Víte, že je dnes MDŽ:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
8.3.10 12:43

U nás se slaví, mamuchu jsem podarovala, nikoli však tradičním karafiátem a utěrkou 8-) a byla kupodivu dojata; teď jsem zvědavá, jestli se večer s něčím vytasí chlopek.

Juro, vyber si datum - někdo to zavést musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.3.10 13:01

Bych ani nevěděla, že je dnes MDŽ 8-o :mrgreen:

Tak my Valentýna už druhý rok neslavili, vždycky z toho nějak sejde, že se na to vykašleme a tak…

Nooo a dnes jsem dostala kytku, ale ta byla spíš za omluvu, ale budu to brát jako, že je i k MDŽ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
8.3.10 13:05

My to neslavíme, manžel ani nebude vědět, že dnes MDŽ je. Ale já to nevěděla také :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.3.10 13:05

U nas chci slavit ja, takze jsem otocila kalendar, MDZ zakrouzkovala…manzel si vsimnul, tak snad neco prinese :wink: Valentyn neslavime a Den matek - to mi manzel rekl, ze jeho matka nejsem, tak mam smulu. Tak snad to bude ucit syna 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.3.10 13:32

Včera jsem to nadhodila, a dnes jsem dostala DELISSU :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Ale jinak jsme to nikdy neslavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 13:40
petrusha píše:
Včera jsem to nadhodila, a dnes jsem dostala DELISSU :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Ale jinak jsme to nikdy neslavili.

petrus to je aspon dar totok :lol:

jinak my teda taky neporadame nejake bujare oslavy…ale kyti nebo cokoladu dostanu pokazde (ted tajne doufam ze neco vetsiho nez delisu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.3.10 13:51

Neslavíme. Jen Valentýna. Tohle je pro nás dost zprofanované minulým režimem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.10 13:52
zoubky píše:
A konečně už můžu slavit i Den Matek a Den Dětí :dance: Ale u DM nikdy nevím, kdy je, když nemá pevné datum? :nevim:

den matek je 10. května :kytka: , jinak, nápodobně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
8.3.10 14:00

Eva76, Den Matek se slaví druhou květnovou neděli, letos tedy 9.května, pokud se nepletu :-)

A MDŽ nějak neslavíme.Někdy si manžel vzpomene a vezme kytičku.Tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.10 14:11

Twipz: on na to není pevný datum? 8-o , já to brala podle loňska, kdy švagrová gratulovala tchýni, no tak v tom případě pardoon za mystifikaci!!! :andel:
já budu svátek matek letos slavit poprvé, tak jsem ještě nováček v těchto věcech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.3.10 14:24
Jura007 píše:
Týýýýýý brďo, nevěřím… Že by berlínská zeď okolo mé mozkovny…? 8-o 8-o 8-o

Juro, nic si z toho nedělej- nemůžeš vědět úplně všechno ;)
Jinak, mně manžel ráno dal pusu a popřál k svátku. Nedosala jsem krom pusy nic, ale potěšilo mě, že si vzpomněl :potlesk:

A jen tak uvažuju - To by bylo, kdyby ženské daly chlapům k MDM čokoládu a večer se šly ztřískat na jejich zdraví a počest do hospody!!! Možná právě proto se tento svátek neslaví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.3.10 14:28
lulje píše:
Jura007 píše:
Týýýýýý brďo, nevěřím… Že by berlínská zeď okolo mé mozkovny…? 8-o 8-o 8-o

Juro, nic si z toho nedělej- nemůžeš vědět úplně všechno ;)
Jinak, mně manžel ráno dal pusu a popřál k svátku. Nedosala jsem krom pusy nic, ale potěšilo mě, že si vzpomněl :potlesk:

A jen tak uvažuju - To by bylo, kdyby ženské daly chlapům k MDM čokoládu a večer se šly ztřískat na jejich zdraví a počest do hospody!!! Možná právě proto se tento svátek neslaví. :think:

Čokoládu? Nestačil by jim jenom lahváč :mrgreen: Každopádně ta hospoda by byla fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.10 14:48
A jen tak uvažuju - To by bylo, kdyby ženské daly chlapům k MDM čokoládu a večer se šly ztřískat na jejich zdraví a počest do hospody!!! Možná právě proto se tento svátek neslaví. :think:

a není to škoda? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.3.10 14:59

Každopádně tu hospodu na počest MDM bych vám přál…

Tak si ji potom užijte… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.10 15:05

Tak MDŽ neslavíme..Ani Valentýna…
Ale ani mi to nevadí… Nevím proč si dávat kytky nebo tak něco v určitý den..Když se máme rádi, tak se obdarujeme kdykoli a nečekáme na nějaký poblblí svátky :lol:

Ale jinak všem ženám vše nej :kytka:
:mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová