Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja bych sla rovnou na orl-usni,nosni,krcni,tam mivaji taky pohotovost,aspon u nas.
Z dospělácké tě nevykopnou. Nicméně údajně by to mělo být dle toho, jestli docházíš k pediatrovi, či už máš lékaře pro dospělé. Kdyby to bylo něco vážnějšího, tak by si měla spadat do devatenácti snad ještě pod dětskou hospitalizaci.
@pikola
No jelikoz uz to mam od vcerejska, tak si nejsem jista.. mam 39 teplotu a ne a ne klesnout..
@Anonymní píše:
@pikola
No jelikoz uz to mam od vcerejska, tak si nejsem jista.. mam 39 teplotu a ne a ne klesnout..
a proč jsi nešla ráno ke svému mudr ?
Registrace u praktického lékaře pro děti a dorost bude automaticky zrušena v měsíci, ve kterém dosáhnete věku 19 let.
Jsi pořád dítě a tomu odpovídá i Tvůj dotaz.
Příspěvek upraven 10.07.18 v 15:54
@Anonymní píše:
@ka2ka
Protoze jsem mimo svuj domov
no stejně se obrň ![]()
@Kriss Tina píše:
Jdi na Orl stejně tě tam pravděpodobně přesměrujou…
ani bych neřekla, ORL je na speciálnější problémy než nějakou virozu nebo angínu.
@vokishka píše:
ani bych neřekla, ORL je na speciálnější problémy než nějakou virozu nebo angínu.
fakt jí pošlou na orl, když jsme byli s malým na pohotovosti, tak bolesti krku tam posílali
@ka2ka píše:
fakt jí pošlou na orl, když jsme byli s malým na pohotovosti, tak bolesti krku tam posílali
to slyším prvně, vždyť pediatr taky neposílá na ORL s běžnou bolestí v krku.
Ahoj! Mam dotaz
Boli me v krku, nemuzu ani polykat a muj dotaz zni, kdyz je mi 18 musim na pohotovost pro deti či dospělí? 18 mi je par dni.. dekuji vsem