Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
anonymní: Jen se obávám, že pokud není chlap zvyklej dávat kytky nikdy, tak „se obdarujeme jindy a ne na poblbý (je tam tvrdé Y) svátky“ nemusí být taky nikdy.
A z MDŽ udělali komunisti poblbý svátek.
Já dostala růži a rafaelo a jsem spokojená ![]()
Nečetla jsem vše, ale my slavíme. ne teda přímo MDŽ
. Máme totiž zrovna výročí
Takže kytka vždy. Zrovna dneska mi manžel říká, že ho štve, jak na něj všichni koukají, jakože kupuje k MDŽ ![]()
Valetnýn nás nebere…
Tak kytku jsem dostala a pořála jsem i mamce a babičce. Beru to jako příležitost né nutnost
Flyingfrog píše:
anonymní: Jen se obávám, že pokud není chlap zvyklej dávat kytky nikdy, tak „se obdarujeme jindy a ne na poblbý (je tam tvrdé Y) svátky“ nemusí být taky nikdy.A z MDŽ udělali komunisti poblbý svátek.
Já dostala růži a rafaelo a jsem spokojená
Tak já bych neřekla, že tam bude Y, ale E („poblblé svátky“) - když už se tady někdo ujal opravování pravopisných chyb ![]()
Jinak já jsem dostala krom ranní pusy ještě zmrzlinu u „mekáče“ ![]()
Juro, díky! Mrknu, kdy ten svátek máte, a zanesu do svého kalendáře, abych měla důvod někam vyrazit
Ale nevím, jestli to projde - manžel taky včera nikde nebyl ![]()
Já jsem z vesnice, a MDŽ tu pořádaj hasiči.Vždycky se sejdem v hasičárně,každá dostanem kytičku, na stole je občerstvení, hrajou nám k tanci a chlapi nás obsluhujou.Je to paráda.A vždycky čumim jak to ženský uměj rozjet ![]()
kosatka píše:
Já jsem z vesnice, a MDŽ tu pořádaj hasiči.Vždycky se sejdem v hasičárně,každá dostanem kytičku, na stole je občerstvení, hrajou nám k tanci a chlapi nás obsluhujou.Je to paráda.A vždycky čumim jak to ženský uměj rozjet
Tiše závidím ![]()
Tak ještě něco k tomuto svátku:
http://zpravy.idnes.cz/…/kavarna.asp?…
Omlouvám se jinak, že oživuji tuto diskuzi. Je jasné, že většina už k tomu asi nemá co říct, jen mě docela překvapilo pár faktů. Zvláště ten, jak autor/ka srovnává MDŽ se SVÁTKEM MATEK…To jsem nevěděla…
Jinak je to velmi zajímavé čtení…
.