Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ano muze a 50 ti opravdu byt nemusi. Prechod muze klidne trvat u nekoho i deset let, nez vymizi menstruace a priznaky muzou byt ruznorode, az po smutek, depresise, uzkosti.
Možná projev PMS. Já mám návaly smutku, naprosté marnosti a zbytečnosti. Cítím to na sobě i fyzicky a nedá se s tím vůbec nic dělat. Mně na to pomáhá jedině hormonální jóga. Už to nemám jen týden předem, ale mívám to úplně kdykoliv. Jsem pár let před 50.
@Černá vdova píše:
Možná projev PMS. Já mám návaly smutku, naprosté marnosti a zbytečnosti. Cítím to na sobě i fyzicky a nedá se s tím vůbec nic dělat. Mně na to pomáhá jedině hormonální jóga. Už to nemám jen týden předem, ale mívám to úplně kdykoliv. Jsem pár let před 50.
Nikdy přetím jsem to nemívala, smutný je občas každý, ale mě včera rozplakala reklama na nějaké cereálie
.
@Lenka002 píše:
@Jana525
dík
Neni vubec zac, sama jsem si loni na jare zazila kvuli tomuhle, naproste psychicke peklo a to mne bude v lete teprve 44. Smutek, uzkosti, prestala jsem spat, bolesti kloubu, zacala jsem silene pribirat a taky zadne navaly horka a podobne typicke priznaky, skoncila jsem na par dni na antidepresivech. Nakonec pomohli az prirodni hormony, bez nich nemuzu byt
@Lenka002 píše:
Nikdy přetím jsem to nemívala, smutný je občas každý, ale mě včera rozplakala reklama na nějaké cereálie.
Tak to chápu, že jsi to začala řešit
.
Já už TV moc nesleduju, ale dřív jsem bývala dojatá z reklam s miminky, se štěňátky a koťátky. Občas mě rozsekalo i něco úplně jiného, prostě mazec
.
Mně to trvalo řadu měsíců, než jsem identifikovala svůj problém.
Bolesti kloubů, jéje, já se bála, že začínám mít artrozu jako tchyně.
@Černá vdova
Film ,,Chlapec v pruhovaném pyžamu,, jsem vůbec ani nezačala a tekly mi slzy, když manžel volala ať se jdu dívat, tak jsem zbaběle zalezla s knihou do postele.Vím samozřejmě o čem to je.
Já mám od nepaměti bouřlivou ovulaci a jsem hormonálně rozhozená před ovulací, při ovulaci a při PMS, nejlíp mi je (psychicky) při MS. ![]()
Pomohl mi opravdu Sarapis mensis, mají i druh Sarapisu na přechod…
@Lenka002 píše:
@Jana525Bolesti kloubů, jéje, já se bála, že začínám mít artrozu jako tchyně.
No ja silela, udelali mi krevni testy a ani stopa po artritide ci necem podobnem, u me se k tomu jeste pridalo pracovni vyhoreni a dohromady s tim zacinajicim prechodem vazne chutovka
ted uz se tomu i dokazu trosku smat, ale do smichu mi tedy nebylo
@Lenka002 píše:
@free333
Až bude ještě hůř, tak si budu na balkoně pěstovat marihuanu a péct dobré veselé koláčky do práce ![]()
@free333 píše:
Až bude ještě hůř, tak si budu na balkoně pěstovat marihuanu a péct dobré veselé koláčky do práce