Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Crazysis píše:
Ahoj včera sjem si koupila medunkový čaj abych se konečně vyspala a uklidnila…chodíms pát v 10 večer ale pořádně usnu až v pět ráno…jinak se jen převaluju nebo se co pul hodiny budím…čaj mi pomohl na trávení a to úžasně jenže se spaním to nebylo ani o trošku lepší
bylinky potřebují čas a pravidelnost, aby zabraly. Pokud je ale příčina nespavosti třeba ve stresu nebo v nějaké psychické podstatě, tak bylinky spíš zklidní, ale problém nevyřeší..
No jsem momentálně hodně ve stresu…ale i kvůli toho že nespím
Čaj budu užívat pravidelně, ale chci se zeptat jestli ho můžu pít i přes den? Jestli třeba nebudu nějaká otupělá?
@Crazysis píše:
No jsem momentálně hodně ve stresu…ale i kvůli toho že nespímČaj budu užívat pravidelně, ale chci se zeptat jestli ho můžu pít i přes den? Jestli třeba nebudu nějaká otupělá?
ne to nebudeš, po meduňce ne, jsou i silnější bylinky, třeba třezalka, ta by Ti taky mohla pomoct pokud chceš vyloženě bylinky, ale s tou opatrně, ta je ve větších dávkách už otupující ![]()
@Lizzi píše:
ne to nebudeš, po meduňce ne, jsou i silnější bylinky, třeba třezalka, ta by Ti taky mohla pomoct pokud chceš vyloženě bylinky, ale s tou opatrně, ta je ve větších dávkách už otupující
No tak lepší než léky, ty když jsem si vzala, krásně se mi spalo ale byla jsem mimo celý den
Tak děkuju budu pít meduňku třeba 3krát denně. Snad se konečně vyspím
@Crazysis píše:
No tak lepší než léky, ty když jsem si vzala, krásně se mi spalo ale byla jsem mimo celý denTak děkuju budu pít meduňku třeba 3krát denně. Snad se konečně vyspím
zkus klidně i tu třezalku, ale té míň
@Lizzi píše:
zkus klidně i tu třezalku, ale té míň
Zkusím a tu meduňku můžu pít vícekrát denně? Nic se mi nestane?
@Crazysis píše:
Zkusím a tu meduňku můžu pít vícekrát denně? Nic se mi nestane?
u meduňky se Ti nic nestane, pokud budeš cítit únavu, ospalost bude to pravděpodobně z toho
Ahoj včera sjem si koupila medunkový čaj abych se konečně vyspala a uklidnila…chodíms pát v 10 večer ale pořádně usnu až v pět ráno…jinak se jen převaluju nebo se co pul hodiny budím…čaj mi pomohl na trávení a to úžasně jenže se spaním to nebylo ani o trošku lepší