Med a kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Medík a kaše
Ahoj, zdravím Vás, jen mám takový doázek, dnes mi lékař doporučil klukovi dávat kaše.. koupila jsem teda Sunarku a vzala jsem dvě a s medem.. i když je psáno že je to od ukončeného 6M, mohu mu ji dát když je to alergen? Vůbec jsem asi u toho nákupu nepřemýšlela nebo co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak bud tyto schovej na pozdeji a kup jine a nebo to zkus. I kdyz alergen, nemusi to nic delat.
Ale ja bych teda zacala nejakou neslazenou kasi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca píše:
tak bud tyto schovej na pozdeji a kup jine a nebo to zkus. I kdyz alergen, nemusi to nic delat.Ale ja bych teda zacala nejakou neslazenou kasi
Neslazenou tu mám taky, ale abych pak na medovou úplně neapomněla, jen mne překvapuje že to prodávají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemuzes tem vyrobcum verit vsechno. Oni casto napisou vhodne od nejakeho mesice a nacpou do toho nejakou potravinu naprosto nevhodnou jeste v roce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca píše:
nemuzes tem vyrobcum verit vsechno. Oni casto napisou vhodne od nejakeho mesice a nacpou do toho nejakou potravinu naprosto nevhodnou jeste v roce
To já nevěřím zase, ale prostě jsem to čapla a šla…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se teda kaše s medem nebála, a to má malý vysoký sklon k alergiím (já jsem silná alergička na kde co, jeho táta je taky alergik, mimo jiné má alergii i na med). Ono tam toho medu je totiž minimum a kdo ví, co z něj vůbec během výroby té kaše zbylo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:
Já se teda kaše s medem nebála, a to má malý vysoký sklon k alergiím (já jsem silná alergička na kde co, jeho táta je taky alergik, mimo jiné má alergii i na med). Ono tam toho medu je totiž minimum a kdo ví, co z něj vůbec během výroby té kaše zbylo..
Já jsem to četla tak je tam 5% ale i tak… no dneska koupím asi ještě jinou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nie je med iba v názve? (Ja neviem, hotové kaše som snáď nikdy nekupovala) Možno po prečítaní zloženia zistíš, že ta je úplne iné sladidlo ![]()
Ak ich nechceš úplne odlažiť, tak skús do nesladenej kaše pridať trošííííčku tejto…
- Citovat
- Upravit
say píše:pomeranca píše:To já nevěřím zase, ale prostě jsem to čapla a šla…
nemuzes tem vyrobcum verit vsechno. Oni casto napisou vhodne od nejakeho mesice a nacpou do toho nejakou potravinu naprosto nevhodnou jeste v roce![]()
no ja se v tom moc nevyznam, tyhle „komercni“ veci moc nekupuju. Napoprve to chce nejdriv vsechmo precist a priste muzes popadnout a jit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca píše:say píše:no ja se v tom moc nevyznam, tyhle „komercni“ veci moc nekupuju. Napoprve to chce nejdriv vsechmo precist a priste muzes popadnout a jitpomeranca píše:To já nevěřím zase, ale prostě jsem to čapla a šla…
nemuzes tem vyrobcum verit vsechno. Oni casto napisou vhodne od nejakeho mesice a nacpou do toho nejakou potravinu naprosto nevhodnou jeste v roce![]()
Já tohle nekupuji taky, co se týče příkrmů a přesndávek dostává fakt domácí, žádné skleničky… takže jsem v tom trochu mimo… si tam příště dřepnu a všechno pročtu…a nebo budu dělat doma krupičnou a bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabika píše:
A nie je med iba v názve? (Ja neviem, hotové kaše som snáď nikdy nekupovala) Možno po prečítaní zloženia zistíš, že ta je úplne iné sladidloAk ich nechceš úplne odlažiť, tak skús do nesladenej kaše pridať trošííííčku tejto…
Je tam 5% medu… četla jsem to ale doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že v těhle výrobcích bude med upraven tak, že pokud někdo nebude opravdu alergik na celý včelstvo celej život, tak mu to nic neudělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:
Myslím, že v těhle výrobcích bude med upraven tak, že pokud někdo nebude opravdu alergik na celý včelstvo celej život, tak mu to nic neudělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:Raduš.ka44 píše:Já jsem to četla tak je tam 5% ale i tak… no dneska koupím asi ještě jinou
Já se teda kaše s medem nebála, a to má malý vysoký sklon k alergiím (já jsem silná alergička na kde co, jeho táta je taky alergik, mimo jiné má alergii i na med). Ono tam toho medu je totiž minimum a kdo ví, co z něj vůbec během výroby té kaše zbylo..
Jestli máš strach, tak dej dítku jednu lžičku a počkej tři dny, jestli na to nebude reagovat, pokud ne, s klidem ji můžeš dávat dál. Já si ale fakt myslím, že ta kaše nemá s medem téměř nic společného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, bát se opravdu nemusís. Med v Sunarce je vyrobou upraven, takze uz neni alergizujici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit