Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravim vsechny prichozi- mam dotaz na ty, kteri vlastni(nebo znaji nekoho, kdo vlastni) pristroj medolight? (jedna se o jakousi biolampu…) jednoduchá otázka- FUNGUJE? ![]()
Moc Vas zdravim.Ja pracuji jako zdravotni sestra a tento pristroj jsem si zakoupila pred 2 lety! Musim rici, ze jsem vubec netusila, co medolight dokaze! Dnes uz vlastnim 2 medolighty! Vyuzivam ho kazdy den a cela moje rodina.Ja jsem tezka alergicka, takze me osobne moc pomohl na alergii a pociajici astma.Diky medolightu vubec nemarodim, pze ho pouzivam skoro kazdy den jako prevenci-posiluji si imunitu a to je zaklad! V okoli mam spoustu spokojenych lidicek-jen pro predstavu-na jaka onemocneni jim medolight pomohl-snizeni krevniho tlaku, snizeni cholesterolu, snizeni cukru, lupenka, astma, zanety, bercove vredy, ostruhy, infekce, migreny, artrozy, ruzne bolesti-bolest dokaze diky medolightu ustoupit do 10-30 minut! Parada! Vazne to funguje! Nyni mame v Olomouci 9.11.v 16 hod v hotelu Flora odbornou prednasku o medolightu.Bude nam prednaset Mudr. Brychta! Ma spoustu novych a uzasnych poznatku! On sam vlastno 2 medolighty! Ja sama jsem pomohla i postizene holcicce s detskou obrnou a krecemi.Jsem zdravotnik a tak nejlepe pomaham! Nejsem pro chemii-leky-NE! Mejte se. A. R.!
Mám doma cepter biptronku, teď jsem si koupila medolight s musím uznat, že je rychlejší a dokonalejší, přivítala bych nějaký seminář ale už po chvíli užívání musím napsat, že i na psa to funguje výborně, fenka si poranila dásno a měla veliký otok, jedno nasvícení a otok mizel před očima, pes držel ač má jen 6 měsíců, takže děsné šídlo, když jsem na druhý den chtěla svícení opakovat už se fenka nedala, prostě nic tam nebylo, nic nebolelo. Bolest achilovky - 4dny a vyléčeno.