Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mě malá taky takhle jedla. Záleží, jak mimi přibírá. Jestli jo a nemáš problémy s množstvím mlíka, tak je všechno OK. Na mě se to celonoční spaní podepsalo, měla jsem málo mlíka a malá nepřibírala. Musela jsem ji v noci budit a večer, než jsem šla spát jsem ještě odstříkávala ![]()
Myslím, že je to v pořádku, jen bych si dala pozor na laktaci, někomu se může začít dělat méně mléka, když v noci nekojí. Zřejmě vás čeká růstový spurt cca ve 3m, tak hlavně nezpanikařit a přikládat, mlíka bude dost ![]()
Se synem jsem to mela stejne, cca od 2 do 6 mesicu spal celou noc a jedl jen 5× denne, jenm ja jsem 2× za noc vstavala a odstrikavala, protoze jinak bylo malo MM. Jinak v te dobe mel cca 6 kg (porodni vaha 4kg). Pokud pribira, tak bud v pohode.
Ahoj maminky. Chtěla bych se zeptat jak často kojíte. Naší malé bylo 10 týdnů a začala mi spát celou noc bez kojení, nebudím ji.Ve dne kojíme zhruba po 3 hodinách, takže za celý den kojíme pouze 5× (někdy 6×),nevím jestli to není málo, ale vícekrát kojení nevyžaduje. Máte to některá taky tak? Kolik vám v tomto věku děti váží?