Noční hladovec

6.1.12 10:07

Noční hladovec

Ahoj,
mám 13 měsíců starého synka, který se mi poslední dobou v noci budí každé cca 2 hodiny na jídlo. Dříve už spinkal a na papání se vzbudil jen jednou za noc, ale pak se to začalo stupňovat a teď už asi 2-3 měsíce vstáváme každou chvilku. A podstatné je, že pokaždé vypije kolem 150ml sunaru. Tak jsem se chtěla zeptat, čím třeba sunar zasytit? Lžičku či dvě kašičky? Nebo máte někdo zkušenost s HAMI 3 HAJAJA? Četla jsem na netu, že je důležité hlídat jídlo přes den, tak hlídám a stejnak je pořád hladovej :D

Děkuju za případný odpovědi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
6.1.12 10:13

Podle mě je to zlozvyk :nevim: Mlíčko mu chutná, tak se budí. V tomhle věku bych už nedávala, maximálně napít vody. Vstávat k ročákovi co 2h, tak mě brzo vezou nohama napřed :lol:
Dala bch mlíko před spaním a pak až ráno, tedy teď bych postupně odbourávala, přes den bych dala mlíka co hrdlo ráčí, ale v noci bych intervaly natahovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 10:15

No já právě mám pocit, že už mě odvezou, no :lol:
A jakým způsobem mám odbourávat? Je to můj první, tak vím prd :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.12 10:20

Já bych si stanovila třeba že dostane večer mlíko a dřív jak o půlnoci ne. Pokud se vzbudí, dát vodu, aby neměl žízeň a jinak uspat jakýmkoliv jiným způsobem. Samozřejmě bude ze začátku protestovat, ale po pár nocích zjistí, že mlíko teď není a smíří se s tím. A po té půlnoci si nastavit, že třeba až ve 3 a pak až v 6. A pak to posunovat.
A nebo zkrátka utnout, já takto v 9m utla noční kojení ze dne na den, asi tři dny se ještě dost budil, dostal vodu a zkrátka dřív jak v 6 mlíko nebylo a pochopil to rychle, začal se budit míň a míň, pak už stačilo jen dát napít a pohladit a zase spal, až nakonec se nebudil cca po 2týdnech vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 10:28

Aha, tak děkuji. Budeme se (doufám úspěšně) snažit. A začneme hned dnes, už toho mám totiž dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
6.1.12 10:29

Presne tak, uz bych mliko nedavala, ja jsem odnaucovala uz od pul roka, davali jsme vodu, caj a jen kdyz nepomahalo nic, tak mliko, nebo vstaval tatinek, aby me necitili, ojila jsme jeste a pomalu se prestavali budit a zjistovali, ze na caj v noci to nema cenu a ted uz docela dlouho spi celou noc a na jidlo si nevzpomenou, ja je nacpu dost vecer, kase a jeste treba neco do ruky, banan, chlebik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 10:38

Já mám akorát strach, že mi prořve kolik nocí.. Už teď jsem nevyspaná asi tak milion let :lol: Ale budeme muset jít do toho, už toho vstávání mám prostě dost, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.12 10:43
Charlienka88 píše:
Já mám akorát strach, že mi prořve kolik nocí.. Už teď jsem nevyspaná asi tak milion let :lol: Ale budeme muset jít do toho, už toho vstávání mám prostě dost, no :lol:

Mě tenkrát překvapilo, jak hladce to šlo, přitom syn se budil ke konci snad po půl hodině, měla jsem ho v posteli prakticky furt na prsu, to bylo něco šílenýho.
Když jsem se pak rozhodla, tak jsem ho frkla do postýlky, v noci se vzbudil, tak jsem ho vyndala, ponosila, zazpívala, dala několikrát vodu a zase položila, buď se nechal ukonejšit, nebo celé nanovo, ale šlo to fakt rychle a s minimem řevu (muž ani nevěděl, že jsme byli v noci vzhůru 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
6.1.12 10:51

jj,taky se právě snažim to nějak nastavit abych pomaličku smazávala ten spánkovej deficit,jinak už mě asi trefí…a celkem to jde.Malej už je cca měsíc a půl už jen na UM a momentálně se mi budí po půlnoci,ale to se ještě nechá ukolébat a krmíme až tak kolem 3. no a pak mezi6.až 7. a to už je ale definitivně vzhůru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 10:52

No tak to by bylo super, kdyby nám to šlo taky hezky hladce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
6.1.12 14:56
Charlienka88 píše:
No tak to by bylo super, kdyby nám to šlo taky hezky hladce :)

čím dřív začneš odnaučovat tím líp, nebo dopadneš jako já, dávala jsem synovi v noci mlíko ještě ve 2 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí