Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky pořizovali jste někdo matrace z Ikei? Budeme tam kupovat postel pro malého dívala jsem se mají tam i dost matrací jenom mi jde o to jestli jsou dost kvalitní? Jakou jste pořídili výplň? Pružiny molitan nebo něco jiného díky
Já jsem koupila holce matraci Fonnes a je dobrá, pro dítě ideální!!!
z Ikee bych uz matraci nekoupila
po 2 letech se na tom nedalo spat a pri reklamaci se na nas divali, jako co po nich chceme, kdyz jsme je koupili ,,jen" za 5000 ![]()
Alsem: Fakt?
Taky uvažujem o koupi postele i matrace z Ikey. Nepíšou náhodou záruka 25 let? ![]()
Renča88 píše:
Alsem: Fakt?Taky uvažujem o koupi postele i matrace z Ikey. Nepíšou náhodou záruka 25 let?
pisou, ale nestahuje se to na prolezeni jak si hodne lidi mysli
ale nam slo o to, ze nam vyletavaly pera a to se mi zda po 2 letech fakt brzo
no nakonec nam to zreklamovali, ale kolik cirkusu a rozcilovani u toho bylo, uz jsem se zacala citit jak nejaka socka, co tam fakt zebra o penize ![]()
proti ikee nic nemam, zrovna jsem tam vcera byla, ale matrace uz za zadnou cenu proste ne! ![]()
PitbulLenka píše:
a kupovali jste 160 na 70?
mikky píše:PitbulLenka píše:a kupovali jste 160 na 70?
90×200 a právě je za přijatelnou cenu a na lehčí váhu.. Any na ní spí už více než rok a proležená není ![]()
My jsme tam kupovali také matraci pro malého s tím, že až bude těžší a větší budeme muset koupit jinou. Ale zatím tenkrát pro 2leté dítě to naprosto stačí. Kolik takové dítě váží, aby ji proleželo? Zanedbatelně.
http://www.ikea.com/…ts/30139741/
Pro dítě se doporučuje spíše molitanová matrace, jelikož po posteli skákají a u pérové matrace by mohla péra vyskočit. Takhle mi to bylo vysvětleno.
Jo ale teď koukám, že vy sháníte menší rozměr
, no my jí koupili rovnou velkou postel, tak i velkou matraci. Tu fonnes asi nedělaj v tomhle rozměru
… Tak to jsem moc neporadila mno ![]()
Jsem zapomněla říct, že odkaz je na matraci, kterou jsme tam malýmu pořídili.
Máme pružinovou a zatím jsme spokojení, ale určitě si časem přídíme jinou, tvrdší
S pružinovou matrací prý nejde použít monitor dechu. Takže pokud o něm uvažujete, tak jedině molitan, případně v kombinaci s kokosem a/nebo pohankou.
Já měla kdysi dospělou matraci z Ikey. Vybírala jsem tu nejdražší, protože mě bolívaj záda a stejně se proležela. Asi bych tam matraci pro dítě nekoupila.
Zvažuju molitan-kokos a možná pohanku, ale ta prý šustí a nesmí se namočit. To je u miminka trochu risk
. Máte někdo zkušenosti?
http://www.tvedite.cz/…ele-160x70cm
Nemáte někdo zkušenost s touto matrací? Nevím teda, jestli je z Ikey, ale výrobce je uveden Ikea
Co na ni říkáte? Poradí někdo? ![]()
Co já jsem slyšela, tak matrace z Ikea nejsou moc kvalitní. Prý je běžné, že lidé je několikrát reklamují. Já jsem si kupovala matraci v Centru zdravého spaní a jsem maximálně spokojená ![]()
Zitra jedu do ikei a chci koupit matrací pro miminko 60×120cm poradite jakou? aby byla vhodná pro monitor dechu…myslela jsem tato?
http://www.ikea.com/…ts/40213245/
Děkuji ![]()
Příspěvek upraven 14.03.14 v 13:19