Měkká prsa mimo těhotenství

3
12.7.18 13:20

Měkká prsa mimo těhotenství

Ahoj, je mi 21 let a velmi mne trápí měkká prsa, jsou jako pudink a často jsou až tak měkká jako by v nich byla voda a jako bonus mi ještě povisnou a mění neustále tvar a velikost. Mám D ale někdy se mi zmenší i o půl čísla. Někdy se však dají do normálu, jsou vcelku pevné a hezky drží ale je to jen na chvíli. Nevíte prosím vás co s tím? Těhotná opravdu nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5500
12.7.18 13:28

Normální změny během cyklu. Prsa jsou měkká normálně, je to z většiny tuk. A D nijak nepopisuje velikost, bez uvedení obvodu, takže doporučuju se změřit, jestli vůbec nosíš správnou podprsenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.18 13:40

Toto se mi děje nezávisle na cyklu. Podprsenku nosím správnou takovou která mi pěkně sedí, drží tvar a mám i silnější ramínka. Samozřejmě je přirozené že se prsa během cyklu mění ale nevím proč se mi to děje až tak abnormálně. Rozdíly jsou opravdu velmi viditelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
12.7.18 14:25
@Neela2 píše:
Ahoj, je mi 21 let a velmi mne trápí měkká prsa, jsou jako pudink a často jsou až tak měkká jako by v nich byla voda a jako bonus mi ještě povisnou a mění neustále tvar a velikost. Mám D ale někdy se mi zmenší i o půl čísla. Někdy se však dají do normálu, jsou vcelku pevné a hezky drží ale je to jen na chvíli. Nevíte prosím vás co s tím? Těhotná opravdu nejsem.

Uz zase troll :roll: uz aby ty prazdniny skoncily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.18 14:41
@TopSecret píše:
Uz zase troll :roll: uz aby ty prazdniny skoncily.

Promiň te ale chci jen radu, tip zda s tím někdo nemá zkušenosti popř jak to daná osoba řešila. Byla jsem i na vyšetření prsu a nic mi nenašli ale ty problémy jsou čím dál horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí