Akupunktura, závratě

30
10.7.18 13:31

Akupunktura, zavrate

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s akupunkturou? Nejake vedlejsi ucinky? A jestli vam to treba pomohlo… myslite ze to muze vylecit zavrate od krcni patere? Dekuju za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
10.7.18 13:34
@Lindi96 píše:
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s akupunkturou? Nejake vedlejsi ucinky? A jestli vam to treba pomohlo… myslite ze to muze vylecit zavrate od krcni patere? Dekuju za odpovedi :kytka:

Mně nepomohla, přestože jsem šla na doporučení příbuzných, kteří by na ni přísahali. Žádné vedlejší účinky nikdo neměl, prostě u mě jen bez výsledku.

• Citovat
  • Upravit
1638
10.7.18 13:37

Mě pomohla, dělala mi to ortopedička s osvědčením na akupunkturu. Napíchala mi 6 jehel na každou stranu kolem krční páteře, druhý den mi bylo ještě hůř na což mě upozornila a další den jsem se vzbudila a jak když mávne kouzelným proutkem, bylo po bolesti. Závratě jsem měla taky. Nevěřila jsem tomu. P.S vpichy nebolí, jen mírně tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.7.18 13:46
@ančapepča píše:
Mě pomohla, dělala mi to ortopedička s osvědčením na akupunkturu. Napíchala mi 6 jehel na každou stranu kolem krční páteře, druhý den mi bylo ještě hůř na což mě upozornila a další den jsem se vzbudila a jak když mávne kouzelným proutkem, bylo po bolesti. Závratě jsem měla taky. Nevěřila jsem tomu. P.S vpichy nebolí, jen mírně tlačí

A mela jsi zavrat nonstop, nebo jen obcas? Ja i jakoby divne vidim, ale prectu vse bez problemu a zavrat je spis takova, ze se mi houpe podlaha pod nohama. Kez by mi to pomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.7.18 14:08

Ahoj, na aktivaci akupunkturních bodů chodím v rámci akupresury i preventivně. Mám vyzkoušeno a pomáhá, jen musíš najít odborníka. Určitě doporučuji. Vedlejší účinky jako takové nejsou ale může se ti stát, že budeš mít zvýšenou teplotu, chlad apod. to vše je ale v rámci procesu. Silnou závrať by jsi mohla nejspíš mít, že došlo k nějaké blokaci, takže znovu tam. Jinak díky, že tam taky někdo chodí, snad bude víc takových :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
10.7.18 14:23

@Lindi96 Nonstop ne, někdy to bylo lepší a někdy se mi točila hlava a měla jsem tu závrať. Koupila jsem si ten masážní límec a pravidelně masíruju + protahování krčních svalů cvikem, nemám moc čas chodit na masáže tak to zkouším takhle a zatím docela dobrý. Zkus tu akupunktru, snad ti to pomůže. Krční pátěř umí být pěknej prevít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.7.18 14:41
@Space píše:
Ahoj, na aktivaci akupunkturních bodů chodím v rámci akupresury i preventivně. Mám vyzkoušeno a pomáhá, jen musíš najít odborníka. Určitě doporučuji. Vedlejší účinky jako takové nejsou ale může se ti stát, že budeš mít zvýšenou teplotu, chlad apod. to vše je ale v rámci procesu. Silnou závrať by jsi mohla nejspíš mít, že došlo k nějaké blokaci, takže znovu tam. Jinak díky, že tam taky někdo chodí, snad bude víc takových :hug:

Ja mam motanici nejspis prave od krcni patere… po nahrati krku to trosku povoli, ale i tak se citim vzdy slaba a jakoby divne vidim… ve ctvrtek jsem objednana na tu akupunkturu primo k doktorovi tak uvidime… je to des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.7.18 21:12

@Lindi96 tak atˇ je vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.9.23 15:52

@Lindi96 dobry den, vim, ze uz je to starsi prispevek. Ale chtela jsem se zeptat, zda Vam ta akupunktura pomohla? Mam ty same problemy, zavrate, jakoby houpani, bolest zad, hlavy, rozmazane videni, pocit slabosti :? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí