Calgel před zubařem?

Anonymní
11.7.18 12:13

Calgel před zubařem ?

Zdravím :) dneska jdu k zubaři na opravu předního zubu… Už minule jsem byla a když mi píchal injekci na umrtvení děsně jsem vyvadela (bolelo mě to, ale šíleně) a napadlo mě zkusit calgel aby mi ty dásně „umrtvil“ a vpich tolik nebolel… Co myslíte? Zkoušel to někdo? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8488
11.7.18 13:03
@Anonymní píše:
Zdravím :) dneska jdu k zubaři na opravu předního zubu… Už minule jsem byla a když mi píchal injekci na umrtvení děsně jsem vyvadela (bolelo mě to, ale šíleně) a napadlo mě zkusit calgel aby mi ty dásně „umrtvil“ a vpich tolik nebolel… Co myslíte? Zkoušel to někdo? Děkuji :)

Tak to ti leda pichnul do nervu? Jinak ten vpich obecne moc neboli (jestli nejsi petilete dite).

Calgel bych urcite nedavala, bala bych se, ze to bude reagovat s tou umrtvovaci latkou, nelajzla bych si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 13:08

@Limi123 já nevím ,ale když mi tam tu injekci dával děsně jsem se prohybala a málem.jsem mu tu ruky vyrvala ven z pusy :zed: fakt to bolelo :( a mám šílený strach tam dneska zase jít :/ práce pak byla ok nic jsem necítila ale ten vpich byl šílený :,(

• Citovat
  • Upravit
8488
11.7.18 13:38
@Anonymní píše:
@Limi123 já nevím ,ale když mi tam tu injekci dával děsně jsem se prohybala a málem.jsem mu tu ruky vyrvala ven z pusy :zed: fakt to bolelo :( a mám šílený strach tam dneska zase jít :/ práce pak byla ok nic jsem necítila ale ten vpich byl šílený :,(

A to byla tva prvni injekce u zubare? Ona totiz opravdu vetsinou neboli, tos musela mit nejakou extra smulu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 13:39

@Limi123 nebyla právě . . . U bývalého zubaře jsem necítila nic :think: asi špatný zubař nebo nevím :roll:

• Citovat
  • Upravit
8488
11.7.18 13:39
@Anonymní píše:
@Limi123 nebyla právě . . . U bývalého zubaře jsem necítila nic :think: asi špatný zubař nebo nevím :roll:

Spis se zrovna nejak blbe trefil, rekla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 13:44

@Limi123 no uvidím dneska :roll:

• Citovat
  • Upravit
3099
11.7.18 15:44

Si zkus rict i o umrtveni toho vpichu. Moje zubarka na to mela takovej tyrkysovej sprejik, kterj to misto jakoby podchladil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.7.18 16:05

u těch předních zubů to asi obecně bolí :( byla jsem na tom vloni a měla jsem hrozné nutkání kýchat, paní zubařka říkala, že u toho chlapi brečí :) :lol: tak snad to bylo dneska lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8488
11.7.18 18:27

Tak jake to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.18 08:21

Přežila jsem to :mrgreen: řekla jsem si o ten sprej a necítila skoro nic :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex