Menopauza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.6.13 10:29

FHS atd. si člověk může nechat otestovat i jako samoplátce v různých laborkách. Normálně se nabere krev, vyplní žádanka a zaplatí se to. V případě, kdy by gyndař test dělat nechtěl nebo chtěl až za rok apod.
 http://www.synlab.cz/…y_082012.pdf

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.17 09:26

Menopauza

Dobrý den holky přicházím ted menopauzou a je to děs když pominul to ze mám návaly je my pořad špatně nejvíc me zasáhlo to ze se bojím už i vycházet ven když mám někam jít je to pro me hrůza ted se my ke všemu přidalo i hučení v uchu chci se zeptat je na tom některá taky tak nebo jsem vyjimka :oops:

• Citovat
  • Upravit
6
31.10.17 14:50

Dobrý den, také jsem se dostala do menopauzy dříve než jsem chtěla a brala jsem Sérélys. Je to přírodní produkt. Nakonec se mi to upravilo asi po měsíci. Držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.4.18 19:54

Holky, je mě 53 let, mám asi rok silné návaly horka a pocení a další syndromy, ale menstruace chodí přesně. Máte s tím někdo zkušenosti? Jde už o přechod? S kým jsem o tom mluvila to měla naopak, nejprve vynechala menstruace pak nastaly návaly a pocení, moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.19 07:57

@maikinek mohou přijít ostatní příznaky dříve. Já se rok potýkala pouze s vedlejšími příznaky. Blbnutí menstruace začalo až později. Nejjistější je stejně ale odběr krve u dr. V 1-2 druhý den menstruace. Zjistí tak jak si hormony stojí a budeš mít hned jasno jak jsi na tom.

• Citovat
  • Upravit
6
27.4.19 19:15

Anonym děkuji. Během roku, co jsem zde psala se hodně událo, menstruace byla silná a velice bolestivá s migrénami, pak i nepravidelná vyskoušela snad všechny hormony i dokonce antikoncepci, ale vše bez efektu.Do toho se přidaly záněty. Došlo to tak daleko, že za měsíc jdu na odstranění dělohy a vaječníků, tak snad již pak budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 12:23

@maikinek není zač. Po odstranění dělohy a vaječníků se to postupně opravdu lepší. Hlavně brát hned od začátku hormony jinak ženská riskuje opravdu mužské ochlupení- knír, brada apod… po čase je pak klid už opravdu úplně. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.26 20:48

Ahoj, měla jsem dostat menstruaci před dvěma dny, měla jsem menstruacni bolesti a místo menstruace přišla suchost a svědění a menstruace nikde. Tohle se mi nikdy nestalo. Může tak začínat menopauza? Je mi 40 let.

• Citovat
  • Upravit
27767
15.5.26 21:08
@Anonymní píše: Více

nebo zánět když tě to svědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie