Měli jste někdy pocit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
24.6.18 20:29

Měli jste někdy pocit?

Zdravím :)

Měli jste někdy pocit, že i když ten člověk se s vámi nestýká ani vám nepíše, že na vás myslí?
Nebo je to jen pocit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1337
24.6.18 20:37

Ano, takové pocity jsem mela uz několikrát. Ja verim na telepatii, kdysi se udajne lide takhle dorozumivali běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.6.18 20:41
@Smudlinka123 píše:
Ano, měla jsem takový, ale jelikož se ani neozve a neukáže, co s tím?
Udělal mi toho tolik že už pochopil, že je lepší mě nechat být. ;)

To jsi napsala hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.6.18 20:47
@Smudlinka123 píše:
Velká životní lekce, děkuji :mavam:

Neni zac. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
24.6.18 20:53

Ten pocit mívám. Kolikrát jdu s malou na hřiště a tam jsou maminky s dětma. S některýma se dám i do řeči. Možná se jim líbím, možná se jim líbí dcerka. Mnohdy jsou ale vdané, což je škoda,jelikož malé chybí máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9016
24.6.18 20:58

Jo, není to pocit, je to fakt. Ale ničemu to nepomůže, pokud se neozve, nemá odvahu, nechce pokořit hrdost.....tak to není k ničemu. Jen k marným představám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.6.18 21:05
@alisekR píše:
Jo, není to pocit, je to fakt. Ale ničemu to nepomůže, pokud se neozve, nemá odvahu, nechce pokořit hrdost.....tak to není k ničemu. Jen k marným představám.
Úplně mi teď tady mluvíte z duse. Jj, je to tak. Mam aspoň ty představy, kdyz ho nemůžu mít.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.18 21:46
@alisekR píše:
@tzipora píše: Úplně mi teď tady mluvíte z duse. Jj, je to tak. Mam aspoň ty představy, kdyz ho nemůžu mít.

Připomíná mi to mě, když mi bylo cca 15 - 18 let. Moc se mi líbil jeden kluk o 3 roky starší. Z mé strany jsem cítila neuvěřitelně krásný, silný pocit k němu, až takový bolestivý. Podvědomě jsem cítila, že to má i on ke mně, ale nikdy mi nic neřekl. Trvalo to několik let. No život šel dál a po pár letech jsme se potkali na nějaké akci a měli trochu upito. Nějakým způsobem jsme si sedli vedle sebe a začali se bavit. Začal mi vyprávět, že mě několik let moc chtěl, ale neovážil se mi to říct, myslel si, že bych ho nechtěla, že na mě furt myslel atd atd. Tak jsem mu vyprávěla, jak to bylo z mé strany a bylo to hrozně smutný, oba jsme věděli, že už to nepůjde vrátit a fakt nám bylo smutno, oběma nám tekly slzy. Takový pocit, že ti uteklo něco, co mělo být, ale nakonec se to nestalo. Oba jsme se tenkrát styděli a neudělali ten první krok. Pokud se ti zakladatelko děje něco podobného, odhod stranou stud a zkus to první, možná na to čeká. Někdy je třeba osudu trošku pomoci. Já si do dneška říkám, jaké by to asi bylo, kdyby… Ale už nemá cenu to řešit, asi to takhle prostě mělo - nemělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.6.18 21:14

Zajímavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
26.6.18 21:17
@Terka22a píše:
Zdravím :)Měli jste někdy pocit, že i když ten člověk se s vámi nestýká ani vám nepíše, že na vás myslí?
Nebo je to jen pocit. :D

Jen jestli to není někdy spíš jen zbožné přání. :)

• Citovat
  • Upravit
1337
26.6.18 21:22

@Nmdl Není to jen zbožné přání. :) Přečti si něco o telepatii? Já třeba kdyz s nekym nemuzu mluvit, to je jedno z jakého duvodu, nemyslim ted pripad, kdy bychom byli rozhadani, tak s nim mluvím v duchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.6.18 22:01

Tyjo nová vývojová úroveň lidstva! No byla to otázka času s těmi drahými tarify v Česku a ani dobíjet to člověk nemusí. Já chci taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí