Skřípání zubů

186
6.1.12 11:04

skřípání zubů

ahojky maminky jak jste vyzráli na skřípání zubů???? naší terezce je rok a půl a když se na něco soustředí tak se stává že skřípe zuby. je to neuvěřitelný brrrr jezdí mi z toho mráz po zádech ale hlavně si tím ničí i zoubky.jak na to vyzrát????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
6.1.12 11:27

Moje sestra se toho snazi zbavit celej zivot, je ji 31let. Dela to hlavne v noci ze spani a uz si tak z icila nekolik zubu, ale ja taky jako decko skripala zubama a mamka mi za to nadavala a ja stejne skripala vesele dal, casem me to preslo samo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
6.1.12 11:39

Resim ten samy problem u sveho partnera, skripe mi v noci do ucha… Daji se sehnat chranice (neco jako maji napr. hokejiste), ale to je spise na noc, nez pro den.. kazdopadne pro inspiraci napr zde: http://www.profimed.cz/…u-bruxismus/ Nebo se delaji presne podle odlitku konkretni drzticky u zubare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.1.12 14:20

U nas to preslo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.1.12 20:56

Malej to dělal taky, když zjistil, ze ma zoubky :), nejdriv občas a pak to zacal dělat, když na sebe chtel upozornit. Ze zacatku jsme mu říkali, ze ne, ne, ze se to nedělá a pak jsme to zacali ignorovat a on sám přestal. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.1.12 11:55

u nás se to děje například když zabere v televizi reklamy a zůstane na ně koukat a k tomu si vesele skřípe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
29.1.12 23:22

:? moje pětiletá holka to dělá tak šíleným způsobem, že to skřípání slyším až v obýváku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.1.12 08:44

to známe,malej si občas zaskřípe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
26.5.23 07:15

@markyt653 syn 8 let a taky skřípe, říkala jsem to zubaři a i na neurologii. A většinou dost skřípe když je nastydly mezi kašlem a skřípe. Tak doufám že to odezní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí