Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může to být od krční páteře, může to být i srdeční onemocnění. Tohle bych nepodceňovala, šla bych k doktorovi. Pro jistotu.
Zablokovany zebra. Mela jsem, v jednom okamziku jsemm myslela, ze mam infarkt ![]()
Bez na fyzio.
Manzelovi brnely prsty, bolelo ho bricho v jednom miste. Vse ma od ramena se kterym si hnul pri autonehode
Fyzioterapeut pomuze. Mne od patere busilo srdce, tachykardie nekolik let. Delali ze me psychicky labilni, stacilo zajit 2× na protazeni k fyzio a mam klid.
Taky se mi to někdy stane. Dělají to zablokovaná žebra a špatná rotace hrudní páteře. Příčinou bývá stres
Já při stresu cítím jak mi tuhnou svaly a přesně vím co bude následovat. Chce to hlavně klid a zajít na fyzioterapii. Držím palce ať to brzo přejde
Ahoj, tak jak to dopadlo? Ja už dva dny mám bolest u srdce, levé ruky a pod levou lopatkou
číst na internetu příznaky infarktu mi moc nepomohlo a spíš jsem ještě víc na nervy
díky moc ![]()
Je to opravdu od zad???
@Ou Takže kdyby to bylo něco vážného tak bych už nejspíš byla u doktora že? Pořád tahám na ruce mladší dceru, jsem pres měsíc v jednom kole ve stresu protože děti jsou neustále nemocný atd…a teď mi začalo tohle 🙈
@Sarka334 píše:
Ahoj, tak jak to dopadlo? Ja už dva dny mám bolest u srdce, levé ruky a pod levou lopatkoučíst na internetu příznaky infarktu mi moc nepomohlo a spíš jsem ještě víc na nervy
díky moc
Je to opravdu od zad???
Od jisté doby bolest a brnění levé ruky nepodceňuju. Jeden podcenil a umřel na infarkt. Sorry, že o vánocích, ale na tohle jsem háklivá. Tenhle příznak beru za zásadní, ne jak zarostlý chlup ve vedlejší diksusi.
@Kockazvysocan je mi 27,myslím že na jednu stranu mám dost času na infarkt. Ale zase věk nehraje roli já vím. Ale když už to trvá takovou dobu??
@Sarka334 píše:
@Kockazvysocan je mi 27,myslím že na jednu stranu mám dost času na infarkt. Ale zase věk nehraje roli já vím. Ale když už to trvá takovou dobu??
Tak se neptej na netu, píšu svou zkušenost. Mě je to jedno ![]()
@Sarka334 píše:
Teď jsem zrovna četla že teď v zimě přibývá infarktů že stresů z Vánoc. Ale kdyby to byl fakt infarkt nejspíš už by si sem nepsala. Typuju hrudní páteř.
@Kacetka954 z vánoc to není, ty popravdě letos neřeším. Spus z toho že jsou děti neustále nemocný, syn byl v nemocnici a teď jsme taky všichni nemocný. Celý měsíc stojí za prd
nechci letět a obtěžovat je v nemocnici
Zkusím aby mi to chlap namazal snad to pomůže ![]()
@Kacetka954 píše:
Teď jsem zrovna četla že teď v zimě přibývá infarktů že stresů z Vánoc. Ale kdyby to byl fakt infarkt nejspíš už by si sem nepsala. Typuju hrudní páteř.
tohle bohužel není pravda. A už vůbec ne u žen, ženy ho v mnohem větším % přejdou víceméně bez povšimnutí. Nejsem zdravotník, jen mám zkušenost z velice blízké rodiny, proto radím nepodceňovat. Nechci v žádném případě stresovat, ale radši varuju.
potrebuji radu, názor nebo aspon zjistit co by to mohlo být a nebo jestli to taky někdo nemá.
Jsem ve velmi stresovém období, ale to jsme všechny, ja vím. Jen posledni týden mam vetsi bolesti u srdce, a bolest leve ruky.
Obcas v ni jen brni, nekdy s ni nemohu ani pohnout. Srdce neboli pri nadechu nebo vydechu, ale pořád, v kuse jakoby mi na nej nekdo polozil dve kila brambor. V ruce mam křeče a mravence a nedam ji uplne v pěst.

Bude lepsi navstivit doktora? Nebo jen nějaký odpocinek? A nevite co by to mohlo byt? Moc dekuju za odpovědi