Medela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
13.12.16 18:07
@Saffiraa píše:
Ahoj, Medelu Swing jsem používala 8 měsíců a dokupovala jsem si k ní i náhradní odsávací soupravu, která obsahuje právě lahvičku, hadičku, nástavec a hlavu ventilu s membránou. Vzhledem k tomu, že píší, že prsní nástavec je kompatibilní se všemi odsávačkami, tak žádný konektor není potřeba. :mavam:
Kdybys měla zájem, prodávám tu odsávací soupravu zde: Nástavec je velikost 24mm
https://www.emimino.cz/…ela-1187548/

Ahoj, děkuji moc za informace i nabídku. Já popravdě radši koupím nové, neber si to nějak osobně..Já tomu ale pořád nějak nerozumím - nejsem vůbec technický typ - jaký je rozdíl mezi hlavou ventilu a tím konektorem? Jde konektor použít místo té hlavy ventilu? Jde mi o to, že souprava prsní nástavec + konektor + ventil s membránou vyjde mnohem levněji, než souprava prsní nástavec + hlava ventilu + ventil s membránou + hadička..Já tu hadičku ani nepotřebuju popravdě, ta je ještě dobrá a měnit nepotřebuje, chci výměnu jen částí, které přicházejí do styku s mlékem..Ještě pak přikoupím lahvičku, ale i s tou lahvičkou by ten první set s konektorem vyšel na 370,– Kč, což je méně, než ta druhý sada..No nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6959
13.12.16 19:24

@Evulina Ahoj! Můžeš mi poslat odkazy na ty rozdílné sady o kterých píšeš. Juknu na to a dám ti vědět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová