Mazlíte se s partnerem?

Anonymní
19.5.22 09:01

Mazlíte se s partnerem?

Ahoj kočky,
mám vesměs spokojený vztah - fajn chlap, nekouří, nepije, není na mě zlý, ale jedna věc mi chybí. Přijde mi totiž, že je takový jaksi studenější. Má mě rád, ale sám od sebe nepřijde a nedá pusu, nebo vlastně ani nikdy nezačíná se sexem on. Přitom jsem dobrá kočka, sportuji, mám postavu, jaká se mu líbí. Aj jako brunetka, které má rád. Dá se toto nějak vzbudit v muži? Však když mi bude chybět toto dlouho, bojím se, že vyprchá i ta láska.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4785
19.5.22 09:16

Ano, mazlíme se každý den z iniciativy obou. Že nekouří, nepije a není zlý je fajn, ale je to trochu málo. Máte jinak něco společného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9077
19.5.22 09:19

Mazlí se se mnou, ví že jsem mazlící typ. Když něco dělám v kuchyni nebo kdykoliv, tak přijde a muchlá si mě. :mrgreen: Ráno když ho budím, tak si mě zalehne. Lehne si ne mě hlavou a muchlá mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.5.22 09:21
@Anonymní píše:
Ahoj kočky,
mám vesměs spokojený vztah - fajn chlap, nekouří, nepije, není na mě zlý, ale jedna věc mi chybí. Přijde mi totiž, že je takový jaksi studenější. Má mě rád, ale sám od sebe nepřijde a nedá pusu, nebo vlastně ani nikdy nezačíná se sexem on. Přitom jsem dobrá kočka, sportuji, mám postavu, jaká se mu líbí. Aj jako brunetka, které má rád. Dá se toto nějak vzbudit v muži? Však když mi bude chybět toto dlouho, bojím se, že vyprchá i ta láska.

Úplně klasický emiminovský příběh, pán je super, nekouří, nepije, je hodný, už jen chybí dodat, že dobře vydělává, ale v podstatě jsi mu jedno. A nesmí chybět doplnění, že jsi kočka. Proč si nenajdeš někoho, kdo tvé city opětuje, když jsi mladá a bezdětná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.5.22 09:22
@Freeandwild píše:
Ano, mazlíme se každý den z iniciativy obou. Že nekouří, nepije a není zlý je fajn, ale je to trochu málo. Máte jinak něco společného?

On ještě určitě je pracovitý a finančně zajistí rodinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.22 09:23

Tak to vám závidím. :D
Já nevím, jak to zlepšit … Navíc neustále mačká mobil. Často si pise prave s bratrancem a bratrem, oba jsou ale single. Takže mi to pak připadá, že je to na úkor věnování pozornosti mně.
Aj po sexu třeba ani nic neřekne. To já mu řeknu třeba, že je skvelej. A on mlčí, nebo se usměje. Nic víc. Cítím se trochu frustrovaná asi, či jak to nazvat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.22 09:25
@Josefuna píše: Úplně klasický emiminovský příběh, pán je super, nekouří, nepije, je hodný, už jen chybí dodat, že dobře vydělává, ale v podstatě jsi mu jedno. A nesmí chybět doplnění, že jsi kočka. Proč si nenajdeš někoho, kdo tvé city opětuje, když jsi mladá a bezdětná?

No však protože ho miluju. Vyděláváme oba dobře, já mám o pár % vyšší plat.
On mě má také rád, jen neumí davat najevo emoce … to je celý problém.

• Citovat
  • Upravit
12501
19.5.22 09:30
@Anonymní píše:
No však protože ho miluju. Vyděláváme oba dobře, já mám o pár % vyšší plat.
On mě má také rád, jen neumí davat najevo emoce … to je celý problém.

Pochybuju, že tě má tak moc rád, když je raději na mobilu a sex nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.5.22 09:31

Měla jsem jen jednoho partnera, který se choval takto chladně, a bylo to proto, ze do mě nebyl zamilovaný, jak mi později sám řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
19.5.22 09:35

Ano, každý den. Vždy když to potřebuji.
Známá tohle od svého muže neměla a šli od sebe.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
19.5.22 09:43

Pohladíme se, dotkneme, dáme si pusu. Jsem ten nemazlící tvor ve vztahu, ale ráda ho obejmu, když jdu okolo.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
19.5.22 09:53

Tvrdost jedince se těžko obměkčuje. Vy ženy to s city máte hozené hodně jinak, než mi muži. Přitom nemohu napsat, že by jedno pohlaví milovalo více, než druhé. Zkrátka milujeme rozdílně. Nehledejte v nás své zrcadlo, to se nemůže povést.

• Citovat
  • Upravit
14949
19.5.22 09:54

Muj je nemazlici, tak když chci, musím se přitulit já, přičemž z toho není nějak odvarenej😅 ale sex funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.5.22 10:10
@alisekR píše:
Mazlí se se mnou, ví že jsem mazlící typ. Když něco dělám v kuchyni nebo kdykoliv, tak přijde a muchlá si mě. :mrgreen: Ráno když ho budím, tak si mě zalehne. Lehne si ne mě hlavou a muchlá mě.

To je hezké. Také jsem to tak mívala… Jak dlouho jste spolu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
19.5.22 10:11

On mě rád ošahává a já se ráda nechám ošahávat. :mrgreen:

Přečti si Pět jazyků lásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek