Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás se slaví, mamuchu jsem podarovala, nikoli však tradičním karafiátem a utěrkou
a byla kupodivu dojata; teď jsem zvědavá, jestli se večer s něčím vytasí chlopek.
Juro, vyber si datum - někdo to zavést musí.
Bych ani nevěděla, že je dnes MDŽ
…
Tak my Valentýna už druhý rok neslavili, vždycky z toho nějak sejde, že se na to vykašleme a tak…
Nooo a dnes jsem dostala kytku, ale ta byla spíš za omluvu, ale budu to brát jako, že je i k MDŽ ![]()
My to neslavíme, manžel ani nebude vědět, že dnes MDŽ je. Ale já to nevěděla také ![]()
U nas chci slavit ja, takze jsem otocila kalendar, MDZ zakrouzkovala…manzel si vsimnul, tak snad neco prinese
Valentyn neslavime a Den matek - to mi manzel rekl, ze jeho matka nejsem, tak mam smulu. Tak snad to bude ucit syna ![]()
Včera jsem to nadhodila, a dnes jsem dostala DELISSU
Ale jinak jsme to nikdy neslavili.
petrusha píše:
Včera jsem to nadhodila, a dnes jsem dostala DELISSU![]()
![]()
![]()
Ale jinak jsme to nikdy neslavili.
petrus to je aspon dar totok ![]()
jinak my teda taky neporadame nejake bujare oslavy…ale kyti nebo cokoladu dostanu pokazde (ted tajne doufam ze neco vetsiho nez delisu
)
Neslavíme. Jen Valentýna. Tohle je pro nás dost zprofanované minulým režimem.
zoubky píše:
A konečně už můžu slavit i Den Matek a Den DětíAle u DM nikdy nevím, kdy je, když nemá pevné datum?
den matek je 10. května
, jinak, nápodobně ![]()
Eva76, Den Matek se slaví druhou květnovou neděli, letos tedy 9.května, pokud se nepletu ![]()
A MDŽ nějak neslavíme.Někdy si manžel vzpomene a vezme kytičku.Tak uvidíme ![]()
Twipz: on na to není pevný datum?
, já to brala podle loňska, kdy švagrová gratulovala tchýni, no tak v tom případě pardoon za mystifikaci!!! ![]()
já budu svátek matek letos slavit poprvé, tak jsem ještě nováček v těchto věcech ![]()
Jura007 píše:
Týýýýýý brďo, nevěřím… Že by berlínská zeď okolo mé mozkovny…?![]()
![]()
Juro, nic si z toho nedělej- nemůžeš vědět úplně všechno ![]()
Jinak, mně manžel ráno dal pusu a popřál k svátku. Nedosala jsem krom pusy nic, ale potěšilo mě, že si vzpomněl ![]()
A jen tak uvažuju - To by bylo, kdyby ženské daly chlapům k MDM čokoládu a večer se šly ztřískat na jejich zdraví a počest do hospody!!! Možná právě proto se tento svátek neslaví. ![]()
lulje píše:Jura007 píše:
Týýýýýý brďo, nevěřím… Že by berlínská zeď okolo mé mozkovny…?![]()
![]()
Juro, nic si z toho nedělej- nemůžeš vědět úplně všechno
A jen tak uvažuju - To by bylo, kdyby ženské daly chlapům k MDM čokoládu a večer se šly ztřískat na jejich zdraví a počest do hospody!!! Možná právě proto se tento svátek neslaví.
Jinak, mně manžel ráno dal pusu a popřál k svátku. Nedosala jsem krom pusy nic, ale potěšilo mě, že si vzpomněl
Čokoládu? Nestačil by jim jenom lahváč
Každopádně ta hospoda by byla fajn ![]()
A jen tak uvažuju - To by bylo, kdyby ženské daly chlapům k MDM čokoládu a večer se šly ztřískat na jejich zdraví a počest do hospody!!! Možná právě proto se tento svátek neslaví.
a není to škoda? ![]()
Každopádně tu hospodu na počest MDM bych vám přál…
Tak si ji potom užijte… ![]()
Tak MDŽ neslavíme..Ani Valentýna…
Ale ani mi to nevadí… Nevím proč si dávat kytky nebo tak něco v určitý den..Když se máme rádi, tak se obdarujeme kdykoli a nečekáme na nějaký poblblí svátky ![]()
Ale jinak všem ženám vše nej ![]()
![]()