Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Testuj nejdříve až v den vynechání menstruace. Tady nevidím ani ducha. I na těhotenské příznaky je ještě hrozně brzo, aby ti bylo mdlo, když vajíčko se možná sotva uhnizďuje, pokud to vyšlo. Za pár dní budeš moudřejší.
Ano, pokud souložis bez ochrany a v době ovulace, těhotná být můžeš.
Stačí zkusit lupu a vyjede ti x stejných dotazů
Nic nevidím, test bych dělala až v den předpokládané MS, nebo pár dní po.
Přijde mi to hrozně brzo na ducha i příznaky. Ovšem pokud člověk čeká, že bude mít těhotenské příznaky, dost pravděpodobně je bude mít, i když těhotný vůbec nebude. Hlava je na tohle expert… Taky to může být jen jarní únava nebo nějaký virus, který vás „líznul“. Teď toho všude lítá spousta. Netestovala bych dřív, než s vynecháním MS. Dřív je to absolutně zbytečné.
Ahoj holky předem se omlouvám za anonym, s přítelem jsme měli sex před ovulací i po ovulaci ovulace proběhla 9.4 ms má dorazit za 6 dní. Mám nepravidelný cyklus, co chci říct je to že je mi mdlo únava nechuť k jídlu.
zkusila sem tt ukázal mi ducha můj mobil ty duchy nepobírá ale je tam myslíte že bych mohla být v tom?
vím že máma testy dělají duchy…ale chci vědět názor jestli je to vůbec možné že by mi ukázalo už ducha. Vím počkám až ms vynechá a pak testnu