Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ugluk kdyz se citila dobre, tak v sexu problem nevidim, jen tom, ze nenechali ani jednu ms. Ja mela taky sex tyden po revizi a nevidim na tom nic spatneho. Akorat jsem pricetna a fakt jsme nesli hned zas na ostro
Já týden po revizi měla takovou depku, že to nevyšlo, že jsem na sex neměla ani pomyšlení. A byla jsem ráda, že jsem ráda. No, holt každý to máme jinak…
@Giovanna1 ja byla krásně zahojena týden po revizi, ani jsem nekrvacela nic. Vše odešlo před revizí. Ale na to jsem se neptala.
@hospodki jo, mně teda nikdy doktoři neříkali šest neděl zcela bez sexu, ale když už, tak aspoň ten první cyklus s kondomem. Jednak otěhotnění oakmžitě po revizi nic moc, druhak jak je čípek roztažený a uvnitř seškráblá sliznice, tak je velké riziko zanesení nějaké infekce.
@ugluk to nerozporuju, sex bez ochrany je hazard se zdravim zeny
@Kkacenka30 píše:
@Giovanna1 ja byla krásně zahojena týden po revizi, ani jsem nekrvacela nic. Vše odešlo před revizí. Ale na to jsem se neptala.
Vše odešlo PŘED revizí? Proč jsi na ni tedy šla?
Nebo je to překlep?
@wiwiOL píše:
Vše odešlo PŘED revizí? Proč jsi na ni tedy šla?Nebo je to překlep?
Taky jsem to nepochopila. I tak to není omluva pro nechráněnej sex….
@wiwiOL píše:
Vše odešlo PŘED revizí? Proč jsi na ni tedy šla?Nebo je to překlep?
Tomu se až tak nedivím, některá pracoviště stále jedou stylem - uděláme revizi pro jistotu, ať tam nic špatného nezůstane a ať jste vyčištěná pořádně… Ne, že bych s tím souzněla, ale nepřekvapuje mě to.
Ale holt je to pak seškrábnutí sliznice a rekonvalescence by tomu měla být adekvátní.
@wiwiOL ano vše odešlo před revizí ještě. Doktorka mi řekla ať jdu na revizi ať mám jistotu
@Kkacenka30 No dobře, ale to na výsledku nic nemění, seškrábli ti sliznici stejně. Tak nezbývá než držet palce, ať je vše v pořádku.
@Janli píše:
Taky jsem to nepochopila. I tak to není omluva pro nechráněnej sex….
To rozhodně není.