Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky můžete mi někdo vysvětlit tuhle vědu? Test pozitivní druhý den negativní od jine značky 3 dny zpoždění.. bolest podbřišku nemam ale hrozne me boli bradavky mam je nateklé a hodne rudé a to uz mam takhle 20 dnu a pri ms me to boli vždy tyden nebo 5 dnu pred..
na gyndu jsem objednaná az 24.4
Ted jsem odjeta pryč takze další test zkusím ted o víkendu, ale měl to tak někdo podobny a byl nakonec těhotný nebo ne? 😂
@D888 píše: Více
Snad to chápu dobře. Máš 3 dny zpoždění - jeden test pozitivní a druhý je negativní (ale je od jiné značky)? Tak jeden může být falešně +/-, ale nevíme jaký. O víkendu, až budeš zkoušet, by měla být čárka už poměrně dost vidět. Každopádně může dorazit i MS, to asi nikdo z nás nedokáže odhadnout. ![]()
Ahoj, měla bych otázku. 4 dny mi mešká MS tak jsem to den po tom co jsem to nedostala nevydržela a udělala test kde byla opravdu slabounka čárka. Včera jsem si udělala 2 další testy, papirkovy tam byla úplně stejná čárka jako na tom prvním a tyčinkový a tam vypadá čárka takto. Dneska jsem si dělala další ale byli negativní. Myslíte že můžu být těhotná nebo spíš byli testy falešný? děkuji
@D888 a za jak dlouho to odejde s MS? Už 6 dní mi MS mešká, mám tedy v plánu jít v pondělí k doktorce ale co jsem vyčetla tak ta mi s tímhle nijak nepomůže a musím počkat? Já tohle mám poprvé, když jsem měla před 4 roky ducha na testu tak jsem byla těhotná tak tohle úplně nevím🤷♀️
@Vendyy143 bud jeste bude silit nebo se spusti ms. K dr muzes jit jedine opakovane na krev, zda hcg stoupa nebo ne. Na uzv neuvidi nic. Ale muzes to s ni probrat, at si te pohlida kdyby to neodeslo, muzes mit i mimodelozni tehu.
@MonaSun já jsem si právě další test dělala včera s citlivostí 10 a bylo tam úplně bílo tak si nemyslím že by z toho něco bylo 😕
@Vendyy143 vis presne kdy byla ovulace? Spozdeni mit vlastne ani nemusis, pokud se ti posunula ovulace 🤷♀️
@MonaSun jojo tu jsem měla na začátku měsíce, jako nikdy jsem si tohle nějak moc nehlidala ale mám na to aplikaci tak mi to ukazuje přesně a MS jsem měla, až do tohohle měsíce pravidelnou jak hodinky🤷♀️
@Vendyy143 ono prave, ze podle aplikace byt ovulace presna nemusi. Mi se posunula o tyden, kdyz jsem byla nemocna a to aplikace nevi ![]()
@MonaSun já si myslím že jsem ji už měla. Právě že na začátku měsíce mě bolelo břicho, prsa🤷♀️a kdybych ji teprve měla mít tak je možný že bych byla těhotná? Já tohle popravdě nikdy nehlidala takže nevim, u malé jsem si dělala první test 3 dny před MS a byl právě pozitivní ale ovulaci jsem nehlidala nikdy