Rekonektivní léčení

1848
12.4.12 18:48

Rekonektivni leceni

Kamaradka ma certifikaty na rekonektivni leceni a ja jsem ho podstoupila minuly tyden poprve. Byla jsem v tu dobu na antibiotikach, uz vice jak 2 mesice stridave nemocna a relativne zdrava ve smyslu dusiveho kasle a rymy a celkove slabosti. Domluvily jsme se na brzy rano, nez pujde do prace. Vse probehlo v klidu, ani jsem nemela nijake vyrazne stavy nebo pocity az do odpoledne toho sameho dne.
Kolem 16h se mi zacala delat silene svedici koprivka na rukou, krku a trupu. Vecer kolem 20.h uz jsem ji mela po celem tele a otekl mi horni ret. Jeli jsme tedy radeji na pohotovost, uz to vypadalo desive.
Na pohotovosti mi dali prasky proti svedeni, ale nebyli mi schopni rict, co se mi vlastne deje. Druhy den jsem zasla ke svemu lekari a ten mi oznamil, ze je to jasna alergie na penicilin (coz mi ale na pohotovosti vyvratili s tim, ze jiz mam antibiotika 6.den). Prasky zabraly a za 1,5 dne byla koprivka zcela pryc.

Me vsak od ty doby vrta hlavou, jestli to byla nahoda (coz se mi nezda) nebo jestli slo o reakci na to rekonektivni leceni… Mluvila jsem o tom s tou kamaradkou, ktera mi rekla, ze je to dost mozne, ale ze tezko rict.

Mate nektera zkusenost s rekonektivnim leceni a co si o te moji koprivce myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
12.4.12 19:00

Vůbec netuším, co je rekonektivní léčení, ale proč by se alergie na penicilin jako nemohla projevit po 6 dnech? Co to tam sedělo za blba na tý pohotovosti???
Přítel bral na angínu Ospen, což je také nějakej penicilin a osypal se až po třech týdnech po užívání, na kožním prý že jasná alergie a do měsíce to naštěstí zmizelo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.4.12 19:03
  • Citovat
  • Upravit
1848
12.4.12 19:09

@Gina108 ja nevim, ona se ta doktorka jeste i radila s jinym doktorem… Ja v tu chvili byla hlavne rada, ze mi ulevili.
Ale taky jsem si prave nasla na internetu, ze se alergie muze projevit az za cas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
12.4.12 19:10
@lucineeccka píše:
http://navolnenoze.cz/…ila-duskova/

Ahoj Luci,
myslela jsem si, ze se vyjadris ;) Dekuju :* :kytka:
Ikdyz ted na to koukam a je to kontakt. Ja jsem spis myslela, jestli se mi ozve nekdo, kdo s tim ma treba zkusenost. Nechce se mi platit za nejaky odborny poradenstvi nebo tak ;)

Příspěvek upraven 12.04.12 v 19:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.12 19:11

Pridavam se s dotazem, co za blba sedelo na pohotovosti? Je celkem bezny, ze se alergie na penicilin objevi az po nejaky dobe. U nejmladsiho se mu to vyrazilo po trech dnech a to mel rok. To, co popisujes sedi na tu alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.4.12 19:13

@Karamelinka ahoj :srdce: Podle mě to spíš bude alergie na penicilín… :kytka: Opravdu pochybuju,že by to s tímhle mělo spojitost.

• Citovat
  • Upravit
1848
12.4.12 19:15
@lucineeccka píše:
@Karamelinka ahoj :srdce: Podle mě to spíš bude alergie na penicilín… :kytka: Opravdu pochybuju,že by to s tímhle mělo spojitost.

Ja doufam, jelikoz bych to rada jeste podstoupila, ale desi me, co zas bude :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.12 19:18

A k prvni casti dotazu po precteni toho odkazu… Vzbuzuje to ve mne silnou neduveru. Jsem celkem otevrena ruznym vecem, k lekarum spis nechodime nez chodime, ale tohle… Mam tendenci verit spis technice samotny, ale vuci lidem, co to provadeji jsem hodne skepticka :? Ty ceny tomu dost napovidaji, je to v podstate zisk bez prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330

Alergie. Ale zatvrzele neverim na alternativy podobneho razu… Bohuzel( nebo bohudik) moje vzdelani a vedomosti se s podobnymi vecmi proste nejak neslucuji…

Ale jak vypada alergie na PNC vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
@Karamelinka píše:
Ahoj Luci,
myslela jsem si, ze se vyjadris ;) Dekuju :* :kytka:
Ikdyz ted na to koukam a je to kontakt. Ja jsem spis myslela, jestli se mi ozve nekdo, kdo s tim ma treba zkusenost. Nechce se mi platit za nejaky odborny poradenstvi nebo tak ;)

Já s tím mám zkušenost,teda ne přímo s tím,ale s podobným - reiki,atd.Pomáhá mi to moc.

• Citovat
  • Upravit
1848
12.4.12 21:21
@asha píše:
A k prvni casti dotazu po precteni toho odkazu… Vzbuzuje to ve mne silnou neduveru. Jsem celkem otevrena ruznym vecem, k lekarum spis nechodime nez chodime, ale tohle… Mam tendenci verit spis technice samotny, ale vuci lidem, co to provadeji jsem hodne skepticka :? Ty ceny tomu dost napovidaji, je to v podstate zisk bez prace.

Ja mam predevsim duveru k te kamaradce a navic jsem ji za to neplatila, jsme si hodne blizke, jako rodina. I ja jsem otevrena ruznym vecem a co se tyce tehle metody konkretne, nijak zvlast nemam duveru ani neduveru :nevim:

Ale samozrejme kazdy ma pravo na svuj nazor, na svuj pocit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
12.4.12 21:22
@lucineeccka píše:
Já s tím mám zkušenost,teda ne přímo s tím,ale s podobným - reiki,atd.Pomáhá mi to moc.

Jj, reiki znam taky a kamaradka provozuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.12 21:34
@Karamelinka píše:
Ja mam predevsim duveru k te kamaradce a navic jsem ji za to neplatila, jsme si hodne blizke, jako rodina. I ja jsem otevrena ruznym vecem a co se tyce tehle metody konkretne, nijak zvlast nemam duveru ani neduveru :nevim:Ale samozrejme kazdy ma pravo na svuj nazor, na svuj pocit ;)

No ja jsem proste skeptik a v tomhle bych neverila ani kamaradce, i ta muze naletet ;) Mluvim teda za sebe. Reiki je v pohode, ale tohle je pro mne v soucasnym rozpolozeni uz trochu pres caru. Ale netvrdim, ze to neni mozny, co ja vim, treba ma pravdu i Astar Sheran :nevim: :lol: jestli chapes, jak to myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
13.4.12 00:08

Jo jasny, ale tak ja aspon verim, ze me nezakleje nebo tak, vid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie