Spaní s miminkem v jedné místnosti

197
6.2.12 18:48

spaní s miminkem v jedné místnosti

Chtěla jsem se zeptat, zda všichni spíte, nebo jste spali v jedné místnosti s miminkem, nebo jste ho nechali s chůvičkou a monitorem dechu a vy spali odděleně v jiné mistnosti. Máme problém, že malý když spí,tak dělá hrozné pazvuky, takže většinou usnu vedle něho už opravdu jenom vyčerpáním. Tak manžela napadlo, že bychom spali v ložnici s chůvičkou a on spal sám v pokojíčku s monitorem dechu a otevřenými dveřmi. Akorát všude čtu, že by se mělo spát v jedné místnosti s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mišelin
6.2.12 18:50

malá s náma spala do 5 měsíců v posteli - kojila jsem. pak měla postýlku vedle mne, po měsíci postýlku v rohu ložnice, kde jsme spali a po dalších 2 měsících ve svém pokoji

• Citovat
  • Upravit
7576
6.2.12 18:57

Ta chůvička by tě nerušila? Stejně bys ty „pazvuky“ slyšela. Nikde není žádný limit, kdy dát dítě do pokojíčku smíš nebo nesmíš. Osobně bych dítě do roka z ložnice nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.2.12 19:01

Je pravda, že máme malinký byt, takže malého krásně slyšíme až do ložnice při otevřených dveřích. Je fakt, že když s ním je manžel, tak stejně jsem nervozní a chodím se dívat, zda vše v pořádku zvládají. Asi zbývá jediné, zvyknout si na pazvuky a naučit se u nich spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.2.12 19:01

Malej je ve svym pokojíku od narození. Chůvičku ani monitor nemáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.2.12 19:05
Temaho píše:
Malej je ve svym pokojíku od narození. Chůvičku ani monitor nemáme ;)

asi to taky zkusíme jednu noc vyzkoušet, máme malý byteček, tak ho uslyšíme i při otevřených dveřích, navíc si říkám, že je tam i ten monitor, tak snad by se nemuselo nic stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.2.12 19:06

Syn do čtyř měsíců, pak sám v pokojíčku, dcera za ním šupajdila kolem půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.2.12 19:06

Spi s nama doted v jedne mistnosti :) mame jen 2+1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.2.12 19:07

Já bych dítě samotné v pokojíku nenechala a už vůbec ne od narození :nevim:

A to dělá ty zvuky celou noc…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
6.2.12 19:12

tak u nas malej od pul roku sam v pokoji a je pravda že se nam všem i malemu dost spani zlepšilo,dala bych ho klidně už od narozeni ale nemam na to povahu :nevim: ,ale zaroven v tom nevidim nic špatneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.2.12 19:14
taraskunk píše:
tak u nas malej od pul roku sam v pokoji a je pravda že se nam všem i malemu dost spani zlepšilo,dala bych ho klidně už od narozeni ale nemam na to povahu :nevim: ,ale zaroven v tom nevidim nic špatneho

Já v tom taky nevidím nic špatného, když chce maminka mít dítě v pokojíčku samotné, ať ho tam má :nevim: Já osobně bych se nevyspala, kdyby byla malá v jiné místnosti tak malinká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
6.2.12 19:16
Gabry píše:
Chtěla jsem se zeptat, zda všichni spíte, nebo jste spali v jedné místnosti s miminkem, nebo jste ho nechali s chůvičkou a monitorem dechu a vy spali odděleně v jiné mistnosti. Máme problém, že malý když spí,tak dělá hrozné pazvuky, takže většinou usnu vedle něho už opravdu jenom vyčerpáním. Tak manžela napadlo, že bychom spali v ložnici s chůvičkou a on spal sám v pokojíčku s monitorem dechu a otevřenými dveřmi. Akorát všude čtu, že by se mělo spát v jedné místnosti s miminkem.

Ahoj, ja jsem spala prvnich cca 6 mesicu s malym v pokojicku, ale z jinych duvodu nez ze bych se bala…

Maly mel monitor dechu asi 5mesicu a pak (kdyz jsem se prestehovala do loznice), tak uz jenom chuvicku a tak to je porad…

A jde to v pohode…

Jedine, co je „nevyhoda“, tak ze se Ti bude z loznice hur chodit do detskeho (osobni zkusenost). Kdyz jsem byla vedle nej, tak bylo lehci vstat…

Ale zase se naucil lip usinat a usinat sam, takze pohodicka… :hug:

• Citovat
  • Upravit
580
Libza píše:
taraskunk píše:
Já v tom taky nevidím nic špatného, když chce maminka mít dítě v pokojíčku samotné, ať ho tam má :nevim: Já osobně bych se nevyspala, kdyby byla malá v jiné místnosti tak malinká :nevim:

no to ja taky ne jelikož bych byla pořad na pul cesty mezi pokojem a lužkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777

malej spí ve svém pokojíčku od 5měsíců, kdy jsem přestala kojit a budil se v noci už jen párkrát, takže se to dalo vydržet.. s monitorem a chůvičkou. nevidím na tom nic špatného a naopak odpadnou v budoucnu problémy s přesunem většího miminka do samostatného pokoje, spoustu kamarádek s tím teď u ročňáků a starších bojuje :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.2.12 19:17
Libza píše:
Já bych dítě samotné v pokojíku nenechala a už vůbec ne od narození :nevim:A to dělá ty zvuky celou noc…?

Když spinká i když nespinká, je to náš malý pazvukář, i dětská doktorka se smála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí