Víte, že je dnes MDŽ:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14098
8.3.10 16:45

anonymní: Jen se obávám, že pokud není chlap zvyklej dávat kytky nikdy, tak „se obdarujeme jindy a ne na poblbý (je tam tvrdé Y) svátky“ nemusí být taky nikdy.

A z MDŽ udělali komunisti poblbý svátek.

Já dostala růži a rafaelo a jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.3.10 21:36

Nečetla jsem vše, ale my slavíme. ne teda přímo MDŽ :wink: . Máme totiž zrovna výročí :mrgreen: Takže kytka vždy. Zrovna dneska mi manžel říká, že ho štve, jak na něj všichni koukají, jakože kupuje k MDŽ :mrgreen:

Valetnýn nás nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
8.3.10 21:40

Tak kytku jsem dostala a pořála jsem i mamce a babičce. Beru to jako příležitost né nutnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
8.3.10 21:52

Tak my neslavíme ani MDŽ a ani Valentýna, přijde mi to divný :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.3.10 12:44
Flyingfrog píše:
anonymní: Jen se obávám, že pokud není chlap zvyklej dávat kytky nikdy, tak „se obdarujeme jindy a ne na poblbý (je tam tvrdé Y) svátky“ nemusí být taky nikdy.

A z MDŽ udělali komunisti poblbý svátek.

Já dostala růži a rafaelo a jsem spokojená :-)

Tak já bych neřekla, že tam bude Y, ale E („poblblé svátky“) - když už se tady někdo ujal opravování pravopisných chyb ;)
Jinak já jsem dostala krom ranní pusy ještě zmrzlinu u „mekáče“ :dance:

Juro, díky! Mrknu, kdy ten svátek máte, a zanesu do svého kalendáře, abych měla důvod někam vyrazit ;) Ale nevím, jestli to projde - manžel taky včera nikde nebyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.3.10 12:48

Já jsem z vesnice, a MDŽ tu pořádaj hasiči.Vždycky se sejdem v hasičárně,každá dostanem kytičku, na stole je občerstvení, hrajou nám k tanci a chlapi nás obsluhujou.Je to paráda.A vždycky čumim jak to ženský uměj rozjet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.3.10 13:36
kosatka píše:
Já jsem z vesnice, a MDŽ tu pořádaj hasiči.Vždycky se sejdem v hasičárně,každá dostanem kytičku, na stole je občerstvení, hrajou nám k tanci a chlapi nás obsluhujou.Je to paráda.A vždycky čumim jak to ženský uměj rozjet :mrgreen:

Tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.3.10 09:24

Tak ještě něco k tomuto svátku:
http://zpravy.idnes.cz/…/kavarna.asp?…

Omlouvám se jinak, že oživuji tuto diskuzi. Je jasné, že většina už k tomu asi nemá co říct, jen mě docela překvapilo pár faktů. Zvláště ten, jak autor/ka srovnává MDŽ se SVÁTKEM MATEK…To jsem nevěděla…
Jinak je to velmi zajímavé čtení… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová