Melaton na dobrý spánek, zkušenosti

3581
14.2.19 20:45

@Toma18 já tu zkušenost mám a bohužel nepomohl :( ale záleží na tom, o jaké obtíže se jedná - jestli nemáš žádné větší problémy a jen se chceš např lépe vyspat, tak by zabrat mohl :nevim: stejně jako každý takový bylinný preparát.

Já měla vyloženě poruchu spánku, zkusila jsem snad vše, co na trhu bylo, vždy to zabralo na tři týdny a zase prd :? Nakonec jsem skončila s prášky na předpis, co jsem brala asi čtvrt roku a ty zabíraly skvostně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
463
14.2.19 21:03

@Bídžej mě umřela před dvemi měsíci a něco maminka a ještě stále nejsem fit. Dostala jsem prášky na spaní, krásně zabírají a to beru jen 1/2 tabletky. Snažím se to omezit, ale jde mi to málo, někdy usnu sama bez, někdy se budim a pretrpim to, někdy usnu sama, ale pak se vzbudim a musím si ho vzít později. Beru je ale už druhy měsíc a prý by se to nemělo, tak jsem chtěla zkusit něco přírodního… K doktorce pro jiné půjdu příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
14.2.19 21:48

@Toma18 uprimnou soustrast :( tak to se obávám, že ti melaton nepomůže. Já měla od lékařky Trittico. Je to malá tabletka, co se dá rozložit na tři mini kousky a stačila mi 1/3 a spala jsem 8 hodin. Akorát k tomu nesmíš brát třeba antidepresiva nebo jiné léky (zmiňuji kvůli úmrtí, nevím, jak na tom jsi). A dá se to brát dlouhodobě, což je výhoda :palec: u mě odezněly potíže za cca 3 měsíce a to jsem se s tím trápila skoro 6 let :zed:

Než se dostaneš k doktorce, zkus si koupit spíš spací čaj, načti si spánkovou hygienu a taky můžeš zkusit meditovat. Po takovém traumatu to chce se naučit zklidnit. Je mi líto, že tě to potkalo a držím palce, ať je brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.2.19 22:03

@Bídžej děkuji moc. Jeden den je to lepší, druhy den je to horší, nejhorší je ten spánek. Cítím se unavene, klidne i usnu normálně, ale pak se v noci budim a jsem nervózní a nesva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.21 12:34

Na dobrý spánek si dávám pravidelně kratom v jiných zemích používaný jako nakopávač energie používaný například místo alkoholu nebo kávy. Levně se dá koupit z obchodu kratomlevne. cz Doporučuji ho pro lepší spánek opravdu vyzkoušet, jsem díky němu zase v pohodě a nejsem nervózní. Výborně funguje při depresích, mám to sama vyzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.21 15:32

@Pavlickovaha presne tak, delam to same, je to zazracn aby bylinka ovsem ted nam i zakazali nas Slovensku. A tady jednaji, nechapu absolutne o co jim jde. Alkohol je daleko horsi, tohle je jen prijemna bylinka ktera pomaha a nikdo na ni nikomu neublizuje. Dokonc e jsem dnes sama zalobovala u koordinatorky protidrokove komise, ze mi to pomohlo na panicke ataky a ze doufam, ze to nezakazi ale udelaji z toho potravinovy doplnek. Kdybys chtela tez zatlacit tak email zde vedralova. jarmila@vlada.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí