Maxi cosi na X-lander XA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7870
2.1.09 13:59

Maxi cosi na X-lander XA?

Ahojky, prosím o radu jaký typ autosedačky Maxi cosi lze připevnit na kočárek X-lander XA? Slyšela jsem, že to jde, ale je jich hodně typů a prodejci chtějí prodávat většinou jen originál a vždy mi řekli, že na X-lander jde jen X-car. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
2.1.09 17:54

ahoj, ja zatim kocarek ani autosedacku nekupovala, ale ve vetsine internetovych obchodu prodavaji kolekce Xlanderu XA se sedackou Xcar a někde i s maxi cosi…
budes muset prohledat net, ale urcite ano a jeste se podivaj jestli s tim prodavaji adaptery na tu autosedacku, ale vetsinou asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.1.13 15:16

Mám přesně stejný dotaz, jako zakladatelka, ale není tady žádná odpověď, prosím, jestli někdo můžete o tomto podat info, budu moc ráda… DÍKY :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.1.13 15:17

My na x-lander XA dávali autosedačku Maxicosi Cabriofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.1.13 15:29

Maxi cosi cabriofix, stačí mít adaptéry. My to taky tak měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.1.13 15:32

Díky :kytka: a jak dlouho jste ji využily? Manžel tvrdí, že těch pár cest na nákup zvládnu i vajíčkem za pár korun :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.1.13 15:32
@MisaHanuska píše:
My na x-lander XA dávali autosedačku Maxicosi Cabriofix.

A to je sedačka s podstavcem nebo vajíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.1.13 15:34

Teď jsem mrkla jinam a zjistila jsem, že cabriofix je se základnou… to se dá použít do každého auta nebo jen do novějších?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.1.13 15:57

My máme bez základny jen na pásy. A děti by v ní vydržely klidně i do roka. Ale kolem toho 9 měsíce jak si sedly, tak už chtěly vidět dopředu.
Ale bez nacvaknutí na podvozek bychom si tady u nás nákupy ani neuměly představit. Chápu, že je to jiné s jedním dítětem jako s našima za chvíli třema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.8.13 09:20

Já jsem z toho taky nějaká jelena :( Koukám do katalogu x-landeru 2012/2013 a v podstatě jsou tam čtyři modely s korbičkou X pram (čili předpokládám, že budou mít stejné adaptéry), X1, X run, XA a XT a u všech, kromě XA je psáno, že jsou kompatibilní s autosedačkou maxi cosi. Tak doprkýnka, proč ne zrovna XA? Předpokládám, že ty adaptéry budou stejný… Ani prodavačka mi to nebyla schopná vysvětlit. Ale je fakt, že jsem se už jednou napálila, když adaptéry šly naopak na maxi cosi, ale nejdou na žádnou jinou korbičku, tak bych nerada znova, to už by mě chlap majznul… Ale když píšete, že to jde, tak jsem klidnější a risknu to.

Tak to jenom tak pro doplnění, budu doufat, že tam maxi cosi nacvaknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí