Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja spinila cca 3 hodky a za 3 dny pidi duch na testu
treba se ti zavrtavaji dvojcata ![]()
U prvního prcka jsem spinila a bylo mi divné, že to na den přestalo a pak zase začalo. Udělala jsem si TT a byl pozitivní. Následně jsem i pár dní krvacela. Gyn. mi nařídila klidový režim a Utrogestan, což pomohlo. Takže těhotenství možné je, ale dokud to nepotvrdil TT nebo krev. testy na Hcg, tak nic není jisté. Muze to být i hormonální porucha, chystá, apod. Držím palce.
@lebonkaa nikdy jsem s ničím problém neměla tak snad to bude třeba uhnizdovani… Já jsem měla klid týden předtím jsem spinila cca hodinku
@Sona73 tu jsem měla min týden poznam to na sobě a pak jsem i přesně takhle spinila (což se mi taky nikdy nestalo že bych spinila při ovu)
Aha, to je ještě dlouhá doba, já tenkrát spinila až v době MS. To Tvé špinění může být praskla cevka, ovulace a potenciálně i uhnizdeni. Nevím jak dlouhý máš cyklus a kdy máš ovulaci, takže těžko soudit. Každopádně uvažovat o těhotenství zatím nelze. ![]()
@lebonkaa ciklus mám cca 33 dní a ovu bývá 14 DC… Uvidíme časem 🙂 jen mě zajímalo jestli to některá tak měla a pak zjistila že je tehu
No na nějaké závěry je ještě hodně brzy,teď fakt těžko říct.
Tak já špinila tak týden před očekávanou MS. Pamatuji si, jak jsem byla ještě naštvaná, že to klidně můžu už mít furt, když teď mi to začne ve dvacátém dnu. ![]()
Děvčata chci se zeptal. Minulý týden jsem jspinila krev na toaletní papíře a na intimce cca 3 kapky pak nic a dnes to samé zase spinim jakoby růžový výtok ale ne čistá krev. U lékaře jsem nedávno byla a žádnou čistí nemám. Měl to někdo taky tak a pak zjistil že je tehu?