Problém s trávením

13.4.12 09:44

problém s trávením

Zdravím všechný maminký a zároveň prosím o radu. Mám potíže s trávením. Již dva měsíce mám stále řidkou stolici. Začalo to tím že jsem měla problémý se žaludkem, šla jsem na gastroskopii jenomže než mě vzali 2 týdný tak jsem se strašně bála, býla jsem strašně výstresovaná a jedla jsem mnohem méně a tím to začalo. každé ráno mám řidkou stolici chodím tak 1-2 krát za den. nemám žádné bolesti. Na gastru mi teda zjistili že mám lehounce začervenalý jícen ale že vše je v pořádku. dělali mi všechna možná výšetření vše ok. Až teda na kolonoskopii kterou vidím jako poslední možnost. ale chci s ní ještě počkat a zkusit to výřešit jinak. namáte některá stejné zkušenosti? co bý mi mohlo pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.4.12 09:45

Ještě teda dodám že stále kojím, ale to bý snad nemělo mít na to vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
13.4.12 13:47

Co takhle vyzkoušet syrovátkový nápoj. Syrovátka podporuje činnost ledvin a jater, zlepšuje peristaltiku střev a upravuje střevní mikroflóru. Tohle by ti určitě pomohlo a je to přírodní, mohou to i těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 13:16
@Pavlína K píše:
Zdravím všechný maminký a zároveň prosím o radu. Mám potíže s trávením. Již dva měsíce mám stále řidkou stolici. Začalo to tím že jsem měla problémý se žaludkem, šla jsem na gastroskopii jenomže než mě vzali 2 týdný tak jsem se strašně bála, býla jsem strašně výstresovaná a jedla jsem mnohem méně a tím to začalo. každé ráno mám řidkou stolici chodím tak 1-2 krát za den. nemám žádné bolesti. Na gastru mi teda zjistili že mám lehounce začervenalý jícen ale že vše je v pořádku. dělali mi všechna možná výšetření vše ok. Až teda na kolonoskopii kterou vidím jako poslední možnost. ale chci s ní ještě počkat a zkusit to výřešit jinak. namáte některá stejné zkušenosti? co bý mi mohlo pomoci?

Co jíte přes den?

Se syrovou stravou opatrně, protože tady to vypadá na chlad v organismu a syrová strava tomu nepomůže, ba naopak, bude to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková