Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zřejmě jo, hlavně pokud jsi třeba „hltala“ a pořádně nekousala
To bude podobný jako u mimin po banánu
Já třeba po melounu strašně lítám… Prostě když nemůžu v létě jít, tak meloun to jistí. Ono to pak tím zažíváním proletí, nestihne se to strávit a pak to vypadá, jak to vypadá
![]()
Ježiš, tohle je zase téma ![]()
@Taka píše:
Zřejmě jo, hlavně pokud jsi třeba „hltala“ a pořádně nekousalaTo bude podobný jako u mimin po banánu
Já třeba po melounu strašně lítám… Prostě když nemůžu v létě jít, tak meloun to jistí. Ono to pak tím zažíváním proletí, nestihne se to strávit a pak to vypadá, jak to vypadá
![]()
Ježiš, tohle je zase téma[/c
Já ho hrozně hltala, protože jsem ho neměla dlouho a taky jsem měla hlad
![]()
![]()
ale jistota je jistota právě jestli má někdo zkušenosti a jestli jít k doktorovi jsem hrozný plasan
![]()
@pannda já jsme asi před týdnem měla jeden prujem asi z hladovění, byli tam hleny atd ridci a druhý den mě to svědčilo a bolelo a stolice už byla lepší ale byl tam hlen s trochou krvi který v ten den skončil takže teď jsem se bála že je to něco hroznyho protoze meloun je voda jen ![]()
Ahoj chci se zeptat, včera jsem jedla meloun a včera jsem měla ve stolici i dnes takové červené kousky nebo takové duzinky bylo to ploché myslete že by to mohlo být z melounu? Včera jsme ho měla dost a před tím jsem nic takovýho neměla děkuji