor různý. Protože mě zase říkali, že jí dítě může mít. Tak nevím. Ale co, spí se na ní fakt dobře a také malý je moc spokojený. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
20.10.10 16:00

Tak jste mi nasadili brouka do hlavy. A hledala jsem a našla jsem přímo v tom katalogu toto:

Věk zákazníka: Kvalita spánku má zásadní význam pro všechny věkové kategorie. Děti potřebují pro zdravý růst a vývoj kvalitní spíše pevnější matraci se střední tvrdostí. U nejčatěji užívaných matrací pro děti „odrostlé postýlkám“ jsou kladeny pořadavky na vzdušnost, odolnost, rozumnou cenu a v neposlendí řadě na snímatelný potah. Z hygienického i fyziologického hlediska je lepší přistupovat k volbě jako k dočasné a s narůstajícím věkem (zhruba okolo 10 let) uvažovat o nákupu kvalitní zónové matrace, dle aktuální nabídky na trhu. Maminky jistě ocení konkrétní typy vhodných matrací seřazených dle ceny a výšky - Hana, Zora, Irma, Darja, Markéta. U všech typů doporučujeme velmi oblíbený antibakteriální potah Medicott či Microcare. U mladých lidí je zájem o tužší spaní a čím je člověk starší, měl by použít měkčí a elastičtější matraci. Ta by měla být kombinována s lameolovým roštem.

Trochu mě uklidinilo to, že přímo pro děti nabízejí výše jmenované matrace, z nichž většina má 7 zón. :-D My museli také volit velkou výšku matrace, tj 20cm, protože malý má vysoký ukraj u postýlky a matrace by nám hodně zapadla a spaní by bylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.10.10 22:29

No ja si stejne myslim, ze ty zony jsou spis takovy smecko pro lidi. Kdovi, jaky to ma opravdu vliv. A jak jsem psala, kdyz na to dam tri ruzny tkaniny, tak to pomalu ani neni citit. Takze zony mame a neresim to. Ublizit by snad nemely ne? Takze maximalne by to bylo k nicemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
22.10.10 00:09

Holky,
tak je objednaná Sabrina:)

Ještě dotázek, kupovali jste zábranu na postel? Našemu mlaďochovi bude teď 15m, takže zábranu určitě chci, jen nevím, zda postačí 140cm dlouhá nebo mám koupit ještě prodlužovací nástavec a bude po celé dýlce postele?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
10.1.20 17:51

Zkusím oživit, potřebovala bych poradit, dceri je rok a půl, od narození jsem s ní v pokoji, nejprve jsme měla svoji postel a ona postýlku, ale to bylo opravdu jen ze začátku, od doby co se začala aktivně hýbat jsem svoji postel zrušila a měli jsme jen matraci, aby nespadla z vysoké postele. Predelavame pokojíček, obednala jsem domeckovou postýlku z masivu o rozměru 120×200, a chtěla bych kvalitní matraci aby když tam budu spát, dejme tomu půl noci s ní, aby se hnedka neprolezela a vydržela alespoň do doby než budeme měnit pokojíček při nástupu do školy. S čím jste spokojene? A čemu se naopak vyhnout? Předem díky za tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí