Slabost v nohou

30
10.7.18 17:44

Slabost v nohou

Muze byt temer neustala slabost hlavne v nohou od krcni patere? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
650
10.7.18 17:54

Na co tolik diskuzí? Vše jde napsat v jedné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.7.18 18:26
@dada85 píše:
Na co tolik diskuzí? Vše jde napsat v jedné

Bohuzel jsem tu nova a nevim jak se obnovuje tema :think: a prislo mi ze kdyz jsem to napsala do jedne diskuze, tak na konretne slabost v nohou nikdo nereagoval 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
10.7.18 18:31

@Lindi96 Ahoj, já ti chtěla napsat, ale přišlo mi, že v minulém tématu řešíš hlavně závratě, které nemám, tak jsem tam nechtěla tahat slabost nohou, ale zrovna tu mám dost velikou. Ale i rukou a celého těla. Byla jsem na neurologii, kde mi Dr. předepsala Magnosolv, že mám zvýšenou nervosvalovou dráždivost a poslala mě na EMG, ale tam jdu až za měsíc. S krční páteří mám také problémy, ale jestli to může souviset se slabostí nohou tedy nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.7.18 18:37
@Lollitka píše:
@Lindi96 Ahoj, já ti chtěla napsat, ale přišlo mi, že v minulém tématu řešíš hlavně závratě, které nemám, tak jsem tam nechtěla tahat slabost nohou, ale zrovna tu mám dost velikou. Ale i rukou a celého těla. Byla jsem na neurologii, kde mi Dr. předepsala Magnosolv, že mám zvýšenou nervosvalovou dráždivost a poslala mě na EMG, ale tam jdu až za měsíc. S krční páteří mám také problémy, ale jestli to může souviset se slabostí nohou tedy nevím.

A jak s tim fungujes? Ja vim ze mam s timhle problem ujit i kilak, natoz normalne fungovat :( magnezko mam taky doporucene, ale nezabira… z ceho ti zacala ta slabost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
10.7.18 18:44

@Lindi96 Já magnézko beru týden, na neurologii jsem byla minulé pondělí. Zatím slabosti pořád stejné a křeče také. Já to prý mám asi z toho, že jsem hned po dobrání ATB opět začala chodit do fitka a nedala si pauzu. Teď nemám vůbec sílu cvičit a strašně mě to trápí. Mám mít klidový režim, ale nevím, jak dlouho. Ale u mě to jinak asi dost hází i na psychiku, protože se léčím na psychiatrii, tak nevím :-(, každopádně mi nejde se toho zbavit. Jak dlouho to máš ty? Co ti na to řekli na neurologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.7.18 18:57
@Lollitka píše:
@Lindi96 Já magnézko beru týden, na neurologii jsem byla minulé pondělí. Zatím slabosti pořád stejné a křeče také. Já to prý mám asi z toho, že jsem hned po dobrání ATB opět začala chodit do fitka a nedala si pauzu. Teď nemám vůbec sílu cvičit a strašně mě to trápí. Mám mít klidový režim, ale nevím, jak dlouho. Ale u mě to jinak asi dost hází i na psychiku, protože se léčím na psychiatrii, tak nevím :-(, každopádně mi nejde se toho zbavit. Jak dlouho to máš ty? Co ti na to řekli na neurologii?

Tak po tech antibiotikach a vitoze je mozne ze budes jeste par tydnu oslabena, moje mamka je po antibiotikach vzdycky hotova - slabost v celem tele, jakoby bez energie, ale to asi zalezi na cloveku, nekomu to nedela nic a nekoho to fakt strasne oslabi… ja verim ze se ti to brzo spravi… treba by na to zabraly i probiotika? A pokud nemas vylozene jine problemy, viz ty zavrate… tak to bude urcite dobre :hug: ja uz to mam tretim rokem, lezela jsem po dobu 2 mesicu kazdy den zkroucena ve vlaku a neco jsem si asi uskripla… no a zacala mi slabost, zavrate… na neuru vsechno ok, ekg apod. Taky… na psychiatrii jsem byla take na doporuceni neurologa, ale tam me po tech 3 dnech propustili, ze je to pry od patere… uz jsem z toho jelen… chci zkusit tu akupunkturu, pristi tyden mam rehabilitace a za 3 tydny druhou prohlidku u osteopata… tak jsem zvedava, ale po trech letech uz je clovek fakt vystavenek… hlavne je mi 21, tak to nechapu :lol: citim se jak v duchodu, ba ne hur. Budu drzet palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
10.7.18 19:38

@Lindi96 To máš už 3 roky a na rehabky půjdeš teprve teď? Já mám se zády problémy od dětství, chodila jsem na rehabky už x-krát. Snad půjdeš k dobrému fyzioterapeutovi, aby ti pomohl, i když pak to chce i cvičit doma. A osteopat dělá co? A můžu se zeptat, kde jsi byla na psychiatrii? Já právě po ATB nikdy oslabená nejsem, dobrala jsem je v květnu, pak jsem normálně asi 3 týdny chodila cvičit a pak najednou strašné slabosti na lekci, neměla jsem sílu ani docvičit. Ale není to poprvé, už jsem ty slabosti měla od ledna do března, pak chvíli klid a pak znovu. A ve tvém věku se mi rozjela panická porucha a asi týden jsem téměř ochrnula na nohy, nemohla jsem dojít ani na wc. Takže jsem z toho také nešťastná, protože sport miluji a nechci bez něj být a nevím, co mám udělat proto, aby slabosti nebyly. Tak také moc držím palce, ať se ti to zlepší, je to fakt nepříjemné (závratě tedy naštěstí nemám, ale umím si to představit, já hodně somatizuji a mám z psychiky různé tělesné problémy - a tobě na psychiatrii nepřišli na to, že by to mohlo být z psychiky? U tebe je příčina v páteři?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.7.18 20:04

[ @Lollitka
No byla jsem na zacatku na rehabilitaci, ale asi jen 3×, protoze me 40min nahrivali lampou a 5 min trochu promasirovali a ukazali asi dva cviky… pak jsem se s tim pokusila nejak smirit a bylo to i takovy snesitelnejsi ty zavrate, normalne jsem pracovala apod, ikdyz obcas to na me proste prislo a uvedomovala sem si ty zavrate.. a jindy si zas rikala ze to trebanodezni samo… ale pred rokem jsem se odstehovala za rodicema do nemecka a pred asi 3 mesici jsem jela na vikend do cech a kdyz jsem prijela zpet do nemecka, tak jsem nemohla vystoupit z auta, muj znamej kterej me vezl me musel vynest v narucich az ke dverim, protoze me se vsechno absolutne motalo kdyz jsem se postavila, ze jsem nemohla udelat ani krok… myslim si ze to bylo kvuli tomu, ze jsme jeli cca 5 hodin bez prestavky a ja celou dobu sedela zase tak dine, zkroucene a neco si zase udelala s krcni pateri… no des, od ty doby se mi to rozjelo zase hrozne, ze nemuzu ani prscovat, jsem jen doma… kdyz nekam musim tak je mi zle, kdyz si predstavim ze s tou motanici musim nekde courat… na psychiatrii jsem byla tady v nemecku, tam mi psychoterapeutka, psychiatr a doktorka rekli, ze to psychicky nebude, ze je to urcite od patere… doktorka se dokonce chytala za hlavu kdo ze me tam doporucil, ze tam jsem spatne a ze mam zkusit ortopeda znova, rehabky a osteopata ( osteopat je tzv. carodej pres cele lidske telo, neco jako chiropraktik, ale v cr to jeste moc zname neni)… no tak to je zajimavy, ze az takhle po tech 3 tydnech… ale mohla jsi byt stale oslabena po te viroze a jestli jsi vylozene byla hodne aktivni plus treba i trochu vystressovana, tak tomu i verim ze se tohle muze stat, ze budes oslabena… uvidis co ti reknou na tom emg, tak snad to co nejdrive zmizi a budes zase fit :)
A to jsi se nenechala nekam odvezt kdyz jsi takhle nemohla skoro ani chodit? Obcas taky panikarim z toho jak je mi zle… ale to je myslim si zase rozdil, mezi takovou panikou a panickymi ataky a verim ze to musi byt pro tebe desny :( ale na to by snad mely i zabrat prasky? Pokud chces tak mi odpovez do zprav, to bude asi lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
2.6.24 20:11

Ahojky, pokusím se obnovit diskuzi, možná někdo z holek odpoví. Mam to samé, už asi dva měsíce slabost nohou celý den a motání hlavy.Je to takové zvláštní, nevím, zda jsou nohy gumové protože se motam, nebo opačné, motam se dík těm nohám. Mam za sebou krevni odběr na všechno možné, i borelie, chlamydie, štítná, železo atd…Tak stejně kardio, neurologie, ct mozku s kontrastní látkou, ORL, oční. Pristi týden mi začínají fyzioterapie, ale nepociťuji nějaké velké problémy se zády. Jen jsem trošku ztuhlá, cítím občas krk, i bederku ale nic co by se muselo nějak řešit. Holky, jak jste dopadly, jste už v pořádku, co vám pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí