Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravímdneska jdu k zubaři na opravu předního zubu… Už minule jsem byla a když mi píchal injekci na umrtvení děsně jsem vyvadela (bolelo mě to, ale šíleně) a napadlo mě zkusit calgel aby mi ty dásně „umrtvil“ a vpich tolik nebolel… Co myslíte? Zkoušel to někdo? Děkuji
Tak to ti leda pichnul do nervu? Jinak ten vpich obecne moc neboli (jestli nejsi petilete dite).
Calgel bych urcite nedavala, bala bych se, ze to bude reagovat s tou umrtvovaci latkou, nelajzla bych si to.
@Limi123 já nevím ,ale když mi tam tu injekci dával děsně jsem se prohybala a málem.jsem mu tu ruky vyrvala ven z pusy
fakt to bolelo
a mám šílený strach tam dneska zase jít :/ práce pak byla ok nic jsem necítila ale ten vpich byl šílený ![]()
@Anonymní píše:
@Limi123 já nevím ,ale když mi tam tu injekci dával děsně jsem se prohybala a málem.jsem mu tu ruky vyrvala ven z pusyfakt to bolelo
a mám šílený strach tam dneska zase jít :/ práce pak byla ok nic jsem necítila ale ten vpich byl šílený
A to byla tva prvni injekce u zubare? Ona totiz opravdu vetsinou neboli, tos musela mit nejakou extra smulu…
@Limi123 nebyla právě . . . U bývalého zubaře jsem necítila nic
asi špatný zubař nebo nevím ![]()
@Anonymní píše:
@Limi123 nebyla právě . . . U bývalého zubaře jsem necítila nicasi špatný zubař nebo nevím
Spis se zrovna nejak blbe trefil, rekla bych…
Si zkus rict i o umrtveni toho vpichu. Moje zubarka na to mela takovej tyrkysovej sprejik, kterj to misto jakoby podchladil.
u těch předních zubů to asi obecně bolí
byla jsem na tom vloni a měla jsem hrozné nutkání kýchat, paní zubařka říkala, že u toho chlapi brečí
tak snad to bylo dneska lepší ![]()
Přežila jsem to
řekla jsem si o ten sprej a necítila skoro nic ![]()
Zdravím
dneska jdu k zubaři na opravu předního zubu… Už minule jsem byla a když mi píchal injekci na umrtvení děsně jsem vyvadela (bolelo mě to, ale šíleně) a napadlo mě zkusit calgel aby mi ty dásně „umrtvil“ a vpich tolik nebolel… Co myslíte? Zkoušel to někdo? Děkuji