Med a kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
say
1461
5.5.11 14:12

Medík a kaše

Ahoj, zdravím Vás, jen mám takový doázek, dnes mi lékař doporučil klukovi dávat kaše.. koupila jsem teda Sunarku a vzala jsem dvě a s medem.. i když je psáno že je to od ukončeného 6M, mohu mu ji dát když je to alergen? Vůbec jsem asi u toho nákupu nepřemýšlela nebo co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
5.5.11 14:23

tak bud tyto schovej na pozdeji a kup jine a nebo to zkus. I kdyz alergen, nemusi to nic delat. :nevim: Ale ja bych teda zacala nejakou neslazenou kasi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 14:24
pomeranca píše:
tak bud tyto schovej na pozdeji a kup jine a nebo to zkus. I kdyz alergen, nemusi to nic delat. :nevim: Ale ja bych teda zacala nejakou neslazenou kasi :think:

Neslazenou tu mám taky, ale abych pak na medovou úplně neapomněla, jen mne překvapuje že to prodávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 14:26

nemuzes tem vyrobcum verit vsechno. Oni casto napisou vhodne od nejakeho mesice a nacpou do toho nejakou potravinu naprosto nevhodnou jeste v roce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 14:28
pomeranca píše:
nemuzes tem vyrobcum verit vsechno. Oni casto napisou vhodne od nejakeho mesice a nacpou do toho nejakou potravinu naprosto nevhodnou jeste v roce :roll:

To já nevěřím zase, ale prostě jsem to čapla a šla… :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.5.11 14:32

Já se teda kaše s medem nebála, a to má malý vysoký sklon k alergiím (já jsem silná alergička na kde co, jeho táta je taky alergik, mimo jiné má alergii i na med). Ono tam toho medu je totiž minimum a kdo ví, co z něj vůbec během výroby té kaše zbylo.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 14:33
Raduš.ka44 píše:
Já se teda kaše s medem nebála, a to má malý vysoký sklon k alergiím (já jsem silná alergička na kde co, jeho táta je taky alergik, mimo jiné má alergii i na med). Ono tam toho medu je totiž minimum a kdo ví, co z něj vůbec během výroby té kaše zbylo.. :wink:

Já jsem to četla tak je tam 5% ale i tak… no dneska koupím asi ještě jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
5.5.11 14:35

A nie je med iba v názve? (Ja neviem, hotové kaše som snáď nikdy nekupovala) Možno po prečítaní zloženia zistíš, že ta je úplne iné sladidlo :wink:

Ak ich nechceš úplne odlažiť, tak skús do nesladenej kaše pridať trošííííčku tejto…

• Citovat
  • Upravit
10713
5.5.11 14:35
say píše:
pomeranca píše:
nemuzes tem vyrobcum verit vsechno. Oni casto napisou vhodne od nejakeho mesice a nacpou do toho nejakou potravinu naprosto nevhodnou jeste v roce :roll:
To já nevěřím zase, ale prostě jsem to čapla a šla… :lol: :zed:

no ja se v tom moc nevyznam, tyhle „komercni“ veci moc nekupuju. Napoprve to chce nejdriv vsechmo precist a priste muzes popadnout a jit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 14:38
pomeranca píše:
say píše:
pomeranca píše:
To já nevěřím zase, ale prostě jsem to čapla a šla… :lol: :zed:
no ja se v tom moc nevyznam, tyhle „komercni“ veci moc nekupuju. Napoprve to chce nejdriv vsechmo precist a priste muzes popadnout a jit :wink:

Já tohle nekupuji taky, co se týče příkrmů a přesndávek dostává fakt domácí, žádné skleničky… takže jsem v tom trochu mimo… si tam příště dřepnu a všechno pročtu…a nebo budu dělat doma krupičnou a bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 14:39
Gabika píše:
A nie je med iba v názve? (Ja neviem, hotové kaše som snáď nikdy nekupovala) Možno po prečítaní zloženia zistíš, že ta je úplne iné sladidlo :wink:Ak ich nechceš úplne odlažiť, tak skús do nesladenej kaše pridať trošííííčku tejto…

Je tam 5% medu… četla jsem to ale doma :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.5.11 14:49

Myslím, že v těhle výrobcích bude med upraven tak, že pokud někdo nebude opravdu alergik na celý včelstvo celej život, tak mu to nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 14:50
hofka píše:
Myslím, že v těhle výrobcích bude med upraven tak, že pokud někdo nebude opravdu alergik na celý včelstvo celej život, tak mu to nic neudělá.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.5.11 14:51
say píše:
Raduš.ka44 píše:
Já se teda kaše s medem nebála, a to má malý vysoký sklon k alergiím (já jsem silná alergička na kde co, jeho táta je taky alergik, mimo jiné má alergii i na med). Ono tam toho medu je totiž minimum a kdo ví, co z něj vůbec během výroby té kaše zbylo.. :wink:
Já jsem to četla tak je tam 5% ale i tak… no dneska koupím asi ještě jinou

Jestli máš strach, tak dej dítku jednu lžičku a počkej tři dny, jestli na to nebude reagovat, pokud ne, s klidem ji můžeš dávat dál. Já si ale fakt myslím, že ta kaše nemá s medem téměř nic společného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
6.5.11 23:45

Ahoj, bát se opravdu nemusís. Med v Sunarce je vyrobou upraven, takze uz neni alergizujici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí