Mé dítě má šílenou závislost

2691
6.1.12 13:11

mé dítě má šílenou závislost !!

krásné odpoledne..už začínám pochybovat,zda mám syna( 20 m ) v pořádku :) zhruba od 16ti měsíců jeho věku nepustí z ruky autíčko,ať je jakékoliv.nemé žádné oblíbené,hlavně,že to má 4 kola.spinká s autem v ruce,jí s autem v ruce,když jde na nočník,tak si auta srovná kolem nočníku,ven ho bere s sebou a pořád říká auto,auto.procházky miluje po parkovištích a po dálničních benzínkách,kde vydrží desítky minut obdivovat kamiony a autobusy :) kamkoliv jdeme a jiné dítě se mu pokusí vzít auto z ruky i když patří právě dítěti u kterého jsme na návštěvě,je konec,zbytek návštěvy řve,slzy jak hrachy a řve auto,auto..no je toto vůbec normální??podotýkám,že za to zřejmě může otec našeho syna,je totiž automechanik a syn miluje k němu chodit do dílny kde sedí za volantem a jako že řídí.a když ho chci uplatit,tak žádný bonbonky,čokolády,ale řeknu,pak můžeš řídit(kroutit volantem na parkovišti v zaparkovaném našem autě)a je spokojen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
6.1.12 13:12

A co je za problem v tom, ze ma dite oblibenou hracku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.1.12 13:14

To je super, že má závislost jen na autíčka. Představ si, že by všude tahal obrovského plyšového psa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.1.12 13:15

:lol: Promiň, že se směju, ale asi se s tím budeš muset smířit. Na jednu stranu buď ráda, že ho tak snadno zabavíš, a že po bytě nemusíš hledat jedno jediné auto, které a žádné jiné potřebuje na spaní/uklidnění. Nedejbože ho někde zapomenout ;) Navíc je ještě malinkej, myslím, že na nějakou „závislost“ má nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.1.12 13:15

nepovažuji to za problém,jen zda je to až v takové míře normální..třeba ty návštěvy mě děsí..kamkoliv jdeme a zbystří auto,je hned jeho a sebemenší pokus od jeho vrstevníka mu ho vzít je konečná..je k neutišení i když mu nabízím tři další auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
6.1.12 13:16

To je nahodou fajn,ze má takovou zálibu,ja by jsem v tom nic spatneho neviděla a ničemu to prece nevadi. Nekdo má dudlik,jiny autíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066

Ja si taky myslim, ze je to v pohode, nase Zuzanka ma svoji panenku „malou Zuzanku“ a bez ni se taky nehne. Spi s ni, ven si ji nosi v batuzku a beda, kdyby na ni nekdo sahnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150

Náš kluk taky miluje auta, ted jich dostal k Vánocům asi deset. Rád zkoumá i auta venku a prohlíží kola. Myslím, že je to normální v jejich věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.1.12 13:17

mimochodem..kolikrát se v noci bojím,že si tím autem ublíží..opravdu to auto nepustí z ruky a jakmile ho ztratí ve spánku je okamžitě vzhůru a řve auto,auto..i ze spaní mluví auto ga..jako auto v garáži :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.1.12 13:17

Ja myslim,ze je to v pohode,horsi kdyby vsude tahal panenku ne :D
Bud rada,ze si do postele taha jen auta,to nas si tam nataha vecer vsechno mozny,parkrat tam chtel i mixer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.1.12 13:19
KriJona píše:
nepovažuji to za problém,jen zda je to až v takové míře normální..třeba ty návštěvy mě děsí..kamkoliv jdeme a zbystří auto,je hned jeho a sebemenší pokus od jeho vrstevníka mu ho vzít je konečná..je k neutišení i když mu nabízím tři další auta..

To je období. Zaměřila bych se na to, aby pomalu postupně pochopil, že hračky se půjčují/vyměňují, že ne všechny auta jsou jen a jen jeho. Přeju pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.1.12 13:20

A já si říkala,co to bude za hrůzu a ono je to autíčko.Neřeš vůbec.Můj kluk ted ve 4 letech tahá sebou všude Micku z Bořka stavitele,dokonce když s ní jdem do školky,tak ji musím oblíct čepku,protože by ji nafoukalo do uší :roll: :lol: :lol: Jde na záchod,micka sedí vedle,jdem do teska,micka musí s náma,ani v autě ji nemůžem nechat,co kdyby ji někdo ukradl.A totální gol byl,když ve školce děcka tahaly micku za ocas,to chodil žalovat učitelce a nakonec ji ten ocas natrhly,no to bylo,řev jak prase,doma plakal,že ji to strašně bolííí,at s tím něco udělám,že ji to mám namazat a zalepit a až ji to přestane bolet,tak to mám zašít :lol: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
6.1.12 13:21

jee, to je pěkný, já myslím, že je to normální, kamarádčin syn(2 roky), je taky hrozně na auta, nehraje si s ničím jiným než s autama. A co ke kamarádce na návštěvu brát jeho autíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.1.12 13:22
Ywett píše:
KriJona píše:
nepovažuji to za problém,jen zda je to až v takové míře normální..třeba ty návštěvy mě děsí..kamkoliv jdeme a zbystří auto,je hned jeho a sebemenší pokus od jeho vrstevníka mu ho vzít je konečná..je k neutišení i když mu nabízím tři další auta..
To je období. Zaměřila bych se na to, aby pomalu postupně pochopil, že hračky se půjčují/vyměňují, že ne všechny auta jsou jen a jen jeho. Přeju pevné nervy :hug:

ani nevíš jak často se na toto zaměřuju..ale marně zatím..vysvětluju,povídám pak doma o tom jak půjčíme klukovi hračky,ale podle mě to vnímá tak v tu chvíli a za minutu už to neví..ty návštěvy mě pak fakt nebaví a to jsme hodně někde ..miluje starší děti,6 let a výš,ale malé děti rád nemá,právě proto,že mu berou jeho oblíbené věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
6.1.12 13:23

A až budou kluci starší tak si budou do postele tahat holky :mrgreen: Zatím je to jen autíčko atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí