Meloun a stolice

Anonymní
22.6.21 12:50

Meloun a stolice

Ahoj chci se zeptat, včera jsem jedla meloun a včera jsem měla ve stolici i dnes takové červené kousky nebo takové duzinky bylo to ploché myslete že by to mohlo být z melounu? Včera jsme ho měla dost a před tím jsem nic takovýho neměla děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
22.6.21 12:55

Zřejmě jo, hlavně pokud jsi třeba „hltala“ a pořádně nekousala :mrgreen: To bude podobný jako u mimin po banánu :mrgreen: Já třeba po melounu strašně lítám… Prostě když nemůžu v létě jít, tak meloun to jistí. Ono to pak tím zažíváním proletí, nestihne se to strávit a pak to vypadá, jak to vypadá :mrgreen: :mrgreen:
Ježiš, tohle je zase téma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 13:26
@Taka píše:
Zřejmě jo, hlavně pokud jsi třeba „hltala“ a pořádně nekousala :mrgreen: To bude podobný jako u mimin po banánu :mrgreen: Já třeba po melounu strašně lítám… Prostě když nemůžu v létě jít, tak meloun to jistí. Ono to pak tím zažíváním proletí, nestihne se to strávit a pak to vypadá, jak to vypadá :mrgreen: :mrgreen:
Ježiš, tohle je zase téma :mrgreen: [/c

Já ho hrozně hltala, protože jsem ho neměla dlouho a taky jsem měla hlad :lol: :lol: :lol: ale jistota je jistota právě jestli má někdo zkušenosti a jestli jít k doktorovi jsem hrozný plasan :? :P

• Citovat
  • Upravit
9166
22.6.21 13:37

Ano, z melounu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 13:38

@pannda děkuji za uklidnění 😄

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.21 13:41

@pannda já jsme asi před týdnem měla jeden prujem asi z hladovění, byli tam hleny atd ridci a druhý den mě to svědčilo a bolelo a stolice už byla lepší ale byl tam hlen s trochou krvi který v ten den skončil takže teď jsem se bála že je to něco hroznyho protoze meloun je voda jen :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová