Bolest hlavy, únava, motání

Anonymní
14.2.19 08:31

Bolest hlavy, únava,motani

Ahoj

Potřebuji radu, již týden mi není hej. Cítím se jako tělo bez duše. Taková stále unavená, Nemám k ničemu chuť. Každé ráno mě bolí hlava, (nevím, jestli 5o není způsobené pivem, cca 3 piva), dokonce mi poslední dobou strašně padají vlasy, 2 dny zpátky vyrážka na zádech a prsu, průjem. Který dnes naštěstí ustal. Vůbec tomu nerozumím, přitom se nějak extra nestresuju. Napadlo mě, jestli mi třeba nechybí nějaký vitamín. Strašně bych spala, cítím se fakt unavená. Přitom spím 8 hodin a více.

Nevíte, co by to mohlo být? Nebo prosím o radu, jak se toho stavu zbavit. :oops:

Děkuji, zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
14.2.19 09:15

Běž k lékaři, potřebuješ rozbor krve a podobné věci.
Pro začátek taky přestaň pít alkohol zejména pokud piješ každý večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.2.19 09:52

Nechte si udělat krevní obraz a základni biochemii, mohla by to být anémie . Taky bych přestala pít alkohol v takovém množství,já kdybych si dala 3 piva tak ani nevstanou :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 09:59

@leryl no ono to tím být nemusí, já sice piju, ale max 3 piva, jelikož piju pravidelně, nic to se mnou nedělá (175cm,65kg), prodělala jsem angínu a měsíc se se mnou táhne rýma, jestli to není jen tou rýmou.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
380
14.2.19 10:23

Z rýmu tě může bolet hlava. To dělají dutiny. Ale rozhodně běžte k doktorce a nechte si udělat rozbor krve. Mě začínaly problémy podobně. Postoupila jsem opravdu spoustu vyšetření protože se mi pridavaly další a další tak kdyby se z krve nic nepoznalo a měla jste další problémy klidně mi napište zprávu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí