Meduňkový čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1031
11.2.12 06:52

MEDUŇKOVÝ ČAJ

AHOJKY,včera jsem koupila meduňkový čaj Megafyt,chci zkusit,jestli nepomůže malému se spankem(tím pádem mi se po XX měsících vyspat :D ).No jenže jsem si teda všimla,že je tam psáno od 12 let..myslíte,že mu fakt nemůžu dávat třeba jen odpoledne nějakých 200ml.??díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
11.2.12 07:44

Mě doktorka doporučila na usínání heřmánkový na zklidnění.U meduňky nevím, ale to složí i mě :)

• Citovat
  • Upravit
1031
11.2.12 07:46

a zabírá ten heřmánkový?jinak díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.2.12 08:40
peprle píše:
a zabírá ten heřmánkový?jinak díky za tip :)

Nějak jsem v žádném čaji neviděla rozdíl, jestli byl heřmánkový nebo jiný.
Ale teĎ jsem koukala máme granulovaný čaj od hippu od 4.měsíce a jeden je heřmánkový a druhý meduňkový, tak myslím, že ten meduˇkový můžeš zkusit.

• Citovat
  • Upravit
54
11.2.12 09:08

Jsou čaje na klidné spaní pro děti tuším 6 měsícu.Měli jsme od Lerosu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.12 08:34

chtela bych se zeptat, zda se muze medunkovy caj v tehotenstvi? jsem v 8tt

• Citovat
  • Upravit
787
8.4.12 10:41

já ho piju celé těhotenství a hodlám i při kojení,třeba bude malý klidnější.Heřmánek nesnáším,je sladký sám o sobě:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
31.8.12 13:10

Pěstujete někdo medunku? Já si dycky kupovala čaj ale ted jsem si říkala když byla příležitost že si raděj koupím abych měla čertsvou ale zkoušela jsem si dělat čaj ale nevím možná jsem tam toho měla málo ale bylo to takové slabé ale jinak voněl pěkně to jo ale nevím kolik toho by tam mělo na ten šálek být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
31.8.12 13:13
@cukratko33 píše:
Pěstujete někdo medunku? Já si dycky kupovala čaj ale ted jsem si říkala když byla příležitost že si raděj koupím abych měla čertsvou ale zkoušela jsem si dělat čaj ale nevím možná jsem tam toho měla málo ale bylo to takové slabé ale jinak voněl pěkně to jo ale nevím kolik toho by tam mělo na ten šálek být.

Ahoj, já rozhodně meduňku jedině svou, na šálek dávám vždycky 3 lístky meduňky a 2 lístky máty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
31.8.12 13:18

@lecka to je nějaké divné já dala na šálek víc a stejně to nebylo ono. Já jsem to zalila vodou vařící a nechala to stát tak 10min je to tak správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
31.8.12 13:53
@cukratko33 píše:
@lecka to je nějaké divné já dala na šálek víc a stejně to nebylo ono. Já jsem to zalila vodou vařící a nechala to stát tak 10min je to tak správně?

Jj dám do hrnečku lístky a pak odstát vyndat a pít. V každém případě chuť nebude nikdy tak intenzvní jako u umělých krabičkových čajů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
31.8.12 14:04

@cukratko33 ja mela medunku svoji ze zahrady a paradni, nesrovnatelny s kupovanym, ale listku treba 10, nebo i 15 mensich a to byla dobrota, a s matou jak pise vejs lecka, tak to je jeste lepsi ;)

• Citovat
  • Upravit
9734
31.8.12 15:57

No já k tomu čuchám a voní to pěkně ale ted jsem si zkoušela ještě udělat další a dala tam toho víc tak uvidíme jaký to bude a máte to v květináču a nebo na zahrádce a jestli tomu nedáváte nějaký hnojivo nebo výživu a taky já tam teda nedávám jen ty lístky jsem to ustříhla i stím celý a ještě bych se chtěla zeptat zda to potom obroste když to tahle stříhám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
31.8.12 16:07

Na baráčku ji mám v záhonu, a ve městě klasicky květináč na okně každopádně nehnojím ani jedno. Ostříhat se neboj doma klidně ostříhám i 2/3 a ona krásně doroste:-) Jinak čerstvou dávám jen lístky ale jinak suším klasicky celý i se stonkem takže ani do čaje se s tím nepárám a hodím vždy celé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
4.10.12 14:09

Chtěla jsem se zeptat když jsou ty lístky takové jakoby hnědé jestli je to z přelití a nebo ze slunka? Nemám ji dlouho ale vypadá že asi odejde a to mě štve ale ještě ted šance je že bych ji zachránila ale nevím už co dělat aby byla zase ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí