Meduňkový čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Crazysis
25.5.13 12:13

Meduňka

Ahoj včera sjem si koupila medunkový čaj abych se konečně vyspala a uklidnila…chodíms pát v 10 večer ale pořádně usnu až v pět ráno…jinak se jen převaluju nebo se co pul hodiny budím…čaj mi pomohl na trávení a to úžasně jenže se spaním to nebylo ani o trošku lepší

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
25.5.13 12:36
@Crazysis píše:
Ahoj včera sjem si koupila medunkový čaj abych se konečně vyspala a uklidnila…chodíms pát v 10 večer ale pořádně usnu až v pět ráno…jinak se jen převaluju nebo se co pul hodiny budím…čaj mi pomohl na trávení a to úžasně jenže se spaním to nebylo ani o trošku lepší

bylinky potřebují čas a pravidelnost, aby zabraly. Pokud je ale příčina nespavosti třeba ve stresu nebo v nějaké psychické podstatě, tak bylinky spíš zklidní, ale problém nevyřeší..

• Citovat
  • Upravit
Crazysis
25.5.13 12:40

No jsem momentálně hodně ve stresu…ale i kvůli toho že nespím :( Čaj budu užívat pravidelně, ale chci se zeptat jestli ho můžu pít i přes den? Jestli třeba nebudu nějaká otupělá?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
25.5.13 12:43
@Crazysis píše:
No jsem momentálně hodně ve stresu…ale i kvůli toho že nespím :( Čaj budu užívat pravidelně, ale chci se zeptat jestli ho můžu pít i přes den? Jestli třeba nebudu nějaká otupělá?

ne to nebudeš, po meduňce ne, jsou i silnější bylinky, třeba třezalka, ta by Ti taky mohla pomoct pokud chceš vyloženě bylinky, ale s tou opatrně, ta je ve větších dávkách už otupující :-)

• Citovat
  • Upravit
Crazysis
25.5.13 12:44
@Lizzi píše:
ne to nebudeš, po meduňce ne, jsou i silnější bylinky, třeba třezalka, ta by Ti taky mohla pomoct pokud chceš vyloženě bylinky, ale s tou opatrně, ta je ve větších dávkách už otupující :-)

No tak lepší než léky, ty když jsem si vzala, krásně se mi spalo ale byla jsem mimo celý den :D Tak děkuju budu pít meduňku třeba 3krát denně. Snad se konečně vyspím

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
25.5.13 12:45
@Crazysis píše:
No tak lepší než léky, ty když jsem si vzala, krásně se mi spalo ale byla jsem mimo celý den :D Tak děkuju budu pít meduňku třeba 3krát denně. Snad se konečně vyspím

zkus klidně i tu třezalku, ale té míň

• Citovat
  • Upravit
Crazysis
25.5.13 12:48
@Lizzi píše:
zkus klidně i tu třezalku, ale té míň

Zkusím a tu meduňku můžu pít vícekrát denně? Nic se mi nestane?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
25.5.13 13:00
@Crazysis píše:
Zkusím a tu meduňku můžu pít vícekrát denně? Nic se mi nestane?

u meduňky se Ti nic nestane, pokud budeš cítit únavu, ospalost bude to pravděpodobně z toho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510