Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé dneska je MDŽ! Já vždy dostávala kytku, tak uvidím, co dnes
. U nás v rodině se to bralo jako oslava žen. A všechny ženy dostaly kytičku, ale na ty provoplánové oslavy pokud vím nikdo z rodiny nechodil. ![]()
to je dneska?? paraaada bude cokolada az dojde pritel z prace ![]()
Děvčata, přečtěte situ zkratku pozpátku… ŽDM=žádáme Den mužů!!!
![]()
Já bych slavila, ale nevím, jak manžel.
Mně je dost líto, co s tímhle svátkem udělal minulý režim. Líbí se mi oslavovat ženy a ne jen matky (Den Matek). A mamince pošlu nějakou pěknou virtuální kytku, když už ji neuvidím ![]()
tak MDŽ jsme nikdy neslavili,nepočítám,že chlap něco přinese,a neslavíme ani Valentýna ![]()
včera jsem to nenápadně připomněla, ta uvidíme, ale myslím, že to nedopadne dle mých představ ![]()
My slavíme - pokud to manželovi někdo dostatečně nápadně připomene…
![]()
Jura007 píše:
Děvčata, přečtěte situ zkratku pozpátku… ŽDM=žádáme Den mužů!!!![]()
![]()
však ho máte
, dnes říkali na Radiožurnálu, že je to tuším 3. listopadu - jestli jsem dobře slyšela.
Týýýýýý brďo, nevěřím… Že by berlínská zeď okolo mé mozkovny…?
![]()
Jura007 píše:
Týýýýýý brďo, nevěřím… Že by berlínská zeď okolo mé mozkovny…?![]()
![]()
fakt to říkali, v takovém tom bloku, co se ptají dětí na různé otázky. Akorát ten datum nevím přesně, malá mi do toho klábosila
![]()
Jura007 píše:
![]()
ale den můžu je ne???
nebo si to pletu možná s dnem otců???
Foltexka píše:Jura007 píše:však ho máte
![]()
, dnes říkali na Radiožurnálu, že je to tuším 3. listopadu - jestli jsem dobře slyšela.
bylas rychlejší
![]()
My MDŽ slavíme.....no, slavíme je silné slovo. Dostanu od manžela kytičku nebo čokoládku a k tomu sladkou pusu
. A konečně už můžu slavit i Den Matek a Den Dětí
Ale u DM nikdy nevím, kdy je, když nemá pevné datum? ![]()
ne že bysme vyloženě slavili, ale obvykle dostanu od manžela kytku a mamka mi dneska poslala pěknou smsku:
VSECHNO NEJLEPSI K SVATKU. DNES JE MEZINARODNI DEN KRASNYCH, USPESNYCH A INTELIGENTNICH ZEN. pOKUD NEJAKOU ZNAS, POSLI DAL. ZPATKY NEPOSILEJ, O SOBE VIM
![]()
Ahojky,
slavíte to ještě někdo vůbec??My třeba jo,oproti američanama vnucenej svátek Valentýna
ten ne-e 
tak mě napadá,když je dneska to MDŽ